The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.227
- Πόντοι
- 25.467
Ανοίγω το παρόν νήμα, προκειμένου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, πάνω σε ένα θέμα που σίγουρα έχει απασχολήσει πολλούς εξ ημών, αλλά που για διάφορους λόγους (που δεν είναι του παρόντος να αναφέρω), δεν έχει θιγεί ακόμα.
Από την μακρά εμπειρία μου λοιπόν ατενίζοντας γυναικείες κωλοτρυπίδες, έχω παρατηρήσει ότι χωρίζονται σε τρία βασικά σχήματα.
i) Κυκλικές τύπου "φακής μπελούγκα"
ii) Ελλειψοειδείς τύπου "λεμονοκουκουτσάκι"
και
iii) Ημιχάσκουσες τύπου "κάστανο".
Οπτικά, αν και μου αρέσουν περισσότερο οι κυκλικές τύπου "φακής μπελούγκα", μου πέφτουν "στενές" κατά τον σοδομισμό τους, ακόμα και με λιπαντικό.
Οι ημιχάσκουσες τύπου "κάστανο" πάλι, μου είναι μεν βολικές, αλλά το σχήμα τους δεν με ελκύει καθόλου.
Έτσι λοιπόν προτιμώ τις ελλειψοειδείς, γιατί με λίγο λιπαντικό και υπομονή "δουλεύονται", και γιατί το σχήμα τους είναι συμπαθητικό.
Εσείς ποιο σχήμα προτιμάτε, και γιατί;
Από την μακρά εμπειρία μου λοιπόν ατενίζοντας γυναικείες κωλοτρυπίδες, έχω παρατηρήσει ότι χωρίζονται σε τρία βασικά σχήματα.
i) Κυκλικές τύπου "φακής μπελούγκα"
ii) Ελλειψοειδείς τύπου "λεμονοκουκουτσάκι"
και
iii) Ημιχάσκουσες τύπου "κάστανο".
Οπτικά, αν και μου αρέσουν περισσότερο οι κυκλικές τύπου "φακής μπελούγκα", μου πέφτουν "στενές" κατά τον σοδομισμό τους, ακόμα και με λιπαντικό.
Οι ημιχάσκουσες τύπου "κάστανο" πάλι, μου είναι μεν βολικές, αλλά το σχήμα τους δεν με ελκύει καθόλου.
Έτσι λοιπόν προτιμώ τις ελλειψοειδείς, γιατί με λίγο λιπαντικό και υπομονή "δουλεύονται", και γιατί το σχήμα τους είναι συμπαθητικό.
Εσείς ποιο σχήμα προτιμάτε, και γιατί;