Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Το μονο σιγουρο ειναι, οτι εχει παρελθει προ πολλου η εποχη των "σωτηρων".
Μονη λυση ειναι πλεον η συλλογικοτητα.
Εξαλλου με το διαδικτυο ειναι και εφικτή λύση.
Και βεβαια πρωτα απ' ολα, να κοιταξει ο καθενας να βελτιωσει τον εαυτο του.

επέτρεψε μου να είμαι λίγο πιο απαισιόδοξος όσον αφορά αυτό που αναφέρεις ως συλλογικότητα.Απλά θεωρώ πως αν ήταν να έχει γίνει κάτι "συλλογικό" θα είχαμε δει έστω τα πρώτα του βήματα.Κάνεις δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την χώρα σε κάτι συλλογικό.Η κουλτούρα του στυλ "να περνάω εγώ καλά και στα @@ μ" φαίνεται ότι είναι ακόμα βαθιά χαραγμένη στο μυαλό των ελλήνων και το βλέπω πολύ δύσκολα να αλλάζει για τα επόμενα χρόνια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν χρειάστηκε αγορίνα.
Δεν ψαχνω καυγάδες, αλλά λόγω κοψιάς , δεν μου την πέφτουν με τίποτε.
Ποκάμισα για να βάλω γραβάτα, φοράω μόνο ραμμένα.
Τα έτοιμα και με 50 νούμερο λαιμό , δεν μου κουμπώνουν ,
ούτε με μόντα στο κουμπί.

ρε παπαρα που δεν σε χωράνε τα ρούχα απο το πάχος, που έχεις να γαμήσεις απο την εποχή που ο νώε μάζευε τα μαιμούδια για να διασώσει το είδος σου, πας να το παίξεις γαμιάς και πλούσιος ρε ρετάλι απο τελευταίο ύφασμα μαγαζιού σε εκποίηση στα παιδάκια εδώ μέσα και να αποδείξεις ότι αν έχει κάποιος λεφτά πηδάει κάθε παρταλογκόμενα ξέκωλοδευτεράντζα, σαν αυτές που συναναστρέφεσαι και βαπτίζεις "μουνάρα" στα βαθιά σου όνειρα μετά απο χρήση των ψυχοφαρμάκων που ρουφάς;ζώο.ούτε αυτές δεν σου κάθονται, που είναι οι φώτο ρε ταμτάκο που έταζες

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ρε παπαρα που δεν σε χωράνε τα ρούχα απο το πάχος, που έχεις να γαμήσεις απο την εποχή που ο νώε μάζευε τα μαιμούδια για να διασώσει το είδος σου, πας να το παίξεις γαμιάς και πλούσιος ρε ρετάλι απο τελευταίο ύφασμα μαγαζιού σε εκποίηση στα παιδάκια εδώ μέσα και να αποδείξεις ότι αν έχει κάποιος λεφτά πηδάει κάθε παρταλογκόμενα ξέκωλοδευτεράντζα, σαν αυτές που συναναστρέφεσαι και βαπτίζεις "μουνάρα" στα βαθιά σου όνειρα μετά απο χρήση των ψυχοφαρμάκων που ρουφάς;ζώο.ούτε αυτές δεν σου κάθονται, που είναι οι φώτο ρε ταμτάκο που έταζες

Eσυ ειναι να μην αρχισεις τα μπινελικια. Ετσι και αρχισεις, δεν τον ξεπλενει ουτε ο Ειρηνικος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Eσυ ειναι να μην αρχισεις τα μπινελικια. Ετσι και αρχισεις, δεν τον ξεπλενει ουτε ο Ειρηνικος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μπάνικη γυναίκα του να δεις τι σου σούρνει. Η παντόφλα πέφτει με φόρα. Τον πήρε γιατί ζήλεψε και αυτή την τεράστια κοιλιά την μικρή πούτσα και το οτι γράφει κεφαλαία στο μπου για τις παλιες συμμαθήτριες μουνάρες που την κερατώνει μαζί τους. Κάθε γυναίκα αξιοπρεπής που σέβεται στον εαυτό της και αξίζει θέλει άλλωστε ένα τέτοιο άνδρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πωπω .. μαρουλι σε παει λακη..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
εχει απολυθει εδω και 10μερες

Πςςςςςςςς....αυτα ειναι. Τωρα ζει την dolce vita δηλαδη  :grin:
Δωστου να καταλαβει μπολντ. Τα ζορια ειναι μετα, αλλα απεχουν λιγο ακομα. Παρταρε τυπε  :rockon:

Η μπάνικη γυναίκα του να δεις τι σου σούρνει. Η παντόφλα πέφτει με φόρα. Τον πήρε γιατί ζήλεψε και αυτή την τεράστια κοιλιά την μικρή πούτσα και το οτι γράφει κεφαλαία στο μπου για τις παλιες συμμαθήτριες μουνάρες που την κερατώνει μαζί τους. Κάθε γυναίκα αξιοπρεπής που σέβεται στον εαυτό της και αξίζει θέλει άλλωστε ένα τέτοιο άνδρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.  

Αξιολατρευτη οπως παντα  :-*
Η γυναικα του παντως πρεπει να ξυπναει συνηθως κατα τις 3.30 το πρωι. Καπου εκει αρχιζει η σιγη ασυρματου απ οτι εχω παρατηρησει  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολες μου οι προβλεψεις βρισκονται στο μπλογκ μου  :birdman:
στειλε ρε το μλογκ με πμ  :2on1:

και που εισαι, αν πηγαινω κουβα με της προβλεψεις σου, θα βαλω τον βολτη να στο χακεψει..αντε γεια μετα  :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.953
Πόντοι
6.035
στειλε ρε το μλογκ με πμ  :2on1:

και που εισαι, αν πηγαινω κουβα με της προβλεψεις σου, θα βαλω τον βολτη να στο χακεψει..αντε γεια μετα  :zfuck:
θα με κλασει ο μπολντης  :zfuck:
ασε ρε μλκ θα κανεις κανα σχολιο και θα με ρεζιλεψεις  :birdman:
βλεπεις μπαινουν σοβαρα ατομα  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom