Γωγω Μαστροκωστα παλια. Τζουλια Νοβα τωρα. Ειμαι των ακρων. Το ξερω.
Γωγω Μαστροκωστα, τον είχα κάνει λάστιχο στην εφηβεία για πάρτη της
Γωγω Μαστροκωστα παλια. Τζουλια Νοβα τωρα. Ειμαι των ακρων. Το ξερω.
Τη Γιολαντα Διαμαντή
πωπω τι μου θυμησες τωρα ρε παιχτη????Τη Γιολαντα Διαμαντή
τρελο μουνι.
+1 και απο μενα, ωραιος
Μάστορα το δουλεύεις καλά το χειρογλυκανο βλέπω...Την Ελενη Βαιτσου , την Ελλη Τριγγου , την Λιλα Μπακλεση , την Γερονικολου , τη Νεφελη Μεγκ , τη Νεφελη Κουλουρη , Τη Νικολετα Κοτσαιλιδου , Τη Κατερινα Παναγοπουλου , τη Χρυσα Φωσκολου , τη Φωτεινη Πετρογιαννη , τη Βικυ Μαραγκακη , την Αθηνα Οικονομακου , τη Μαρινα Λαμπροπουλου την Αννα Κορακακη , την Εφη Πικουλα , την Ιζαμπελα Κογιεβινα , την Ιωαννα Ασημακοπουλου , τη Λινα Σακκα , την Αννα Μαρια Παπαχαραλαμπους , την Αναστασια Δρακα , την Ελινα Παπιλα , τη Demy , τη Crystallia , τη Μελινα Ασλανιδου , τη Νατασα Μποφιλιου , τη Ντορα Μακρυγιαννη , τη Δεσποινα Τσουτσα , την Αλεξανδρα Ταβουλαρη , τη Βαρβαρα Λαρμου , την Βικυ Διαμαντοπουλου , την Αλεξανδρα Κονιακ , τη Ζηνοβια Αρβανιτιδη , τη Φιονα Γεωργιαδη , τη Μενια Μαθιουδακη , τη Ζετα Δουκα , τη Θαλεια Ματικα , τη Βασιλικη Τρουφακου , τη Βαλερια Κουρουπη , τη Τζενη Θεωνα , την Ελενη Τσολακη , την Emma Shaplin , την Emma Watson , τη Shakira και πολλες αλλες που δεν θυμαμαι. Αυτες ειναι τα απωθημενα μου και τις ακολουθω στο instagram μεχρι να τις καταφερω να τις πηδηξω ολες σιγα-σιγα
Καλύπτομαι και με Σία Κοσιώνη και Στικούδη αλλά δεν βλέπω Διδασκάλου...Στεφανίδου Μενεγάκη Διδασκάλου από παλιές... Τσιμτσιλη Μπουσδούκου Σκορδά σχετικά καινούργιες.
Μόνο αυτές ρε μύστη;Την Ελενη Βαιτσου , την Ελλη Τριγγου , την Λιλα Μπακλεση , την Γερονικολου , τη Νεφελη Μεγκ , τη Νεφελη Κουλουρη , Τη Νικολετα Κοτσαιλιδου , Τη Κατερινα Παναγοπουλου , τη Χρυσα Φωσκολου , τη Φωτεινη Πετρογιαννη , τη Βικυ Μαραγκακη , την Αθηνα Οικονομακου , τη Μαρινα Λαμπροπουλου την Αννα Κορακακη , την Εφη Πικουλα , την Ιζαμπελα Κογιεβινα , την Ιωαννα Ασημακοπουλου , τη Λινα Σακκα , την Αννα Μαρια Παπαχαραλαμπους , την Αναστασια Δρακα , την Ελινα Παπιλα , τη Demy , τη Crystallia , τη Μελινα Ασλανιδου , τη Νατασα Μποφιλιου , τη Ντορα Μακρυγιαννη , τη Δεσποινα Τσουτσα , την Αλεξανδρα Ταβουλαρη , τη Βαρβαρα Λαρμου , την Βικυ Διαμαντοπουλου , την Αλεξανδρα Κονιακ , τη Ζηνοβια Αρβανιτιδη , τη Φιονα Γεωργιαδη , τη Μενια Μαθιουδακη , τη Ζετα Δουκα , τη Θαλεια Ματικα , τη Βασιλικη Τρουφακου , τη Βαλερια Κουρουπη , τη Τζενη Θεωνα , την Ελενη Τσολακη , την Emma Shaplin , την Emma Watson , τη Shakira και πολλες αλλες που δεν θυμαμαι. Αυτες ειναι τα απωθημενα μου και τις ακολουθω στο instagram μεχρι να τις καταφερω να τις πηδηξω ολες σιγα-σιγα
Η καλυτερη ομως ολων ειναι η Chiara Ferragni αυτη να γαμουσα δεν θα ηθελα καμμια αλλη. Καμμια δεν πιανει μπαζα μπροστα της ειναι ολες κατωτερες. https://instagram.com/chiaraferragni?igshid=YmMyMTA2M2Y=Μάστορα το δουλεύεις καλά το χειρογλυκανο βλέπω...