Νέα

Πληρωμή ΔΕΗ με πιστωτική κάρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα huckleberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ, στα υποκαταστήματά της με πιστωτική; Αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση;

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.405
Πόντοι
3.172
H ΔΕΗ δε δέχεται πιστωτικές ακόμα στα υποκαταστήματά της. Μόνο επιταγές.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
εχουν βγαλει οι τραπεζες κατι προγραμματα που πληρωνεις σε ατοκες δοσεις οφειλες μεσω της πιστωτικης σου προς το δημοσιο οπως λογαριασμους, φορους κλπ.
Το κανει σιγουρα η citibank πηγαινε ρωτα και σε αλλες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να δω , πωs θα τα εισπραξει στο τελοs η ΔΕΗ....
Πανω απο μισο εκατομμυριο ανθρωποι δεν μπορουν να πληρωσουν

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.405
Πόντοι
3.172
εχουν βγαλει οι τραπεζες κατι προγραμματα που πληρωνεις σε ατοκες δοσεις οφειλες μεσω της πιστωτικης σου προς το δημοσιο οπως λογαριασμους, φορους κλπ.
Το κανει σιγουρα η citibank πηγαινε ρωτα και σε αλλες.

K η Πειραιώς κάνει μέχρι 6 δόσεις με τις πιστωτικές της αλλά μόνο για φόρους..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ, στα υποκαταστήματά της με πιστωτική; Αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση;
τυπε ακομα πιστωτικες εχεις?
εσυ εισαι πλουσιος ρε δικε μου :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τυπε ακομα πιστωτικες εχεις?
εσυ εισαι πλουσιος ρε δικε μου :grin:
αντε ρε που η πρασινη εγραφε σημερα οτι εγινε κ ο μπαογκ παραρτημα μας
η ομαδα του μολτο και του μιλκο, που οταν εβλεπες την εμφανιση νομιζες ειναι διαφημιση της βιβαρτια και σου ανοιγε η ορεξη, η ομαδα του μολτο λοιπον λεγω, λεει οτι εγινε η μπουγατσομαδα, παραρτημα του νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων αμην πρωταθλητη
βγηκαν τωρα τα βαζελια και μιλανε
αντε ρε καντε ντου σε κανα τσαντιρι

μπαιλαμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και η Eurobank έχει πρόγραμμα να πληρώσεις με 3 άτοκες (και παίρνεις και επιστροφή από τη χρησιμοποίηση της κάρτας.

αλλά όλα αυτά ιντερνετικά ή στο υποκατάστημα της τράπεζας. Όχι στη ΔΕΗ

ρε αδερφέ...έχεις ίντερνετ και τρέχεις να πληρώσεις στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στη σειρά;

OP
OP
H

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Η citi θέλει πάγια εντολή για να το κάνει, την οποία για διάφορους λόγους δεν θέλω να δώσω...
Ευχαριστώ πάντως :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
στη δεη οχι δεχονται μονο μετρητα οπως οι νταβατζηδες,ομως μεσω ιντερνετ  ειδα,εχει προσφορες, μονο για φορο εισοδηματος,και η εμπορικη τραπεζα με πιστωτικη καρτα.οχι ομως για δεη οτε ατοκες κτλ δεν υπαρχουν .δυστυχως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.675
Πόντοι
9.931
Αυτό σκεφτόμουνα της προάλλες, είναι δυνατόν εν έτη 2012 και οι δημόσιες υπηρεσίες να μην δέχονται πιστωτικές κάρτες :idiot: :uglystupid:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Η citibank εχει χρέωση 0.5 ευρώ όμως αν έχεις κινητό vodafone και συνδέσεις το λογαριασμό με κάρτα σου επιστρέφει στο λογαριασμό το 2%.Ας πούμε εγώ πληρώνω δεη 400e x 2% = 8 e.

Οπότε 0.5 πληρώνω τη χρέωση αλλά γλυτώνω 8 απο το λογαριασμό μου.Ισοζύγιο θετικό  ;)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Η citibank εχει χρέωση 0.5 ευρώ όμως αν έχεις κινητό vodafone και συνδέσεις το λογαριασμό με κάρτα σου επιστρέφει στο λογαριασμό το 2%.Ας πούμε εγώ πληρώνω δεη 400e x 2% = 8 e.

Οπότε 0.5 πληρώνω τη χρέωση αλλά γλυτώνω 8 απο το λογαριασμό μου.Ισοζύγιο θετικό  ;)

Δυστυχως ομως γλιτωνεις 8Ε απο οτι χρεωθεις ΕΚΤΟΣ ΠΑΓΙΟΥ.
Δηλαδη αν εχεις 150 λεπτα χρονο ομιλιας και 50Ε παγιο ΔΕΝ θα πληρωσεις 42Ε αλλα 50Ε και παλι.
Αν ομως ξεπερασεις τον δωρεαν χρονο/sms/internet τοτε ναι σου κοβει τα παραπανω ΕΥΡΩ απο το ποσο του παγιου.
Αν σου ερθει ομως ο λογαριασμος 53Ε (50Ε παγιο +3Ε χρεωσεις) και εχεις 8Ε εκπτωση απο την πιστωτικη, ΔΕΝ θα πληρωσεις 45Ε αλλα θα πληρωσεις 50Ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom