Νέα

Ποδοσφαιρική κατάντια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
και εξηγουμε :

βαρεθηκα να ακουω οτι δεν εχουμε παικτες και οτι ερχετε στην ελλαδα ειναι τριτοτεταρτης διαλογης

βαρεθηκα να ακουω καθε βδομαδα για ανθρωπινα λαθη απο διαιτητες

βαρεθηκα τους παραγοντες που κοιτανε την προβολη και την κονομα και κανονιζουνε λιγκες εξ αυτου

βαρεθηκα του δημοσιογραφους που κρινουν επι παντως επι στητου με οπαδικα γυαλια

βαρεθηκα τους ανεγκεφαλους οπαδους που το  μονο που κοιτανε πως θα εκτονωθουνε και δεν αφηνουν εμενα και ολους τους υγιεις φιλαθλους ή οπαδους να παμε στο γηπεδο  με τα παιδια μας 

βαρεθηκα βαρεθηκα βαρεθηκα

OP
OP
B

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
τι σκατα φταιει??????????????????????????????

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
τι σκατα φταιει??????????????????????????????
KOKAΛΗΣ, παραγοντες, managers, ΚΟΚΑΛΗΣ,διοικησεις,διαιτησιες,ΚΟΚΑΛΗΣ,στοιχημα-bet,τελειωμενοι ανεγκεφαλοι..."οπαδοι",ΚΟΚΑΛΗΣ, ξεπουλημενοι δημοσιογραφισκοι,κλικες παικτων,ΚΟΚΑΛΗΣ.....

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Οτι έκανε ο Βαρδινογιάννης παλιά , συνεχίζει τώρα ο κοκαλης....Οποτε τι το ψάχνεται ;;; Εσεις που υποστηρίζεται το ΠΟΚ εσεις τους δίνεται δύναμη.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Οτι έκανε ο Βαρδινογιάννης παλιά , συνεχίζει τώρα ο κοκαλης....Οποτε τι το ψάχνεται ;;; Εσεις που υποστηρίζεται το ΠΟΚ εσεις τους δίνεται δύναμη.
ΞΕΧΝΑΣ τον Κοσκωτα???  :idiot: Η μηπως θες ...ιστορικη αναδρομη στα ...επη των γαυροπροεδρων????  ;)

OP
OP
B

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1

δηλαδη τι εκανε ο βαρδινογιαννης παλια?
δεν πηρε ποτε τοσα πρωταθληματα στην σειρα και ποτε τασο κραυγαλεα
αν δε με απαταει η μνημη μου επι βαρδιν.  πηραμε 5 ή 6 πρωταθληματα
και οι διαιτητες δεν εκαναν οτι μποροσαν ακομα και οταν δεν παιζαμε μπαλλα να μας δωσουν παιχνιδι
εδω φιλε μου μιλαμε για αηδια με τον κοκκαλη που του χαρισανε χρεει και γηπεδο σε βαρος της ελληνικης κοινωνιας και μην ακουσω οτι το καραϊσκακη φτιαχτηκε με δικα του λεφτα?
και ποιο ΠΟΚ ?δηλαδη επειδη ειμαστε στην αθηνα πρεπει να υποστηριζουμε τον ΠΑΟΚ?
και στο φιναλε φιναλε σου αρεσει αυτο το θεαμα που βλεπεις ? ξυπνατε ρε σας εχει κοιμηση ο κοκκαλης και μαζι με σας και εμας
και αν σου αρεσει αυτο το θεαμα το να περνεις πρωταθληματα με σπρωξιμο συχαρητηρια αυτο ειναι το επιπεδο οχι μονο το δικο σας αλλα ολων μας

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Φιλε είδες που δεν τα βλέπεις σωστά ;; Ξέχασες τι έχει κάνει ο Βαρδινογιάννης ;; Εχει ρίξει ομάδες στη β'κατηγορία....έχει κλέψει ποδοσφαιριστές....έχει σφάξει μικρότερες ομάδες η διαιτησία ......με πέναλτι που κέρδιζαν απο το κέντρο του γηπέδου....

Οσο για το παοκ ....... Φίλε Αθήνα μένω και δεν υποστηρίζω καμία ομάδα απο θεσσαλονίκη - επαρχία.

ΠΟΚ ....... Και οι 3 το ίδιο πράγμα είστε ! Γιατί για εσας ποδόσφαιρο είναι μόνο όταν παίζεται κάποιο ντέρμπι....Οταν κερδίζεται κάποια μικρή ομάδα με τους δικους σας τρόπους....περνάει στο έτσι....σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα...

Οσο για το φίλο που μου λέει αν ξεχνάω το κοσκωτά...δεν ξεχνάω τίποτα εγώ και δεν υποστηρίζω το γαύρο...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ.Αλλα εκνευρίζομαι όταν φωνάζουν οι βάζελοι για το γαύρο ενω πριν λίγα χρόνια έκανα αυτοί ακριβώς τα ίδια

The same SHIT !!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Ρε φίλε μας δουλεύεις? Επί Βαρδινογιάννη πόσα πρωταθλήματα πήρε ο ΠΑΟ? Έχεις αλώσει τον τόπο 10 χρόνια τώρα, έλεος. Θες να κερδίζεις μέχρι και στο Σούπερ Καπ, ακόμα και φιλικό με την ομάδα νέων θες να το κερδίζεις πάση θυσία και όλοι οι άλλοι να πανε να γαμ....
Με την νοημοσύνη μας παίζετε?

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ιδια μυαλά έχετε τελικα βαζελογαυροι....Δεν ασχολούμαι άλλο γιατί είναι αδύνατον να καταλάβεται.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Σαν τον Κοκκαλη δεν ηταν.
Τωρα, οσο για τον Τζιγγερ αυτος νομιζει οτι ειναι σε εκκλησια και παει με τον σταυρο στο χερι

Επισκέπτης
Τωρα, οσο για τον Τζιγγερ αυτος νομιζει οτι ειναι σε εκκλησια και παει με τον σταυρο στο χερι

Καλά, αυτός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πανηλίθιου και κατεστραμμένου τύπου που αν δεν ήταν παιδί του μπαμπά θα είχε πάει στα αζήτητα. Ακόμα τον θυμάμαι τον παπάρα στο S της κηφισίας (ξέρετε, εκεί στο βενζινάδικο πριν τα Ανάβρυτα) να προσπαθεί να μπει με τις πόρτες με τις Ferrari του πατέρα του και να τις σπάει μία-μία στα διαχωριστικά κάγκελα ή στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

What a loser!!!

OP
OP
B

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
Φιλε είδες που δεν τα βλέπεις σωστά ;; Ξέχασες τι έχει κάνει ο Βαρδινογιάννης ;; Εχει ρίξει ομάδες στη β'κατηγορία....έχει κλέψει ποδοσφαιριστές....έχει σφάξει μικρότερες ομάδες η διαιτησία ......με πέναλτι που κέρδιζαν απο το κέντρο του γηπέδου....

Οσο για το παοκ ....... Φίλε Αθήνα μένω και δεν υποστηρίζω καμία ομάδα απο θεσσαλονίκη - επαρχία.

ΠΟΚ ....... Και οι 3 το ίδιο πράγμα είστε ! Γιατί για εσας ποδόσφαιρο είναι μόνο όταν παίζεται κάποιο ντέρμπι....Οταν κερδίζεται κάποια μικρή ομάδα με τους δικους σας τρόπους....περνάει στο έτσι....σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα...

Οσο για το φίλο που μου λέει αν ξεχνάω το κοσκωτά...δεν ξεχνάω τίποτα εγώ και δεν υποστηρίζω το γαύρο...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ.Αλλα εκνευρίζομαι όταν φωνάζουν οι βάζελοι για το γαύρο ενω πριν λίγα χρόνια έκανα αυτοί ακριβώς τα ίδια

The same SHIT !!!

ενταξει συμφωνω ξυπνουσε ο βαρδιν. το πρωϊ και ελεγε <<σημερα θα πεσει η ..... ομαδα>>  <<σημερα θα σφαξω την .......... ομαδα>> πλακα κανεις ετσι?
δεν θελω να μπω στην διαδικασια ποσα πεναλτι πηρε  ο ΠΑΟ ή ΔΕΝ ΠΗΡΕ?
δεν γουσταρω να κανω το δικηγορο κανενος ποσο μαλον του βαρδιν.
εχει και αυτος τις ευθηνες που του αναλογουν οπως ολοι ΜΑΣ
οσο για το ποκ και ποιος περνει ή επερνε ευκολα παιχνιδια με τις μικρες ομαδες θυμησου λιγο καλυτερα οτι τοτε εμεις παιζαμε μπαλα και οταν χαναμε χαναμε δεν κλαιγομασταν οπως ΤΩΡΑ αυτο το λεω για τους ποιο μικρους του site  θυμησου ποιος επερνε τα πεναλτι απο την σεντρα?
και οκ παω πασο για το ποκ νομιζα οτι ησουν παοκι γιατι μονο αυτοι μιολανε για ποκ
το θεμα ειναι φιλε μου οτι υπαρχει αηδια αηδια αηδια και δεν λεει να φυγει και ευθηνη ποιος εχει? αυτο ειναι το προβλημα και οχι ποιος το δημιουργησε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλά, αυτός είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πανηλίθιου και κατεστραμμένου τύπου που αν δεν ήταν παιδί του μπαμπά θα είχε πάει στα αζήτητα. Ακόμα τον θυμάμαι τον παπάρα στο S της κηφισίας (ξέρετε, εκεί στο βενζινάδικο πριν τα Ανάβρυτα) να προσπαθεί να μπει με τις πόρτες με τις Ferrari του πατέρα του και να τις σπάει μία-μία στα διαχωριστικά κάγκελα ή στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

What a loser!!!
Γαματα, αυτα πληρωνουμε εμεις οι Παναθηναικοι...

Επισκέπτης
Γαματα, αυτα πληρωνουμε εμεις οι Παναθηναικοι...

Φιλαράκο συμφωνώ. Ο Γιώργος ο Βαρδινογιάννης ήταν Προεδράρα, δεν το συζητώ. Ο γιος του όμως είναι για τον πέουλα. Κι έχει να κάνει και με τον Κόκκαλη τώρα που είναι γατόνι (για τον Σωκράτη μιλάω, όχι για τον Πέτρο... κι ο Πέτρος για τον πούτσο-καβάλα είναι κι αυτός!).

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ιδια μυαλά έχετε τελικα βαζελογαυροι....Δεν ασχολούμαι άλλο γιατί είναι αδύνατον να καταλάβεται-(ε).

Αυτά να τα λες σε τίποτα τζιτζιφιόγκους. Εγώ ούτε αρνιά ψήνω, ούτε σπάω κεφάλια, ούτε έχω τον Τάκη τον αμόρφωτο να με καθοδηγεί, ούτε κάφρος σαν αυτούς είμαι. Για αυτό και είμαι Παναθηναικός. Δεν μπορείς ποτέ να εξισώσεις αυτές τις ομάδες και ό,τι αντιπροσωπεύουν. Είναι η μέρα με την νύχτα και όσο και αν προσπαθούνε κάποιοι να μας πείσουν και όσο και αν αρκετοί πέφτουν στη λούμπα και γίνονται όμοιοι με τους κάφρους, εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Ασχολήσου με την Εθνική Ελλάδος και άσε τους αφορισμούς για εκεί που σε παίρνει.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Στα ποδοσφαιρικά θέματα συνήθως δεν ποστάρω γιατί θεωρώ οτι πρόκειται για χαμένο κόπο και χρόνο. Το να προσπαθήσω να αποδείξω σε έναν που υποστηρίζει διαφορετική ομάδα απο την δική μου, οτι η ομάδα μου είναι καλύτερη απο την δική του ειναι ακριβώς το ίδιο με το να προσπαθεί ένας μουσουλμάνος να πείσει έναν χριστιανό (ή το ανάποδο) ότι η δική του η θρησκεία είναι καλύτερη.  :headbang:
Από την άλλη να βάλω φωτογραφίες με δράκους, καρχαρίες, σπασμένα αυτοκίνητα, πανό, τουρκοφάγους και δεν συμμαζεύεται  :uglystupid: δεν το σκέφτομαι καν, διότι η εποχή που πήγαινα στο δημοτικό έχει περάσει ανεπιστρεπτί...

Όμως δεν κρατήθηκα και για τις μαλακίες που διαβάζω περί Κόκκαλη και χρημάτων που χαρίζονται, περί παράγκας κτλ, δεν μπορώ θα απαντήσω:

Λοιπόν, οι αγαπητοί αιώνιοι και παντοτινοί τριτοδεύτεροοι που γκρινιάζουν για το Καραισκάκη, ας μας πουν με ποιανού λεφτά χτίζεται ο βοτανικός ? Έβαλε η φάρα του σωφέρ κανένα ευρώ από την καβουριασμένη τσέπη του ? Όχι μόνο για το οικόπεδο που θα χτιστεί το μπουρδέλο αλλά και για τα έξοδα του γηπέδου θα τα πληρώσει η Εθνική τράπεζα με εντολή της κυβέρνησης και εν γνώση της ότι από την επένδυση αυτή θα μπει μέσα ?

Γιατί χαρίστηκε στην ΑΕΚ το χρέος που δημιούργησαν οι απατεώνες πρόεδροι που την «υπηρέτησαν» ? Δεν έχει τα λεφτά να πληρώσει ?? Να πέσει στην Δ? Εθνική ! Τι φοβήθηκε η κυβέρνηση ? Μην χάσει τις ψήφους των οπαδών ????

Ας σοβαρευτούμε λίγο...

OP
OP
B

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
αυτο ακριβως λεω φιλε μου σε καμια ανωνυμη εταιρεια λεφτα του κρατους δικα σου και δικα μου δηλαδη
αηδια αηδια αηδια
σε ολους χαριζοντε λεφτα και εγω αμα δεν πληρωσω το ΤΑΕ δεν μπορω να κανω τιποτε
και αυτο καταντια ειναι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγω εχω να πω οτι ποδοσφαιρικη καταντια ειναι αυτο που κανετε εδω ΑΚΡΙΒΩΣ....Ξεκινησε το ποστ να μιλαει γενικα για την καταντια και καταντησατε να συζητατε μεταξυ σας ποιος απ ολους τους προεδρους πηρε τα πιο πολλα η λιγα ''σικε'' πρωταθληματα,ποιος ηταν η ειναι πιο μεγαλος απατεωνας κτλ...Αυτο ειναι καταντια...Ο Κοκκαλης,ο Βαρδινογιαννης κτλ μην ξεχνατε οτι ειναι επιχειρηματιες και οι ομαδες τους επιχειρησεις...Καθε επιχειρηματιας κανει τα παντα και το εννοω τα παντα για να παει καλα η επιχειρηση του και να βγαζει λεφτα...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
...Καθε επιχειρηματιας κανει τα παντα και το εννοω τα παντα για να παει καλα η επιχειρηση του και να βγαζει λεφτα...

Και ο Παύλος? Και γιατί οι άλλες επιχειρήσεις άλλων χωρών δεν φέρονται έτσι? Γιατί αυτοί χασούρα έχουν? Μην ισοπεδώνετε τα πάντα με αυτή την λογική του ωχαδερφισμού. Υπάρχει και άλλος δρόμος. ʼμα δεν φωνάξουμε, δεν θα δούμε άσπρη μέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom