Νέα

Ποιά καφετέρια προτείνετε για πρώτο ραντεβού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Δεν χρειαζεται παραπανω εξηγηση,απ οτι λεει ο τιτλος του thread!!Θελω προτασεις παιδια για πρωτο ραντεβου.
Δε θελω να παω παλι στα ιδια και ιδια μερη..ας κανω μια αλλαγη..
Το καφε φυσικα θελω να μην εχει πολυ φασαρια-για να μπορουμε να κανουμε κουβεντα.
Οτι καλο εχετε να μου προτεινετε.Μηπως θα ταν καλυτερα προς παραλιακη μερια???Γλυφαδα ισως???
Θελω ιδεες παιδες..ευχαριστωω ;)

Επισκέπτης
υπαρχει μια ωραια που βλεπεις πιατο αθηνα ειναι το ζεπελιν στα τουρκοβουνια αλλα δεν μ αρεσει καθολου το οτι κατω εχει χαλικι κ οτι οι καρεκλες τραπεζια ειναι απαισια αλλα η θεα γαμαει  :)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Grand Britany roof garden :cool2: :cool2:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θησειο φιλε Νταλτον,ειναι οτι πρεπει...διαλεγεις την καφετερια της αρεσκειας σουβ απο τις τοσες που εχει εκει...Και μετα βολταρεις στον πεζοδρομο που ειναι ωραια ειδικα τωρα την ανοιξη....Αντε καλη επιτυχια μαν!!!! ;)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Το ζεπελιν είναι καλό, αλλα ο καφές, και γενικά όλα τα ροφήματα δεν πίνονται. Επίσης αν κάτσεις μέσα έχει πολύ φασαρία. Είχα πάει προ καιρού πρώτο ραντεβού, αλλά δεν έλεγε.
Καλύτερα είναι στις Ιάδες, από την άλλη μεριά του ίδιου βουνού, δίπλα στο θέατρο. Θα πληρώσεις βέβαια 6-7 ευρώ το κάφε. Και εννοείται οτι θα κεράσεις.
Πες μας τι περιοχή σε βολεύει να σου πούμε καμια καλή κοντινή καφετέρια βρε αδερφέ. Γιατί αν μένεις Γλυφάδα και εγώ σου λέω τουρκοβούνια είναι δράμα.
Αν και προσωπικά θα σου πρότεινα ένα ωραίο ρεστοράν για πρώτο ραντεβου και ένα κοκκινο τριαντάφυλλο.

Επισκέπτης
μισο μισο στην καστελλα...απιστευτη θεα ολη τη θαλασσα και ησυχια

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
μισο μισο στην καστελλα...απιστευτη θεα ολη τη θαλασσα και ησυχια
Που σαι βρε Ντραμμερ επεστρεψες δρυμιτερος βλεπω ε?...Καστελλα ειναι ωραια επισης εχω καιρο να παω βεβαια...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φταιει το αρνι φρεντι.ναι ρε η καστελλα ειναι και γαμω ,αν δεν παινεψω το σπιτι μου...
Εεεετσι!!!!!Το πρωτο μου φιλι βασικα το εδωσα σε ηλικια 15 στην Καστελλα...Μεμοριζ!!!! :rockon: Το αρνακι ηταν ωραιο δε λεω...αλλα θελει με ρεγουλα...εγω το παραχεσα με τη ν παρτυ του...Τσακισα και κατι κοκορετσια :rockon: :rockon:

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Το ΖΕΠΕΛΙΝ το ειχα στα υποψην αλλα μας πεφτει μακρια..
Ωραια,λοιπον,τη κοπελα απο Πετρου Ραλλη θα την παρω..
Θησειο ωραιο μερος αλλα με αυτοκινητο να κατεβεις εκει,αντε να βρεις να παρκαρεις..Δραμα η κατασταση :headbang:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θησειο ωραιο μερος αλλα με αυτοκινητο να κατεβεις εκει,αντε να βρεις να παρκαρεις..Δραμα η κατασταση :headbang:
Παρε το Μετρο φιλε!!!Αυτη ειναι η λυση!!!

Επισκέπτης
Εεεετσι!!!!!Το πρωτο μου φιλι βασικα το εδωσα σε ηλικια 15 στην Καστελλα...Μεμοριζ!!!! :rockon: Το αρνακι ηταν ωραιο δε λεω...αλλα θελει με ρεγουλα...εγω το παραχεσα με τη ν παρτυ του...Τσακισα και κατι κοκορετσια :rockon: :rockon:
ε δεν ειπαμε και να σκασουμε ενταξει.να φανταστεις εγω δεν ειμαι πολυ του κοκκινου κρεατος αλλα το αρνι συγκεκριμμενα μου αρεσει.νεο θρεντ,αρνι η κατσικι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τέλεια η Καστέλα, αλλά πρέπει να έχεις μηχανάκι και όχι αυτοκίνητο γιατί εκεί δεν παρκάρεις με τίποτα. Εκτός αν αναφέρεστε στο ευρύτερο Μικρολίμανο, αλλά εκεί δεν νομίζω ότι ενδείκνυται για την περίσταση γιατί  έχει κοσμοπλημμύρα και πολύ φασαρία

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ε δεν ειπαμε και να σκασουμε ενταξει.να φανταστεις εγω δεν ειμαι πολυ του κοκκινου κρεατος αλλα το αρνι συγκεκριμμενα μου αρεσει.νεο θρεντ,αρνι η κατσικι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατσικι 7 γραμματα,αρνι4...Μονα η ζυγα? :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Παρε το Μετρο φιλε!!!Αυτη ειναι η λυση!!!

Το Θησειο ειναι στεκι μου.πηγαινω συχνα,αλλα τωρα για πρωτη φορα δε θελω με ΜΜΜ..αλλη αισθηση να πας να τη παρεις με το car..με καταλαβαινεις!!

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Από Πέτρου Ράλλη μπορείς να πάς ή Δάσος Χαιδαρίου, έχει πολλές καφετέριες, ήρεμες, μέσα σε πεζόδρομο ή θα την πάς τέρμα Ιεράς Οδού, σε ένα μαγαζακι που λέγεται Γιορτή, είναι του Μπαξεβάνη του γευσιγνώστη, μέσα στο δασος, πολύ ήρεμα, κατα βάση ρεστοράν, αλλά σερβίρει και καφεδάκι πρωί και απόγευμα.
Καλό βόλι.

Επισκέπτης
Τέλεια η Καστέλα, αλλά πρέπει να έχεις μηχανάκι και όχι αυτοκίνητο γιατί εκεί δεν παρκάρεις με τίποτα. Εκτός αν αναφέρεστε στο ευρύτερο Μικρολίμανο, αλλά εκεί δεν νομίζω ότι ενδείκνυται για την περίσταση γιατί  έχει κοσμοπλημμύρα και πολύ φασαρία
οχι ρε τι μικρολιμανο εκει γινεται της πουτανας το καγκελο,καστελλα πανω λεω.σωστο αυτο για το μηχανακι αλλα σκεψου οτι αν μενεις κοντα πας με τα ποδια,εχει ωραια θεα για περπατημα και αγκαλιτσες ,χεχε

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Από Πέτρου Ράλλη μπορείς να πάς ή Δάσος Χαιδαρίου, έχει πολλές καφετέριες, ήρεμες, μέσα σε πεζόδρομο ή θα την πάς τέρμα Ιεράς Οδού, σε ένα μαγαζακι που λέγεται Γιορτή, είναι του Μπαξεβάνη του γευσιγνώστη, μέσα στο δασος, πολύ ήρεμα, κατα βάση ρεστοράν, αλλά σερβίρει και καφεδάκι πρωί και απόγευμα.
Καλό βόλι.

Καλο ακουγεται..στα υποψην!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom