Νέα

Ποια εταιρεία κινητής εχει το καλυτερο σήμα-δικτυο σήμερα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λόγω Θρύλου, ήμουνα παντα στην Παναφον - μετεπειτα Vodafon.
Τώρα τελευταία παρατηρώ καποια νερά με το σήμα της Vodafon - δεν έχει καλή καλυψη και μερικες φορές δυσκολευομαι να κάνω κληση.

Το κινητο μου ειναι ένα Νοκια, απλό και αξιόπιστο, οπότε δε θεωρω οτι ειναι θεμα συσκευής.

Έχει κανείς παρόμοιες εντυπώσεις από τη Vodafon ;

Ποια εταιρεία κινητής θα προτεινατε για καλυτερο σήμα, στην Αθήνα πάντα, αυτή τη στιγμή ;

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Εγω φιλε ειχα cosmote και μου εσπαγε τα νευρα ωρες ωρες με το σημα της!εδω και ενα χρονο που εχω Vodafone ειμαι ικανοποιημενος!ειμαι με φιλους που εχουν cosmote και εγω παντα εχω καλυτερο σημα απο αυτους στο μερος που βρισκομαστε!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τώρα τελευταία παρατηρώ καποια νερά με το σήμα της Vodafon - δεν έχει καλή καλυψη και μερικες φορές δυσκολευομαι να κάνω κληση.

Το κινητο μου ειναι ένα Νοκια, απλό και αξιόπιστο, οπότε δε θεωρω οτι ειναι θεμα συσκευής.

Ποια εταιρεία κινητής θα προτεινατε για καλυτερο σήμα, στην Αθήνα πάντα, αυτή τη στιγμή ;
Γ τα αστικα κεντρα τυπε κ μονο γ κλησεις ειναι κ 3 αξιοπιστες! Λιγα νερα κανει η Wind οποτε μην τη προτιμησεις! Τωρα αν θες κ προσβαση σε 3G δικτυο με διαφορα Cosmote kai Vodafone! Σημα τωρα δν εχεις τελευταια γτ σε ορισμενες περιοχες μανουριαζουν οι κατοικοι κ τις αφαιρουνε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
wind μια χαρα ειναι ρε

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Η κοσμοτε ειναι για τον πουτσο!!!Οχι σημα καμπανα που λεει,σημα παπαρια πρεπει να λεει...Ειχα 3 νουμερα κοσμοτε και τα χα παρει κρανιο και τραβηξα τα 2 στη vodafone και το σημα ειναι μια χαρα.Θα παιρνα κ το 3ο νουμερο αλλα δεν εχει τελειωσει ο χρονος.Εχω δικαρτο κινητο κ εχω μεσα κ τις 2 εταιριες και βλεπω τεραστια διαφορα στο σημα,κοσμοτε μηδεν και vodagone τερμα!!!Να πανε να πηδηχτουνε!Πελατες ειμαστε κ κοιταμε το συμφερον μας κ θα παμε οπου μας βολευει...Αφου εκανα την αιτησαη φορητοτητας με επαιρναν απο την κοσμοτε να μου προσφερουν παπαδες και εγω απλα τους ελεγα,ειστε μπουρδελο και μη με ξαναενοχλησετε και δωστε μου το νουμερο μου να παω οπου θελω!Και οτι λεει στη διαφημιση η vodafone ειναι αληθει,πιανεις γραμμη με τη μια,χωρις καθυστερηση...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αθηνα δε ξερω αλλα γενικα απο Βονταφον + σημα δε ειχα καλες εμπειρειες  :rolleyes:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
όλες ίδιες είναι πάνω κάτω... μέσα στις πόλεις είναι ελάχιστα τα σημεία χωρίς σήμα... η εξυπηρέτηση έχει διαφορές

cube

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
σε κάλυψη επαρχεία-αθηνα, σε ποιοτητα δικτυου QOS (δηλαδή το να βγαζεις γραμμη αμεσως και να μην πεφτουν οι κλησεις ξαφνικά)
σε ταχυτητες internet 3g, σε καληψη 3g,
σε οτι εχει να κανει με το δικτυο δηλαδη ειναι πολυ καλυτερη η voda απο cosmo.-
Άλλα ειναι τα κουσούρια της.
Η cosmote εχει πιταρει με τα wats up και εχει επαναπαυθει στο 50% του μεριδιου αγορας που κατεχει, ουτε κανει προσφορες ουτε καμια σοβαρη "αναβάθμιση" να το πω...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
σε κάλυψη επαρχεία-αθηνα, σε ποιοτητα δικτυου QOS (δηλαδή το να βγαζεις γραμμη αμεσως και να μην πεφτουν οι κλησεις ξαφνικά)
σε ταχυτητες internet 3g, σε καληψη 3g,
σε οτι εχει να κανει με το δικτυο δηλαδη ειναι πολυ καλυτερη η voda απο cosmo.-
Άλλα ειναι τα κουσούρια της.
Η cosmote εχει πιταρει με τα wats up και εχει επαναπαυθει στο 50% του μεριδιου αγορας που κατεχει, ουτε κανει προσφορες ουτε καμια σοβαρη "αναβάθμιση" να το πω...
ειναι και θεμα περιοχης νομιζω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αναμφιβολα η Q
Moυ αρεσει πολυ το σημα της με το ανθρωπακι

nosileutis9

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω με την vodafone και έχω cosmote τώρα πιστεύω είναι η καλύτερη εταιρεία αυτη την στιγμή...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Φίλε το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω με την vodafone και έχω cosmote τώρα πιστεύω είναι η καλύτερη εταιρεία αυτη την στιγμή...
ομορφαααντρα μου, θα συμφωνησω! Ηταν το μονο δικτυο που δν κρασαρε παραμονη πρωτοχρονιας

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Cosmote, πάντα έχω καλύτερο σήμα απ' όλους στην παρέα.
9 χρόνια σχεδόν δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom