Νέα

Ποινικοποιείται η αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών στη Νορβηγία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iwcg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
www.bourdela.com/content/view/358/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Τιμή μου να σχολιάσω πρώτος την παρούσα είδηση. Εχοντας ζήσει στη Σουηδία πολύ καιρό αλλά και τακτικός επισκέπτης Δανίας, Νορβηγίας και Σκοτίας οι 3 πρώτες χώρες έχουν υψηλό κοινωνικό δείκτη και ευαισθησίες. Δεν είναι πουριτανισμός (ψεύτικος ή αληθινός) όπως πχ στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ ούτε άκρατος σεξουαλικός ελευθερισμός όπως Ολλανδία ή Ταϊλάνδη αλλά προσπαθούν να ομοιάσουν σε πολλά θέματα στο ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ και γενικά στον κοινωνικό (όχι οικονομικό) έλεγχο. Αν προχωρήσουν όπως στη Σουηδία στην ποινικοποίηση των αγοραστών σεξ πχ σύντομα θα είναι για καλό και θα δείτε μια δεκαετία '70 να αναγεννιέται με σημερινές προϋποθέσεις και όρους όπερ σημαίνει σεξουαλική απελευθέρωση εντόπιων...

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε iwcg, όντως και εγώ ζηλεύω συχνά το κράτος πρόνοιας και την οργάνωση που έχουν οι Νορβηγοί και οι Σκανδιναβοί γενικότερα, αλλά είναι τρομερά υπερβολικοί ρε παιδί μου, πολύ μη μου άπτου. Για παράδειγμα να σου πω για τα jet ski. Ξαφνικά μία πρωία, τα απαγόρευσαν γενικώς στη Νορβηγία λόγω του θορύβου που κάνουν και ενοχλούν τους λουόμενους. Όμως δεν όρισαν τουλάχιστον κάποιες ειδικές παραλίες για τους λάτρεις του jet ski. Το απαγόρευσαν τελείως, και όσοι είχαν ήδη jet ski δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν πουθενά, το έχουν για ενθύμιο πλέον. Έτσι και η τιμωρία για τους πελάτες του πληρωμένου έρωτα, νομίζω είναι υπερβολικά ιδεαλιστική....   

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή οι Σκανδιναβοί δεν πιστεύουν ότι η πορνεία είναι κοινωνικό λειτούργημα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαλακες οι σκανδιναβοι! μου ελεγε ο ξαδελφος μου οτι οι γκομενες εκει ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα κερατώνουν τον άντρα τους και μάλιστα επιδιώκουν να τους γνωρίσουν...ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΕΣ..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εύγε...

Πρωτοπόροι οι Σκανδιναυοί......

Έτσι θα μειωθεί η παράνομη εξαναγκαστική ( και όχι μόνο ) πορνεία και η μετάδοση αφροδίσιων νοσημάτων.....

Μακάρι να γινόταν και εν Ελλάδι αλλα είναι απο τις λίγες προσοδοφόρες 'υπηρεσίες' για πολλούς.....

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Έχοντας επισκευθεί όλες τις Σκανδιναυικές χώρες έχω να πω ότι έχουν κάποια αξιοθαύμαστη κοινωνική πρόνοια σε κάποια πράγματα, έμφυτη ευγένεια, αλλά από την άλλη έχουν ένα ιδιότυπο σοσιαλισμό που εμποδίζει να περάσεις πολύ καλά αλλά αποτρέπει και το να περάσεις άσχημα ως πολίτης των χωρών αυτών. Για την Νορβηγία όμως ιδιαίτερα έχω να πω ότι η ποινικοποίηση της πορνείας τους μάρανε. Όχι απλά δεν θα την ξαναεπισκευθώ, ούτε γράμμα δεν στέλνω εκεί. Παρεμβατικό και σχετικά καταπιεστικό κράτος, όπου εάν δεν μπορείς και να γαμήσεις, τότε σου μένει το ψάρεμα του βακαλάου μόνο. Εμένα δεν μου αρέσει καν το ψάρεμα. Είπαμε να προστατευθούν οι γυναίκες από το trafficking αλλά είναι ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι η ανάγκη ύπαρξης πορνείας μπορεί να καταπιεστεί.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Όχι απλά δεν θα την ξαναεπισκευθώ, ούτε γράμμα δεν στέλνω εκεί. Παρεμβατικό και σχετικά καταπιεστικό κράτος, όπου εάν δεν μπορείς και να γαμήσεις, τότε σου μένει το ψάρεμα του βακαλάου μόνο. Εμένα δεν μου αρέσει καν το ψάρεμα. Είπαμε να προστατευθούν οι γυναίκες από το trafficking αλλά είναι ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι η ανάγκη ύπαρξης πορνείας μπορεί να καταπιεστεί.

Μπορεί όμως να περιορισθεί.....

Δλδ στη Νορβηγία εφαρμόζουν το μότο: " Δε γαμείς που δε γαμείς, δε πάς και για ψάρεμα;;;'

:2funny: :2funny:

Χωρίς παρεξήγηση, αλλα αυτό το χαρακτηρίζω 'παραγωγική νοοτρπία' ... :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κρυοκωλοι-τυροπιτες και μαλθακοι-Εμεις εδω Ελλαδαρα ειμαστε μεσογειακος λαος και απο την αρχαια Κορινθο ξεκινησε η πορνεια-Μην ξεχναμε τα Διονυσιακα Οργια με γαμησια της αρκουδας-Οι Ελληνες ηταν παντα πρωτοι σε ολα σε θεματα σεξ-Γαματε γιατι χανομαστε και αφηστε τους εκει-Οι γκομενες ειναι αλλιως και γι`αυτο ξεσαλωνουν οταν βρεθουν σε μεσογειακες χωρες

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στη νορβηγια ειναι μαγκες και στη γερμανια (για παραδειγμα) μαλακες..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Νομιζω οτι οποια γινεται πουτανα εχει τους λογους της συν του οτι κονομαει καλα σε σχεση με αλλα επαγγελματα που ισως εκανε-Ας αφησουμε τις πουτανες στην ησυχια τους-Γουσταρουν οτι κανουν και δε μας χαλαει(μονο οι κακομαθημενες-ψιλομυτες πουτανες μας χαλανε.Στην Ελλαδα αλλωστε ειχαμε Διονυσιακα Οργια οταν οι αλλοι τρωγαν βαλανιδια

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ετσι psolaras78 με την τιμημενη Λαιδα και τον θεο Διογένη που 'την γάμησε' χωρις αυτη να το ξέρει..:P

OP
OP
I

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Να αναγνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της έννοιας ΚΡΙΤΙΚΗ και της έννοιας ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ...Αν και εγώ δε θα υπερασπιστώ τους Νορβηγούς καθότι λάτρης της ΣΟυηδίας ως κράτος ακόμα και σήμερα αλλά και του λαού τους για την γενική συμπεριφορά τους παρά τα λάθη του παρελθόντος και ίσως του μέλλοντος θα πρέπει να προσέξουμε το εξής: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ πρώτον προάγουμε την πορνεία και το trafficing και τη σωματεμπορία και γενικά όλα τα άλλα τα κακά επειδή τα ζητάμε. Αυτό είναι η μια αλήθεια. Και πολύ σωστά αγαπητοί αναφέρατε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και εμείς εδώ το ανακαλύψαμε (όργια, κτλ), συνεχίζουμε (βλ. έρευνα DUREX όλοι πηδάμε πιο πολύ), κτλ κτλ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ  να πάρει κάνεναν από εσάς να βγεί στους δρόμους με σημαίες και πανό να φωνάξει υπέρ του ασύστολου σεξ, της ελεύθερης πορνείας, της αποποινικοποίησης της μοιχείας (σε κάθε επίπεδο), την πλήρη και ταχύτατη απελευθέρωση διαζυγίων κτλ κτλ...ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;;; γιατί απλά στην Ελλάδα είμαστε ΚΡΥΦΟΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ και ψευτοιδεαλιστές του κερατά...να βγείτε έξω να φωνάξετε η αδερφή μου θέλει να γίνει πουτάνα γιατί της αρέσει το κάνετε; με τίποτα, στη ΣΟυηδία όμως και ίσως και στη Δανία - Νορβηγία - Φιλανδία λιγότερο έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και να τους χειροκροτήσουν, να τους δώσουν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη να σταθεί αρωγός το κράτος συμβουλευτικά, προνοιακά, κτλ. Εδώ θα πούνε ότι ή είναι λαλάκας ή καραπουτανάρα η αδερφή του και το παίζει νταβάς...Αλλη αντίληψη.
Είναι καλό να περιορίζεις επίσης μια πορνεία χωρίς όρια για πολλούς λόγους: παρανομία, ασυδωσία, μη έλεγχος υγείας, οικονομικών κτλ...ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΡΓΩ τελείως την πορνεία και ΑΛΛΟ ΚΟΒΩ την παράνομη. Αμα είναι τσίφτισες και μάγκισες και εδώ στο Ελλάδα όλες οι φοιτήτριες, σπουδάστριες, κτλ [glow=red,2,300]ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ[/glow]...Εκεί το κάνουν...απλά μπήκαν αλλοδαπές και το χάλασαν. Και μην πείτε τις κυνηγούν οι ντόπιες ιερόδουλες...ΟΧΙ γιατί και εδώ πόλεμοι μεταξύ γραφείων υπάρχουν και μεταξύ ανεξάρτητων ή CT...ΑΠΛΑ πρέπει να είναι ελεγμένα όλα.
Όσο για το τι κάνουν οι γυναίκες οι παντρεμένες πρώτον έχετε πηδήξει πολλές Σκανδιναβές παντρεμένες αναλογικά με Ελληνίδες πχ σε νησί το καλοκαίρι;;; Γιατί εμένα τα παραδείγματα είναι αντίθετα ΤΕΛΕΙΩΣ...Σκανδιναβές σύζυγοι και πουτάνες να ήταν πριν (λέμε...) είναι κυρίες με όλη τη σημασία της λέξης και τιμούν τον άντρα τους μέχρι αηδίας, κάνουν απίστευτες οικογένειες (να δείτε συμπεριφορές σε παιδιά, πεθερικά να πάθετε πλάκα) και ζητούν ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ από κάθε μαλακισμένο κοριτσόπουλο στην Ελλάδα που θέλει να ντυθεί με Prada, να πάει στο Ρέμο, να αγοράσει ένα Smart και να έχει παραδουλέφτρα ρουμάνα μετά τις πρώτες ώρες γάμου (και πολλά άλλα ακόμα ανάλογα με το τι κατεβάζει το μυαλό τους) συν ότι σου φορτώνουν και όλο το ΣΟΙ-ΒΑΣΙΛΕΙΟ τους (πεθερικά, φιλενάδες, φίλους καμιά φορά) και συν ότι εχουν απαιτήσεις και μουρμούρα ΔΙΑΡΚΩΣ...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Μηπως το κοινωνικοσοσιαλιστικο τους κρατος προβλεψε να χαρακτηρισει παρανομη την πορνεια για να γαμανε τσαμπα οι ανθρωποι?  ΕΥΓΕ!!! :thumbsup:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ας μη δώσουμε άλλη έκταση σε αυτό το θέμα, γιατί τίποτα αρτηριοσκληρωτικοί κυβερνητικοί μπορεί και να το δουν και να ξυπνήσει μέσα τους ο ...Σταυροφόρος της κάθαρσης και της ενάρετης ζωής... Κλειδώστε το και σβήστε το...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ο κάθε λαός είναι διαφορετικός, και με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία.
Δεν χρειάζεται να καταδικάζουμε, ότι πιθανώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
Το μέλλον θα δείξει, και η κοινωνία θα αυτορυθμιστεί.
Αν αυτό που κάνουν, το κάνουν σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο κάποιος να πηδήξει, τότε απλά ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Θα υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις, που αναγκαστικά θα γίνουν αλλαγές....
Αν όμως ότι γίνει, γίνει σε λογικά πλαίσια με στόχο την κοινωνική προστασία , και με  αποτέλεσμα την ελεγχόμενη και αξιοπρεπή πορνεία, τότε ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.
Όπως και να έχει ο καιρός θα δείξει.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Χειρότεροι υποκριτές από τους Σκανδιναβούς δε θα βρείτε κύριοι και κυρίες.

Απλά δε θέλουν να τρώνε εκεί που χέζουν για να το πούμε με ευγενική γαλλική προφορά, όπως και διάφοροι άλλοι Ευρωπαίοι πολιτισμένοι συμπολίτες.

Τσέκαρε σεξοτουριστικά στατιστικά να καταλάβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom