ilioupolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ξερει κανεις πληροφοριες
Πηγες εως τωρα σε μπουρδελο και ειπες γραψτα στο τεφτερι αμα γινη αυτο τοτε και τα CT θα δεχτουν πιστωτικηπαιδια ξερει κανεις πληροφοριες
Τι μονο για 10 αμα ειναι για 36 δοσεις ναιπιστωτικες δεν παιρνουν ακομη.αλλα 10ατοκες χωρις προκαταβολη θα σου κανουν.
Ορισμένες δέχονται... ναι...
http://[URL unfurl="true"]www.anavatis.com/images/callgirlcredit.jpg[/img[/URL]]
:rolleyes:
[/quote]Την περνας εκει στη σκιζμη και ολα ενταξη :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Ουτε αντικαταβολη ουτε προκαταβολη χωρις να ξερης τι παιρνηςΜε αντικαταβολη η και προκαταβολη και τα αλλα σε 10 ατοκες δοσεις.
Την περνας εκει στη σκιζμη και ολα ενταξη
Προσωπική φωτό είναι αυτή? Ποιός σας έβγαλε?Παίρνουν παιδιά πιστωτικές, δε το συζητάω.
Η πιστωτική είναι το χρήμα που κινεί την πιάτσα.
Προσωπική φωτό είναι αυτή? Ποιός σας έβγαλε?
Ναι, προσεγγίζει το θέμα από μια οπτική γωνία που σίγουρα προσδίδει ένα διαφορετικό νόημα και μια τελείως απέρριτη μαγεία στη δίνη του κοινωνικού γίγνεσθαι.Θέλεις να στον στείλω να βγάλει και σένα?
Σου άρεσαν οι φωτοσκιάσεις του?
Εγω ενα ξερω, οτι αν αρχισουν και τα στουντιο και δεχονται πιστωτικες καρτες τα ψωμια μου ως ελευθερος πολιτης ειναι λιγα!!!
χε χε χε υπηρεσιες τριτου πυπου θα αναφερη το αποσπασμα λογαριασμου του κατοχου της καρτας, ιεροδουλησ δεν μου αρεση,,,,, μην ξεχασετε να δεχεστε και αμερικαν εχπρεσσTo καλό είναι πως πληρώνεις με την πιστωτική αυτή σε άτοκες μουνιές δόσεις!