Νέα

Ποιές στουντιογυναίκες θεωρείτε ωραία τυπάκια, επικοινωνικές, ωραίο στυλ κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ICCAROS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Ανοίγω το τοπικ.

Δικό μου τοπ-3: Νίκη (Π193, Κ30, ΛΑΘ318), Σαμπρίνα (Αλιεν), Βικτώρια (Τριγγετο...)

Ρώτησα ποιά είναι η ωραιότερη (ανεξάρτητα από υπηρεσίες). Φυσικά ίσως να θέλουμε να πηγαίνουμε σε αυτήν, να μας αρέσει και να θέλαμε να έχει καλύτερες υπηρεσίες, αλλά αυτό είναι άσχετο.

Η απάντηση στην ερώτηση που έθεσα είναι προφανώς υποκειμενική και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προφανώς όμως, σε μικρό βαθμό υπάρχουν συγκλίνοντα πρότυπα ομορφιάς και αρκετοί μπορεί να συμφωνούν μεταξύ τους για κάποιες στουντιογυναίκες. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι εννοούμε αυτά που λέμε (ειλικρινείς απαντήσεις).

Σε κάθε περίπτωση είναι μιά ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί εύκολα, τουτέστιν βλέπεις την εξωτερική εμφάνιση σε φωτο ή ζωντανά και κρίνεις αμέσως ανάλογα με το γούστο σου.

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Ποιές στουντιογυναίκες θεωρείτε ωραία τυπάκια? Επικοινωνικές? σας αρέσει το στυλ τους ο χαρακτήρας τους (εάν μπορείτε να συμπεράνετε) κτλ? Ανεξάρτητα από παρεχόμενες υπηρεσίες!!

Είναι εγγενώς πολύ δύσκολη η απάντηση. Από φωτογραφίες δεν μπορώ να κρίνω. Αμα τη δω ζωντανή? ούτε!! Άμα πάω 1 φορά? επίσης όχι! Μερικές φορές? ίσως αρχίσω και καταλαβαίνω κατι. Πώς μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο? τον χαρακτήρα του? τα εσώψυχα του? Και τί σημαίνει ωραίο τυπάκι? για τον καθένα από εμάς? Απλά και μόνο να μού κάνει κλικ? είναι κάτι υποκειμενικό. Να λέμε ανέκδοτα? Καλή η χαλαρότητα αλλά η φύση της δουλειάς των στουντιγυναικών είναι τέτοια που μήπως θα πρέπει ταυτόχρονα να ζητούμε και υπευθυνότητα? Άρα, όπως και νάχει έχουμε και πολύ υποκειμενικότητα και δύσκολα να την απαντήσω Επίσης, άντε και κάτι κατάλαβα από μερικές κοπέλες, άντε 5 ή 10. Μα εγώ έχω πάει σε 50, σε 100 σε 500. Σε άλλες έχω πάει 1 φορά, σε άλλες 5, σε άλλες 10, και σε άλλες 40 φορές, δεν μπορεί να είναι το ίδιο λοιπόν. Σίγουρα θα αδικήσω κάποιες επειδή δεν τις γνώρισα επαρκώς. Ζητώ λοιπόν εκ των προτέρων συγγνώμη από αυτές για τις οποίες δεν μπορώ να έχω γνώμη και δεν θα τις συμπεριλάβω.

Λοιπόν απαντώ: Απόσο πρόλαβα να γνωρίσω και χωρίς να τις κατατάσσω σε αξιολογική σειρά (είναι λατινικο-αλφαβητικά, μην προσπαθείτε να τις ιεραρχήσετε, όμως ο βαθμός που θα έβαζα στην κάθε μιά δεν είναι ίδιος): Αμάντα, Αλεξάνδρα, Άντζελα, Ελενα, Ιρα, Κατερίνα, Κέλλυ, Λαουρα, Λανα, Λίλη, Λίντα, Μαργκό, Μαρίζα, Νανσυ, Νικη, Νικη, Ντάρια, Πατρίτσια, Σαμπρίνα, Σουζανα, Στεφανία, Βαλεντίνα, Ζλατα. Παρατήρηση 1η: αυτά που εισέπραξα από τις γυναίκες έχουν άμεση σχέση με τη δική μου συμπεριφορά προς αυτές (εάν με καταλαβαίνετε...). Παρατήρηση 2η: Έχω κάποιες προτιμήσεις αλλά αυτές δεν έχουν και πολλή σημασία καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλότητα στα κριτήρια όπως προανέφερα. Συμπεριέλαβα για διαφορετικούς λόγους την κάθε κοπέλα (χαρακτήρας, στυλ, επικοινωνιακή, χαλαρή μεν υπεύθυνη δε, ψαγμένη, έχει το θάρος της γνώμης της, επειδή έστω και στιγμιαία ενδιαφέρθηκε πραγματικά για μένα, επειδή είχε πάντα πολύ σωστή συμπεριφορά, κτλ.). Δεν έβαλα όσες έχουν σταματήσει, μόνο τις ενεργές. Εάν ξέχασα κάποια λυπάμαι πραγματικά.

Επισκέπτης
Παρατήρηση 2η: Έχω κάποιες προτιμήσεις αλλά αυτές δεν έχουν και πολλή σημασία καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλότητα στα κριτήρια όπως προανέφερα. Συμπεριέλαβα για διαφορετικούς λόγους την κάθε κοπέλα (χαρακτήρας, στυλ, επικοινωνιακή, χαλαρή μεν υπεύθυνη δε, ψαγμένη, έχει το θάρος της γνώμης της, επειδή έστω και στιγμιαία ενδιαφέρθηκε πραγματικά για μένα, επειδή είχε πάντα πολύ σωστή συμπεριφορά, κτλ.). Δεν έβαλα όσες έχουν σταματήσει, μόνο τις ενεργές. Εάν ξέχασα κάποια λυπάμαι πραγματικά.
Τι εννοείς λέγοντας υπεύθυνη; :think:

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Τι εννοείς λέγοντας υπεύθυνη; :think:

Μπορεί να κάνεις καλή πλάκα μαζί της, να σού φαίνεται φίου-φίου αλλά π.χ. δεν κάνει κασκαντεριλίκια και δεν εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία σου, ή κάνουμε πλάκα με κάποιες κινήσεις κτλ. και της λέω έτσι όπως είμαι είμαι για φωτογράφηση και γυρίζει και μού λέει ΠΟΤΕ να μην επιτρέψεις να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα σε στουντιο, κτλ.

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Υποκειμενική η απάντηση, αλλά όχι και τελείως!

Εμένα μού αρέσει το φυσικό και το ανεπτυγμένο, κι ας μην έχει το τέλειο σχήμα, χαλιέμαι με τις σιλικόνες. Κατά συνέπεια: Αλεξάνδρα, Βαλεντίνα, Βικτώρια, Λαουρα, Μαργκό, Μαρίζα, Μόνικα, Νίκη, Ρίτα, Ρομίνα (παλιά), Σαμπρίνα, Σαρα, Στεφανία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom