Νέα

Ποιό στουντιοκοριτσο θεσ/κης δεχεται παρτουζα με 2 ανδρες????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
Ποιό στουντιοκοριτσο  θεσ/κης δεχεται παρτουζα με 2 ανδρες????
φυσικα επι χρημασι θα μου πειτε οτι σχεδοςν ολες θα το κανουν !ξερει ομως καμια κοπελα απο το μυλο που να ειναι εξπερ σε αυτο το χορο? :grin: γιατι συνηθως παρτουζιτσα=αρπαχτη για τα κοριτσια μας!Δεν τιμαμαι το ψωμι τους διοτι βρισκουν την ευκαιρια να βγαλουν διπλο μεοκαματο την ιδια ωρα με λιγοτερες υπηρεσιες
δωρο το κανω σε εναν φιλο αβγαλτο και ντεμεκ κατα των ντελων :grin: :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
αυτα ειναι κερασματα  :rolleyes: volcano ολοι θα θελαμε να σε ειχαμε φιλο  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποιό στουντιοκοριτσο  θεσ/κης δεχεται παρτουζα με 2 ανδρες????
φυσικα επι χρημασι θα μου πειτε οτι σχεδοςν ολες θα το κανουν !ξερει ομως καμια κοπελα απο το μυλο που να ειναι εξπερ σε αυτο το χορο? :grin: γιατι συνηθως παρτουζιτσα=αρπαχτη για τα κοριτσια μας!Δεν τιμαμαι το ψωμι τους διοτι βρισκουν την ευκαιρια να βγαλουν διπλο μεοκαματο την ιδια ωρα με λιγοτερες υπηρεσιες
δωρο το κανω σε εναν φιλο αβγαλτο και ντεμεκ κατα των ντελων :grin: :grin:
πολλες......σιγουρα η βικη η μολδαβεζα και διπλη διεισδυση.....η αντριαννα/μιχαελλα επισης

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
πολλες......σιγουρα η βικη η μολδαβεζα και διπλη διεισδυση.....η αντριαννα/μιχαελλα επισης
save me!!!! :grin:
αντριαννα απο βιλλα η σπανιολα? ? μιχαελα ποια ειναια υτη? και η βικη? δωσε και στιγματα τοποθεσιας  διοτι δεν ειμαι σαλονικιος :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
save me!!!! :grin:
αντριαννα απο βιλλα η σπανιολα? ? μιχαελα ποια ειναια υτη? και η βικη? δωσε και στιγματα τοποθεσιας  διοτι δεν ειμαι σαλονικιος :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
την αλλη την αντριαννα λεω αυτην που εκανε περασμα απο βιλα εροτικα ως μιχαελλα.....βεβαια και η σπανιολα ισως να κανει παρτουζες δεν λεω σιγουρα

βικη στο γκοντιβα,το καινουριο στην αχελωου

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
την αλλη την αντριαννα λεω αυτην που εκανε περασμα απο βιλα εροτικα ως μιχαελλα.....βεβαια και η σπανιολα ισως να κανει παρτουζες δεν λεω σιγουρα

βικη στο γκοντιβα,το καινουριο στην αχελωου
sto αχελωου ειναι που δουλευειο και η νταιανα η μολδαβη? ε?
αλλα η αλλη η αντριανα σε ποιο μαγαζι δουλευει? πρωτη φορα την ακουω?? :think: :think:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
αλλα η αλλη η αντριανα σε ποιο μαγαζι δουλευει? πρωτη φορα την ακουω?? :think: :think:
Έχει 3-4 μήνες,ίσως και παραπάνω να δουλέψει. Στις βίλες ήτανε ως μιχαέλα.
Αντριάννα.κομ είναι καταχωρημένη στο μπου. Απο το "κομοδινοπούλου" που της είχαν κολλήσει παλιά.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα, αλλά πριν κάμποσο καιρό η τσατσά στο τσίρκο μας είχε πρήξει εμένα και ένα φίλο μου να μπούμε για παρτούζα με τη Νάσια και μάλιστα μας έλεγε ότι κάνει πολλή καλή παρτούζα

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα, αλλά πριν κάμποσο καιρό η τσατσά στο τσίρκο μας είχε πρήξει εμένα και ένα φίλο μου να μπούμε για παρτούζα με τη Νάσια και μάλιστα μας έλεγε ότι κάνει πολλή καλή παρτούζα
ποιο ειναι το τσιρκο??????σε ποια οδο ειναι το εν λογω στουντιο?

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.887
Πόντοι
26.141
αυτο που ψαχνεις τοσο καιρο πανω στην 26ης οκτωβρη και δεν μπορεις να βρεις...
malista ισαμπελλα και σια οε ?ε? :grin:
για δωσε ρε καραμαν τα φωτα σου διοτι απο εσενα το γλ και τοβ ξο45 περιμενω πολλα :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.980
Πόντοι
11.585
malista ισαμπελλα και σια οε ?ε? :grin:
για δωσε ρε καραμαν τα φωτα σου διοτι απο εσενα το γλ και τοβ ξο45 περιμενω πολλα :grin:

ποια φωτα μου.?? πως να το βρεις.?? σου εξηγησα στο θεμα του μαγαζιου δεν σε βοηθησε.?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom