Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τι ειναι ο Πλούταρχος?
Σουβλατζιδικο?
Στην βιβλιοθήκη εννοεί, να διαβάσει τον αρχαίο....
Τι ειναι ο Πλούταρχος?
Σουβλατζιδικο?
αφου χθες πηγε στον Πλουταρχο ετσι ειπε![]()
Η θετη κορη του ειναι
Την ειχε υιοθετησει η Μια Φαροου πριν ακομα γνωρισει τον Αλεν. Μετα τακιμιασαν και οταν χωρισαν, ο τυπος...διπλαρωσε την πιτσιρικα. Αρρωστεια
![]()
Καλα για τον Αλεν πρεποει να ανοιξει καποια στιγμη ξεχωριστο θρεντ. Ειναι μεγαλη περιπτωση ο τυπος![]()
Η Μία Φάροου, πέθανε θεότρελη ,
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ , ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΒΛΟΜΟΥΝΟ.
Και έτσι όπως ήταν πολύ λεπτή,
δεν θα χανόταν ούτε πόντος πούτσα ανάμεσα στα κωλομέρια,
οπότε αν τη γάμαγες από πίσω
ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΓΕΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΓΓΑΖΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ 50 ΚΜ ...
Ε οχι και οταν χωρισαν,την γαμουσε απο πιο πριν την κινεζα ο ανωμαλος.και ηταν 14-15 τοτε.Η θετη κορη του ειναι
Την ειχε υιοθετησει η Μια Φαροου πριν ακομα γνωρισει τον Αλεν. Μετα τακιμιασαν και οταν χωρισαν, ο τυπος...διπλαρωσε την πιτσιρικα. Αρρωστεια
![]()
Καλα για τον Αλεν πρεποει να ανοιξει καποια στιγμη ξεχωριστο θρεντ. Ειναι μεγαλη περιπτωση ο τυπος![]()
Μου φαίνεται ότι κάποιος θα την παίξει σε λίγο
Μια εικόνα 1000 λέξεις τύπε...
τυπε χαστουρα κατουρα να πιουνε την μαστουραreal administrator hasturas![]()
golden showerτυπε χαστουρα κατουρα να πιουνε την μαστουρα![]()
![]()
ο χαστουρας δεν εχει κλωνους παντωςο χαστουρας ειναι μελος του οποιου τον κωδικο τον ξερουν 4 ατομα εδω μεσ.α.![]()
τυπε να μπει να αλλαξει την ψηφοφορια να βαλει τελικο εκτορα-αχαχουχα... αρκετα ξεφτυλιστικαο χαστουρας δεν εχει κλωνους παντως
ο αχαχουχας γλενταει την νικη του στον πλουταρχοτυπε να μπει να αλλαξει την ψηφοφορια να βαλει τελικο εκτορα-αχαχουχα... αρκετα ξεφτυλιστικαη μεγαλυτερη ηττα που εχω φαει στο σαιτ
![]()