Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εσύ αφού συχνάζεις σε γυμναστήρια,
θα ξέρεις ότι πολλοί σφίχτες,
έχουν στα χέρια περισσότερους κάλους απο ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ,
ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ....

Και αυτές που γάμησε ο Ρονάλντο,
μπροστά σε αυτόν , ειναι ελάχιστες ....

http://[URL unfurl="true"]www.therichest.org/wp-content/uploads/141046-playboy-founder-hugh-hefner-and-his-girlfriends.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σας εχει γαμησει το μυαλο το lifestyle και η ψευτικη εικονα των μμε για τα καλα.

Αυτες που ειναι υποτιθεται μοντελα,αν τις δεις απο κοντα δεν θα'ναι τοσο τελειες.

Ειδα την Ευγενια Σαμαρα που εχει ο Κανακης για γλαστρα τις προαλλες,συνηθισμένη και σχετικα με το τι φαινεται στην tv το πρωτο που σκεφτηκα ειναι: ''πως ειναι ετσι αυτη''.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ωραια εγω θα στο θεσω αλλιως το ερωτημα

θα μπορουσαν δαυτοι που βαλες να γαμησουν της γκομενες που εχει παρει ο κριστιανο ροναλντο?   :grin:
Ρε Σταματη, ποιος Ροναλντο τωρα?
Για το γατακι μιλαμε?
Που του εβαζε χερι η γκομενα δημοσιως, επειδη του εστειλε μηνυμα στο κινητο μια πρωην γκομενα?
Εγω μονο τον Μπαλοτέλλι παραδεχομαι, που εκανε πλακα οτι αν κερδισει η Ρεαλ την Ντορτμουντ θα στειλει τη γκομενα του να γαμηθει με ολους τους μαδριλενους, και οταν αυτη στραβωσε, την σούταρε την επομενη στιγμη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μα τι τώρα ....
Να δερνόμαστε σαν βάρβαροι ;;;;;
και οχι μονο αυτο λακη..μετα να λενε και δυο οτι τον πλακωσε ο ενας τον αλλον σους φιλους τους..αντε βγαλε ακρη

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Εσύ αφού συχνάζεις σε γυμναστήρια,
θα ξέρεις ότι πολλοί σφίχτες,
έχουν στα χέρια περισσότερους κάλους απο ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ,
ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ....

Και αυτές που γάμησε ο Ρονάλντο,
μπροστά σε αυτόν , ειναι ελάχιστες ....

http://[URL unfurl="true"]www.therichest.org/wp-content/uploads/141046-playboy-founder-hugh-hefner-and-his-girlfriends.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Το πρότυπό μου!!! χαχαχαχα,  +1 γιατί είσαι από τα πιο αληθινά άτομα εδώ μέσα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ποιες εχει γαμησει;;; σαν τον αντριανο,ροναλντινιο και τον ροναλντο;

Τι να κλασουν ρε τα γατακια οι ποδοσφαιριστες....οτι εχουν γαμησει τυπαδες σαν τον Steven Tyler, τον Mick Jagger, τον Jimmy Page ή τον Lemmy...οι ποδοσφαιριστες μονο στα ονειρα τους αυτα. Και δεν μιλαμε και για τιποτα ομορφοπαιδα μουσικους ετσι?  :grin:
Ειχαν τυπο ομως, αυθεντικη μαγκια περα απο φραγκα που εχουν και οι αθλητες. Τι να κλασει ο λουλης ο ροναλντο, ας βαλει λιγο ζελε ακομα να βγαινει ωραιος στην τηλεοραση  :rockon:

Επισκέπτης
εχεις δικιο.Ειδικα αν εχει και καμμια μεζονετα γινομαι μεχρι και πυρφορος :grin:

Μου την έχει πέσει παντρεμένη 35άρα , σκυλί του πολέμου ,
για να της κάνω σκόντο σε ένα 3άρι που πουλάγαμε ....
Ελεεινό 3άρι, μην πάει ο νούς σου σε καμιά .... λεζάντα ....
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο τύπος εννοεί για τις Α' Εθνικής γκόμενες(πουτανάρες εκεί έξω). Και μην το βλέπετε μερικοί επειδή είμαστε νέοι ακόμα και σφίχτες που γαμάμε, συγκρίνετε τα μουνιά που βγάζουμε εδώ όσοι είμαστε gym/fit κτλ. με τύπους 60 χρονών που έχουν μια καφετέρια στον Ασπρόπυργο. Σας πληροφορώ ότι ο 60ρης βάζει αγγελία για σερβιτόρα και γαμάει το 2013 όποια θέλει, και την έχει και δουλεύει κιόλας, ενώ εμείς πρέπει να βγούμε και να δαπανήσουμε ενέργεια για να γαμήσουμε... Σκεφτείτε το και απευθύνομαι σε gym/fit άτομα μόνο και με μια πολύ καλή εμφάνηση.
Ε αμα παω και εγω 60 χρονων,θα διωξω την ξαδελφη μου και θα παιρνω μικρουλες να δουλευουν. :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Σας εχει γαμησει το μυαλο το lifestyle και η ψευτικη εικονα των μμε για τα καλα.

Αυτες που ειναι υποτιθεται μοντελα,αν τις δεις απο κοντα δεν θα'ναι τοσο τελειες.

Ειδα την Ευγενια Σαμαρα που εχει ο Κανακης για γλαστρα τις προαλλες,συνηθισμένη και σχετικα με το τι φαινεται στην tv το πρωτο που σκεφτηκα ειναι: ''πως ειναι ετσι αυτη''.
Εγω τις πηδαω παντως με μεγαλη προθυμια ΟΛΕΣ αυτες της φωτο, και ας μην ειναι τελειες αβαφτες, το πρωι οταν ξυπνησουν, και με την τσιμπλα στο ματι.
Υποθετω οτι δεν θα διαφωνησουμε.
Για την Σαμαρά να το δεχτω, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Ευτυχως δεν μιλησες για την Μουστάκα γιατι θα σφαζομασταν.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τον κερατα λυπαμαι εγω :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τι να κλασουν ρε τα γατακια οι ποδοσφαιριστες....οτι εχουν γαμησει τυπαδες σαν τον Steven Tyler, τον Mick Jagger, τον Jimmy Page ή τον Lemmy...οι ποδοσφαιριστες μονο στα ονειρα τους αυτα. Και δεν μιλαμε και για τιποτα ομορφοπαιδα μουσικους ετσι?  :grin:
Ειχαν τυπο ομως, αυθεντικη μαγκια περα απο φραγκα που εχουν και οι αθλητες. Τι να κλασει ο λουλης ο ροναλντο, ας βαλει λιγο ζελε ακομα να βγαινει ωραιος στην τηλεοραση  :rockon:

Ήμουν έτοιμος να αναφέρω τον Mick Jagger.....στο μυαλό μου είσαι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την εσπρωξες τυπε? :fuck2:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και οχι μονο αυτο λακη..μετα να λενε και δυο οτι τον πλακωσε ο ενας τον αλλον σους φιλους τους..αντε βγαλε ακρη

Έλα για φωτογράφος τύπε αν γίνει ραντεβού θανάτου με εμένα και cthulhu. Κανένα πρόβλημα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Έλα για φωτογράφος τύπε αν γίνει ραντεβού θανάτου με εμένα και cthulhu. Κανένα πρόβλημα.
μας γραφεις στα παπαρια σου;μεχρι και κινημα ετοιμαζομαστε να κανουμε για την παρτυ σου :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Tι να πουν αυτοι στον Γουντι Αλλεν  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Ήμουν έτοιμος να αναφέρω τον Mick Jagger.....στο μυαλό μου είσαι?

Τυπε μου ο μονος ποδοσφαιριστης που μπορει να σταθει σε τετοιο θεμα συγκρισης με μουσικους ηταν ο Best.
Αυτος μαλιστα ηταν αλανι. Ολοι οι υπολοιποι τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυτοι που ανεφερα ειναι τραβελοφιλοι

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εγω τις πηδαω παντως με μεγαλη προθυμια ΟΛΕΣ αυτες της φωτο, και ας μην ειναι τελειες αβαφτες, το πρωι οταν ξυπνησουν, και με την τσιμπλα στο ματι.
Υποθετω οτι δεν θα διαφωνησουμε.
Για την Σαμαρά να το δεχτω, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Ευτυχως δεν μιλησες για την Μουστάκα γιατι θα σφαζομασταν.
Την Σαμαρα ειδα,αμα δω και την Μουστακα θα σε πω γνωμη,δεν θα σε φοβηθω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom