Νέα

Ποιες κοπέλες με μεγάλο στήθος γνωρίζετε από σπιτάκια που να τιμούν το 20άρικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ο τίτλος νομίζω τα λέει όλα. Σας προτρέπω να ποστάρει ο καθένας εδώ τη γνώση του σχετικά με κοπέλες με 3άρια ή 4άρια βυζιά σε σπιτάκια οι οποίες να τιμούν το 20άρικο. ΟΧΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ 5ΑΡΙΑ Ή ΕΞΑΡΙΑ και το τονίζω αυτό καθώς υπάρχει ανάλογο thread στο site στο οποίο αναλύονται τέτοιες περιπτώσεις. Μιλάω για κοπέλες με φυσιολογικό σωματότυπο, νταρντάνες, με καμπύλες αλλά όχι χοντρές.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
φιλε μια ηταν η μαριαννα απο το φυλησ 136  με τισ βυζαρες που τιμουσε το 20ρικο.δυστηχωσ την εκανε για βουλγαρια χωρισ να αφησει αντικαταστατρια

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
φιλε μια ηταν η μαριαννα απο το φυλησ 136  με τισ βυζαρες που τιμουσε το 20ρικο.δυστηχωσ την εκανε για βουλγαρια χωρισ να αφησει αντικαταστατρια

Μη μου το θυμίζεις το Μαριαννάκι :headbang: :headbang: :headbang: Εξ' αιτίας της απουσίας της άνοιξα το συγκεκριμένο thread... Μεγάλο κόλλημα είχα μ' αυτή και το κακό είναι ότι την ανακάλυψα και αργά και δεν την τίμησα όσες φορές θα μπορούσα :'( :'( :'( Απίστευτο σωματότυπο είχε, αδύνατη με φυσικές βυζάρες δυσανάλογες με το σώμα της... Άσε το κωλαράκι της και τα tattoos... Και φυσικά ήταν τρελό GFE, εγώ όσες φορές είχα πάει της έσκαγα και κάτι παραπάνω απ' το 20άρικο και τα κάναμε ΟΛΑ εκτός πρωκτικού... Η τσατσά Βουλγαρία είπε ότι πήγε αλλά ένας συναγωνιστής μου είχε πει πως του είχε εκμυστηρευεθί πως θα πήγαινε Αγγλία... Anyway, τώρα στη θέση της δουλεύει ένα απίστευτο μπάζο.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μη μου το θυμίζεις το Μαριαννάκι :headbang: :headbang: :headbang: Εξ' αιτίας της απουσίας της άνοιξα το συγκεκριμένο thread... Μεγάλο κόλλημα είχα μ' αυτή και το κακό είναι ότι την ανακάλυψα και αργά και δεν την τίμησα όσες φορές θα μπορούσα :'( :'( :'( Απίστευτο σωματότυπο είχε, αδύνατη με φυσικές βυζάρες δυσανάλογες με το σώμα της... Άσε το κωλαράκι της και τα tattoos... Και φυσικά ήταν τρελό GFE, εγώ όσες φορές είχα πάει της έσκαγα και κάτι παραπάνω απ' το 20άρικο και τα κάναμε ΟΛΑ εκτός πρωκτικού... Η τσατσά Βουλγαρία είπε ότι πήγε αλλά ένας συναγωνιστής μου είχε πει πως του είχε εκμυστηρευεθί πως θα πήγαινε Αγγλία... Anyway, τώρα στη θέση της δουλεύει ένα απίστευτο μπάζο.
Εδω ειμαι :rockon:Μου ειχε πει οτι απο 14χρονων αρχισε να αυξανεται ο βυζος και την κοροιδευαν στο σχολειο :grin:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Εδω ειμαι :rockon:Μου ειχε πει οτι απο 14χρονων αρχισε να αυξανεται ο βυζος και την κοροιδευαν στο σχολειο :grin:

Σταμάτα pistolero γιατί θα πέσω σε κατάθλιψη... Μακάριοι οι συμμαθητές της, πόσο θα ήθελα να είμαι ένας απ' αυτούς... Το τί χούφτωμα θα έτρωγε απ' τα αγοράκια και μάλιστα δωρεάν δε λέγεται...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Παίδες μ' αυτό που θα ρωτήσω μπορεί να γελάσετε αλλά επειδή έχω καιρό να μπω στο thread λόγω του ότι υπηρετώ τη μαμά πατρίδα ελπίζω μήπως έχετε ανακαλύψει κάποιο πουλέν... Μήπως υπάρχει λοιπόν σε μπουρδέλο αυτήν την περίοδο κάτι σε νούμερα 5 ή 6 το οποίο να μην εντάσσεται στην κατηγορία φάλαινας; Οι χοντρές δε μ' αρέσουν, ρωτάω αν έχετε ξετρυπώσει κάποια κοπελίτσα ή MILF με κανονικό σωματότυπο ή και με πιασίματα με νούμερο στήθους 5 ή 6... Καλή ώρα όπως ήταν η αείμνηστη Μαριάννα στο Φυλής 136...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιαυτο εχετε μαγουλακια και ειστε ζαχαρουληδες μερικοι

εχετε βυζαξει πολυ γαλα απο μικροι  :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
5 ,6ρι και σε φυσιολογικα κιλα σε μπουρδελα ,δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.Σε 3ρι ολο και κατι θα βρεις..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
5 ,6ρι και σε φυσιολογικα κιλα σε μπουρδελα ,δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη.Σε 3ρι ολο και κατι θα βρεις..
ασε τα 5αρια 6αρια
αλλα βυζαρες εχει στο φωναιας 27 πανω
και η ελενα που παιζει συχνα
και η γαβριελλα
επισης η βαλεντινα στο φυλης 80 φαινεται να εχει βυζαρες

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ασε τα 5αρια 6αρια
και η γαβριελλα
Το τυπο ισως το καλυψει η Ελενη απο Φωκαιας Ανω27,αν και εχει τα κιλακια της..

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
ασε τα 5αρια 6αρια
και η γαβριελλα

Φυσικά έχουν όλες αυτές, έτσι;

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1

Φωτος της Μαριαννας που μπορουμε να δουμε ρρ παιδια???? να εχουμε και οι καινουριοι αποψη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom