jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Ποια μελη αντιπαθουμε και δεν θελουμε να διαβαζουμε τις αποψεις τους στο σαιτ?
Μπαρμαπηδουλα , μπαροκ , στεκα ,ζανετ ξερει αυτη ποια ειναι , μιστερ μπουτια και αυτος ξερει ποιος ειναι και μπορει και καποιον που δεν μου ερχετε τωτα , αντε να φτιαχτει το μπλοκ κουμπι
Εγω εχω χυσει σε τρελα σημεια.
Μια φορα στα αυτια μια ιεροδουλη, μια αλλη ιεροδουλη την ειχα βαλει να μου τη παιξει με τη μασχαλη και εχυσα στη μασχαλη, επισης ειχα βαλει μια αλλη με γαμπαρες πισω απο το γονατο στη κλειδωση σε πατουσες επισης εχω χυσει
Κάτσε τύπε το δοκιμάζω τώρα σε σένα :S :S :SΥπαρχει νομιζω δυνατοτητα ignore για τα σχολια μελων που δεν επιθυμουμε να διαβαζουμε.
μπουλη καιρο ειχαμε να σε δουμε,να σου οτι μας ελλειψες θα πω ψεμα θα προτιμούσα να ειχες βαλει ταπα σε στομα και κωλο και να καθοσουν θεατης στο σαιτΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!
[quote author=jean-Claud link= ]Ποια μελη αντιπαθουμε
[/quote]και ???Εγω εχω χυσει σε τρελα σημεια.
Μια φορα στα αυτια μια ιεροδουλη, μια αλλη ιεροδουλη την ειχα βαλει να μου τη παιξει με τη μασχαλη και εχυσα στη μασχαλη, επισης ειχα βαλει μια αλλη με γαμπαρες πισω απο το γονατο στη κλειδωση σε πατουσες επισης εχω χυσει
και στο κωλο θελει γιατι η ελενα τελικα δεν τον γλεντησεΜη βριζεις μωρη σουρλουλου θα σου βαλω πιπέρι στο στομα
τα εβγαλε αλλα η κοινη γνωμη δεν πειστηκε παρα μονο δυο τρεις μεσα σ αυτους και εσυ.και στο κωλο θελει γιατι η ελενα τελικα δεν τον γλεντησεΜη βριζεις μωρη σουρλουλου θα σου βαλω πιπέρι στο στομα
ξέρεις εσύ από αυτά ζανούλη, κάτι ποστ σου τα έβγαζε που και που στη φόρα ο λευτεράκης...θυμάσαι?