Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Που ειναι οι ψεκασμενοι να μας πουν οτι ολα αυτα ειναι θεωριες συνωμοσιας; Που βριζανε τον Τραμπ οταν τα ελεγε; Που βριζανε επιστημονες οταν πολυ νωρις, εκαναν λογο για τετοιο ενδεχομενο. Το φεισμπουκ διαβασα οτι μπλοκαρε αναρτησεις που μιλαγαν για κατι τετοιο! Και μολις πριν λιγες ημερες ετρεξε να ξεμπλοκαρει. Λογοκρισια. Εποχες φασισμου. Ολοκληρωτισμου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Εγω θα πρότεινα στην κυβέρνηση ειδικά για εμάς τους μπουρδελιάρηδες να δώσουν ένα free fuck τον μήνα στο μπουρδέλο η στούντιο της επιλογής μας εαν εμβολιαστούμε , για αυτούς που το σκέφτονται δηλαδή μπορεί να ηταν ένα κίνητρο ... στους δε γυμναστηριακούς πάλι θα μπορούσαν να δώσουν ετήσια συνδρομή ... αλλά αν είναι να τους τα ξανακλείσουν θα πάει άχρηστη , οπότε καλύτερα να τους έδιναν λεφτά στο χέρι.
Αλλά πέρα απο την πλάκα , θα μπορούσαν να φέρουν και το sputnik όπως λέει στο βίντεο , όπως επίσης να φέρουν και τα μονοκλωνικά κάποια στιγμή.
Όσο για τις προτάσεις μου που έγιναν μεταξύ σοβαρού και αστείου , ακόμα και να είχαν αποτέλεσμα ... δεν θα το μάθουμε ποτε :P

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Εντάξει, νομίζω οτι μέχρι τώρα έχει γίνει αντιληπτός σε όλους ο τρόπος λειτουργίας των ψεκασμένων, και των φιλο-ψεκασμένων "ΜΜΕ"

Απλά για να λειτουργήσει το σύστημα, θέλει
(α) ανόητους που νομίζουν οτι είναι "ξύπνιοι" ωστε να λειτουργήσουν ως εθελοντές διάδοσης της "αλήθειας"
(β) εργολάβους που να φροντίσουν να μείνει η "αλήθεια" πανω-πανω ή στο "εξώφυλλο" ωστε η κατηγορία "α" να παραμείνει ενεργή

Οι περισσότεροι εδω μέσα είναι "α", λίγοι είναι "β"

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγώ επειδή είμαι ''συνομωσιολόγος'' δεν έχω πρόβλημα, οι εμβολιασμένοι έχουν και θα έχουν για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής τους.
Φίλε μου καλά το πας.
Το γυρνάς σιγά-σιγά για να μην σε πάρουνε χαμπάρι.
Πριν 10 ποστ έλεγες οτι όσοι εμβολιαστήκαμε θα πεθάνουμε σε δύο χρόνια.
Τώρα λες οτι θα έχουμε προβλήματα σε πέντε χρόνια.
Άντε, ξεφούρνισε μετά από δυο μέρες ότι μπορεί να πάθουμε τερηδόνα ξέρω 'γω μετά από τριάντα χρόνια να συμφωνήσουμε.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγω θα πρότεινα στην κυβέρνηση ειδικά για εμάς τους μπουρδελιάρηδες να δώσουν ένα free fuck τον μήνα στο μπουρδέλο η στούντιο της επιλογής μας εαν εμβολιαστούμε , για αυτούς που το σκέφτονται δηλαδή μπορεί να ηταν ένα κίνητρο ... στους δε γυμναστηριακούς πάλι θα μπορούσαν να δώσουν ετήσια συνδρομή ... αλλά αν είναι να τους τα ξανακλείσουν θα πάει άχρηστη , οπότε καλύτερα να τους έδιναν λεφτά στο χέρι.
Αλλά πέρα απο την πλάκα , θα μπορούσαν να φέρουν και το sputnik όπως λέει στο βίντεο , όπως επίσης να φέρουν και τα μονοκλωνικά κάποια στιγμή.
Όσο για τις προτάσεις μου που έγιναν μεταξύ σοβαρού και αστείου , ακόμα και να είχαν αποτέλεσμα ... δεν θα το μάθουμε ποτε :P
Ναι τύπε μου, θα αυξάνονταν το ποσοστό εμβολιασμένων αν φέρναμε το sputnik στην Ελλάδα! :confused:
Διαβάζεις και συμμετέχεις στο bou στα σχετικά νήματα και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
Όλοι οι ψέκες που κατεβάζουν ότι μαλακία τους έρθει στο κεφάλι θα εμβολιάζονταν με sputnik? Παπάρια.
Άλλο είναι το νόημα του ρεπορτάζ. Το είπε καθαρά. Μην τα δίνετε στους άλλους. Ρίξτε κανένα φραγκάκι και σε εμάς.
Αρχίδια θα πάρουν. Με αμελητέες ακροαματικότητες φράγκα δεν έχει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Ναι τύπε μου, θα αυξάνονταν το ποσοστό εμβολιασμένων αν φέρναμε το sputnik στην Ελλάδα! :confused:
Διαβάζεις και συμμετέχεις στο bou στα σχετικά νήματα και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
Όλοι οι ψέκες που κατεβάζουν ότι μαλακία τους έρθει στο κεφάλι θα εμβολιάζονταν με sputnik? Παπάρια.
Άλλο είναι το νόημα του ρεπορτάζ. Το είπε καθαρά. Μην τα δίνετε στους άλλους. Ρίξτε κανένα φραγκάκι και σε εμάς.
Αρχίδια θα πάρουν. Με αμελητέες ακροαματικότητες φράγκα δεν έχει.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν και τι όχι , όπως επίσης δεν ξέρω αν βασίζεται και το sputnik στην ίδια κατηγορία των rna εμβολίων η όχι , αν το ρώσικο είναι όντως παλιάς τεχνολογίας εμβόλιο μπορεί κάποιοι να το έκαναν ... μπορεί και όχι , δεν είναι οτι έβγαλα κάποιο συμπέρασμα , απλά κάνω μια υπόθεση , συμπεράσματα βγάζουν άλλοι , όπως πχ αυτοί που συμπέραναν οτι η έξαρση της θεσσαλονίκης ευθύνεται στην γιορτή του αγίου Δημητρίου ενω μπορεί απλά να συνέπεσαν χρονικά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εντάξει, νομίζω οτι μέχρι τώρα έχει γίνει αντιληπτός σε όλους ο τρόπος λειτουργίας των ψεκασμένων, και των φιλο-ψεκασμένων "ΜΜΕ"

Απλά για να λειτουργήσει το σύστημα, θέλει
(α) ανόητους που νομίζουν οτι είναι "ξύπνιοι" ωστε να λειτουργήσουν ως εθελοντές διάδοσης της "αλήθειας"
(β) εργολάβους που να φροντίσουν να μείνει η "αλήθεια" πανω-πανω ή στο "εξώφυλλο" ωστε η κατηγορία "α" να παραμείνει ενεργή

Οι περισσότεροι εδω μέσα είναι "α", λίγοι είναι "β"
Χαζε υπαρχει και (γ)

Κατι σαν και σενα πληρως ψεκασμενοι να μας πρηζουν τα αρχ...α..

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Χαζε υπαρχει και (γ)

Κατι σαν και σενα πληρως ψεκασμενοι να μας πρηζουν τα αρχ...α..
Ελα γύφτο

Φυσικά και περίμενα να απαντήσεις, σε αφορά άμεσα αυτό που έγραψα.

Διάβασε ξανα ρε τουρκόγυφτα ναζιστοπασόκε την πρώτη φράση που έγραψα.

Δεν εχει κάποιον καλύτερο να στείλει το μακελειό;

Αλλα είσαι το ταργκετ γκρουπ το σωστό - αμόρφωτος, αποτυχημένος και βλάκας. Τικάρεις όλα τα σημεία

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω τι θα γινόταν και τι όχι , όπως επίσης δεν ξέρω αν βασίζεται και το sputnik στην ίδια κατηγορία των rna εμβολίων η όχι , αν το ρώσικο είναι όντως παλιάς τεχνολογίας εμβόλιο μπορεί κάποιοι να το έκαναν ... μπορεί και όχι , δεν είναι οτι έβγαλα κάποιο συμπέρασμα , απλά κάνω μια υπόθεση , συμπεράσματα βγάζουν άλλοι , όπως πχ αυτοί που συμπέραναν οτι η έξαρση της θεσσαλονίκης ευθύνεται στην γιορτή του αγίου Δημητρίου ενω μπορεί απλά να συνέπεσαν χρονικά.
Άσε τη θολούρα. Τα mrna, την Θεσσαλονίκη και τον Αγιο Δημήτριο.
Το ερώτημα ήταν σαφές.
Ένα ρεπορτάζ λέει ότι αν είχαμε sputnik τα ποσοστά εμβολιασμού θα ήταν περισσότερα.
Εγώ λέω, κρίνοντας από το bou όπου οι ψέκες βρίσκουν και εφεύρουν δεκάδες προσκόμματα ενάντια στον εμβολιασμό, οτι δεν ισχύει.
Πως το λένε ρε αδελφέ, μέσα στα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα για τον covid δεν διέκρινα κάποια ισχυρή θέληση για μαζικό εμβολιασμό με sputnik.
Τα ίδια διαβάσαμε. Σου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση;
(Μην με αρχίσεις οτι δεν ξέρεις τι κρύβει ο καθένας στην ψυχούλα του. Γνώμη πες. Δεν υπογράφουμε συμβόλαιο.)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Προβολή συνημμένου 724332

Και εννοειται βεβαια οτι τετοια πρωτοσελιδα θα επρεπε να επισυρουν ως ποινη το αμεσο κλεισιμο της εφημεριδας
Αυτα τα κανει ο κιμ που λες,ας τα κανει και ο κουλης να γελασουμε.
Ετσι και αλλιως δικτατορία εχουμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Pfizer εδώ κ 9 μέρες κ ακόμα αδιαθετος :cry: αδύναμος ακεφος

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ελα ρε φωτοδότα, εχουμε κανενα ψεκασμενο λινκ κανενος ψεκασμενου γιατρου που να μας το τεκμηριωνει αυτο?
Μωρε επρεπε με το που ανεβαινουν τετοια ποσταρισματα, να ερχεται η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να σας μαζευει και να σας κατασχει τον υπολογιστη.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει!

Πόσα κόκαλα σου δίνουν καθημερινά από την Πειραιώς για να κάνεις εδώ την δουλειά του Ευαγγελάτου;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Pfizer εδώ κ 9 μέρες κ ακόμα αδιαθετος :cry: αδύναμος ακεφος
Ακομα?Ρε μπας και "ψωνισες" κανενα κρυωμα απλό?Δεν ειναι σπανιο ξερεις,προχθες ανεβασε ο μπατζανακης μου 38 πυρετό και πανικοβλήθηκε-δουλευει και στο αεροδρόμιο-αλλα εκανε rapid και μοριακό και ηταν αρνητικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom