Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πιστεύω όλοι μπορούν να το πετύχουν,
αν κοιτάξουν αυτοί να αποκτήσουν αυτά που χρειάζονται
για να κατακτηθούν οι στόχοι τους
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ... ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ.

γιατι να μην είμαστε ρομαντικοι όμως φίλε laki... ισως αλλάξει και η κοινωνία...ίσως..

καλημέρα σε όλους!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
γιατι να μην είμαστε ρομαντικοι όμως φίλε laki... ισως αλλάξει και η κοινωνία...ίσως..

καλημέρα σε όλους!

Όλοι είμαστε ρομαντικοί ως προς αυτό...το θέμα είναι πως ορίζει ο καθένας αυτή την αλλαγή!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σου απόλυτε!!!  :) :rockon: :rockon: :rockon:

πως τη παλεύεις με τους καινούργιους? υπάρχει σέβας?  :grin:

καλημέρα stam!

τι εγινε με τις κόντρες εδω? ποιος επέζησε εντέλει?
δεν υπαρχουν καινουργιοι τυπε
αφου ολοι παρακολουθουν το σαιτ χρονια πριν γραψουν :sunglasses:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Όλοι είμαστε ρομαντικοί ως προς αυτό...το θέμα είναι πως ορίζει ο καθένας αυτή την αλλαγή!

το θέμα είναι τι κανεις εσυ...ως ατομο..στη συμπεριφορά σου προς το διπλανο σου...
μικρά υγιή κυττάρα θα αλλάξουν την κοινωνία..
δεν πρόκειται να υπάρξουν μεσσίες πια...ουτε πεφωτισμένοι...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το θέμα είναι τι κανεις εσυ...ως ατομο..στη συμπεριφορά σου προς το διπλανο σου...

Ωραίο αυτό που είπες....!!

Επισκέπτης

άσε ρε τρελέεε αφού ο καθένας την πάρτυ του κοιτάει...τίγκα στα λαμόγια είμαστε !!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
άσε ρε τρελέεε αφού ο καθένας την πάρτυ του κοιτάει...τίγκα στα λαμόγια είμαστε !!

Εντάξει είναι μια πραγματικότητα αυτο. Ισχύει!
Αλλα πες ότι έστω μια φορά, μια φορά μονο...κάνεις κάτι διαφορετικο... απο την ψήφο σου, μέχρι το πως θα φερθεις σε μια πουτανα, πως θα απαντήσεις σε κάποιον που σε πρόσβαλλε, πως θα συγκρατήσεις τα νευρα σου...
Εστω μια φορά!

Και ναι...ξέρω πολυ απο τρέλα.... :grin:

Επισκέπτης
Εντάξει είναι μια πραγματικότητα αυτο. Ισχύει!
Αλλα πες ότι έστω μια φορά, μια φορά μονο...κάνεις κάτι διαφορετικο... απο την ψήφο σου, μέχρι το πως θα φερθεις σε μια πουτανα, πως θα απαντήσεις σε κάποιον που σε πρόσβαλλε, πως θα συγκρατήσεις τα νευρα σου...
Εστω μια φορά!

Και ναι...ξέρω πολυ απο τρέλα.... :grin:

θα σου δώσω ένα ακραίο παράδειγμα. bradley manning. Μια φορά θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό που πίστευε ακράδαντα ότι είναι για το καλό της χώρας του και για την βελτίωση της.Σαπίζει εδώ και 3 χρόνια στην φυλακή,είναι 25 χρονών τώρα,και τον ιούνιο γίνεται η δίκη του όπου πάνε να του ρίξουνε ισόβια.
Είναι ακραίο το παράδειγμα,αλλά  και σε άλλες περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι με βάση το παρών σύστημα δεν υπάρχει αρκετός χρόνος(τουλάχιστον για όσο θα ζήσεις) για να κάνεις μια αλλαγή προς το καλύτερο.Η πικρή αλήθεια είναι πως πρέπει αποκλειστικά να δεις την πάρτυ σου.Διότι ακόμα και αν αλλάξει η ελληνική κοινωνία απο τις καλές σου πράξεις και γενικότερα όλων μας εσύ δεν θα ζεις για να τις χαρείς.ϊσως τα εγγόνια σου,δισσέγονα πάει λεγωντας...άποψη μου πάντα αν ΚΑΤΑΛΑβα αυτό που εννοόυσες και δεν λέω βλακείες..

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
για να κάνεις μια αλλαγή προς το καλύτερο.Η πικρή αλήθεια είναι πως πρέπει αποκλειστικά να δεις την πάρτυ σου.

Την πάρτη σου τύπε, ΟΧΙ το πάρτυ σου! Επειδή σε είδα να το γράφεις πάνω από 1 φορά, φιλικά πάντα. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
θα σου δώσω ένα ακραίο παράδειγμα. bradley manning. Μια φορά θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό που πίστευε ακράδαντα ότι είναι για το καλό της χώρας του και για την βελτίωση της.Σαπίζει εδώ και 3 χρόνια στην φυλακή,είναι 25 χρονών τώρα,και τον ιούνιο γίνεται η δίκη του όπου πάνε να του ρίξουνε ισόβια.
Είναι ακραίο το παράδειγμα,αλλά  και σε άλλες περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι με βάση το παρών σύστημα δεν υπάρχει αρκετός χρόνος(τουλάχιστον για όσο θα ζήσεις) για να κάνεις μια αλλαγή προς το καλύτερο.Η πικρή αλήθεια είναι πως πρέπει αποκλειστικά να δεις την πάρτυ σου.Διότι ακόμα και αν αλλάξει η ελληνική κοινωνία απο τις καλές σου πράξεις και γενικότερα όλων μας εσύ δεν θα ζεις για να τις χαρείς.ϊσως τα εγγόνια σου,δισσέγονα πάει λεγωντας...άποψη μου πάντα αν ΚΑΤΑΛΑβα αυτό που εννοόυσες και δεν λέω βλακείες..
Πιστευε ακραδαντα οτι ηταν για το καλο της χωρας του, οντας στρατιωτικος, να διαρρευσει ακρως απορρητα στρατιωτικα μυστικα?
Εχεις δικιο, κακως ειναι στη φυλακη. Βλαμμενος ειναι και επρεπε να ειναι στο ψυχιατρειο.

Επισκέπτης
Την πάρτη σου τύπε, ΟΧΙ το πάρτυ σου! Επειδή σε είδα να το γράφεις πάνω από 1 φορά, φιλικά πάντα. :)

φίλε sorry αλλά ήμουνα εξωτερικό για αρκετά χρόνια και με αρκετή δυσκολία γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες.πάντως thanks που μου το διευκρίνισες!! θα το έχω υπόψην μ  :)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
φίλε sorry αλλά ήμουνα εξωτερικό για αρκετά χρόνια και με αρκετή δυσκολία γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες.πάντως thanks που μου το διευκρίνισες!! θα το έχω υπόψην μ  :)

Σεβαστό τότε τύπε. Να'σαι καλά, έχω φίλους έτσι ομογενείς και καταλαβαίνω...

Επισκέπτης
Πιστευε ακραδαντα οτι ηταν για το καλο της χωρας του, οντας στρατιωτικος, να διαρρευσει ακρως απορρητα στρατιωτικα μυστικα?
Εχεις δικιο, κακως ειναι στη φυλακη. Βλαμμενος ειναι και επρεπε να ειναι στο ψυχιατρειο.

ντάξει δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα,αλλά δεν νομίζω ότι είναι άκρως απόρρητο στρατιωτικό μυστικό η δολοφονία αθώων ανθρώπων.Και προφανώς πίστευε ότι δείχνωντας αυτό το video θα βοηθούσε έτσι στο μέλλον να αποτραπούνε παρόμοια περιστατικά.Δεν θα τον αποκαλούσα βλάκα,αλλά αρκετά αφελή.Πάντως υπάρχουνε ολόκληρα κείμενα πάνω στο αντικείμενο και οι απόψεις διίστανται άρα απλά λέω την άποψη μου.Μπορεί να έχεις εσύ δίκιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ντάξει δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα,αλλά δεν νομίζω ότι είναι άκρως απόρρητο στρατιωτικό μυστικό η δολοφονία αθώων ανθρώπων.Και προφανώς πίστευε ότι δείχνωντας αυτό το video θα βοηθούσε έτσι στο μέλλον να αποτραπούνε παρόμοια περιστατικά.Δεν θα τον αποκαλούσα βλάκα,αλλά αρκετά αφελή.Πάντως υπάρχουνε ολόκληρα κείμενα πάνω στο αντικείμενο και οι απόψεις διίστανται άρα απλά λέω την άποψη μου.Μπορεί να έχεις εσύ δίκιο...
Το μονο σιγουρο ειναι, οτι εχει παρελθει προ πολλου η εποχη των "σωτηρων".
Μονη λυση ειναι πλεον η συλλογικοτητα.
Εξαλλου με το διαδικτυο ειναι και εφικτή λύση.
Και βεβαια πρωτα απ' ολα, να κοιταξει ο καθενας να βελτιωσει τον εαυτο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom