voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Bourdela TV
Δεν βλέπω τηλεόραση.
Δεν βλέπω τηλεόραση.
και όμως ξέρετε πόσος κόσμος δεν έχει πλέον τβ στο σπίτι τους, πολλοί και όσο πάνε και πληθαίνουν, μια απόφαση είναι.
φονικος συνδυασμος ομολογουμενως...(π.χ. τώρα βλέπω "Αποκάλυψη Τώρα" στο STAR!!!)
αυτή είναι γυναίκα του Λεάνη ή κάνω λάθοςΕπειδή την ξέρω τη Σία (δουλεύαμε κάποιο διάστημα στον ίδιο χώρο), χαίρομαι με την επιτυχία της.
Όχι μόνο είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει (αδικείται στην τηλεόραση) αλλά είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Ούτε τουπε, ούτε πουτανιά, ούτε καμία από τις άλλες γυναικουλίστικες μαλακίες.
και εσύ δημοσιογράφος είσαι; πέστο μην ντρέπεσαι - πλάκα κάνω-Σωστός. Ο Λεάνης την έφερε από τη Θεσσαλονίκη άλλωστε, όπου την είχε φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο (Δημοσιογραφία).
Εγώ σταρ δεν έβλεπα, μάλιστα το είχα βγάλει από το τηλεκοντρόλ, όσπου μια μέρα έβλεπα ειδήσεις: καταστροφή, κρίση οικονομία, απολύσεις, είχε μαυρίσει η ψυχή μου και το αλλάζω και πέφτω στο σταρ να έχει τον βας βας να λέει πόσο τον έχει αγγίξει η κρίση και ότι έχει ρίξει τις τιμές στο μισώ για να τραγουδήσει σε κλαμπ, μου έφτιαξε την διάθεση, γέλασα με την ψυχή μου και λέω δεν πάει στο διάολο από σήμερα... σταρStar ρε μάγκες! Ο κόσμος όλος να καίγεται το star ασχολείται πάντα με το μουνί της Τζούλιασ και την άδικη διαιτησία κατά του Βάζελου!!
να μαντέψω: στο κανάλι του Ευαγγελάτου (9)...Τόχω πει εδώ και κάτι αιώνες ότι ήμουνα. ;)
Σταρ τουλαχιστον ξεφευγουμαι απο την καθημερινοτητα,σε οποιο αλλο καναλι να ακουσης ειδησεις με πιανη ψυχοπλακωμαΕγώ σταρ δεν έβλεπα, μάλιστα το είχα βγάλει από το τηλεκοντρόλ, όσπου μια μέρα έβλεπα ειδήσεις: καταστροφή, κρίση οικονομία, απολύσεις, είχε μαυρίσει η ψυχή μου και το αλλάζω και πέφτω στο σταρ να έχει τον βας βας να λέει πόσο τον έχει αγγίξει η κρίση και ότι έχει ρίξει τις τιμές στο μισώ για να τραγουδήσει σε κλαμπ, μου έφτιαξε την διάθεση, γέλασα με την ψυχή μου και λέω δεν πάει στο διάολο από σήμερα... σταρ
Σταρ τουλαχιστον ξεφευγουμαι απο την καθημερινοτητα,σε οποιο αλλο καναλι να ακουσης ειδησεις με πιανη ψυχοπλακωμα
Καλημέρα σε όλους, χωρίς να έχω κάτι με το εν λόγω κανάλι....μπορεί να ξεφεύγουμε.....αλλά αποβλακωνόμαστε.....και συνηθίζουμε σε μια επιφανειακή αντίληψη των πραγμάτων.....συμφωνώ ότι πλέον........είναι ψυχοπλακωτικές οι ειδήσεις....αλλά με το να επιδιώξουμε να είμαστε στον κόσμο του Marlbooro..δεν βοηθάει σε κάτι....κατά την προσωπική μου ταπεινή άποψη.....
Δε νομιζω οτι το να δεις ενα μισαωρο κατι αστειο και ελαφρυ μπορει να σε αποβλακωσει.
Ομως πρωτο βγαινει το Mega.Οι περισσότεροι/ες από όσους έχουν ποστάρει εδώ αν κατάλαβα καλά βλέπουν STAR.
Μάλιστα...