Νέα

Πληροφορίες για τροχαίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pantremenos(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εγκατέλειψαν τραυματίες σε τροχαίο!
,
Tου Κώστα Προδρομίδη

Την Κυριακή 27/01/2008 γύρω στις 2:00 το μεσημέρι συνέβη ατύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Στο ατύχημα εμπλέκεται μια μαύρη μηχανή Kawasaki Ninja ZX-10R μαύρου χρώματος και αυτοκινήτου τα στοιχεία του οποίου δεν έχουμε μάθει ακόμα.
Δυστυχώς το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή βρίσκεται με διάσειση στο νοσοκομείο και η κοπέλα συνεπιβάτης στην εντατική μετά από αφαίρεση σπλήνας και δεν μπορούν να δώσουν καμία πληροφορία. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να στείλει μήνυμα ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
παιδια δεν ηξερα που να το βάλω. το εβαλα τυχαι εδω
αν θελετε τοποθετήστε το εσυ που ξερετε καλυτερα απο μενα
ευχαριστω

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το έβαλα σε δικό του θέμα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Άλλη μια έκκληση:

Χτύπησαν και εγκατέλειψαν οδηγό δικύκλου στην Κατεχάκη
.
ΣΤΙΣ 25/04/2008- Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 15:15 ΜΕ 15:45, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΙΖΒ 0962, ΜΑΡΚΑΣ: HONDA ASTREA SUPRA, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΛΕ.
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΥΚΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ), ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΤΩΝ 51 (ΠΑΤΕΡΑΣ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ) ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ:
1) ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙΣΙΑΡΙΑΝΗΣ ΤΗΛ: 210-7292219/210-7248665
2) ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6948270435
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!!!

(Συγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά το αντέγραψα κατευθείαν)

Και μια μικρή συμβουλή, μιας και κινούμαι πολύ συχνά με παπί:

Αποφεύγουμε (όσο αυτό είναι δυνατόν) να κινούμαστε σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με το παπί.
Αν το κάνουμε έχουμε τα μάτια μας 14, και πάντα στην μέση της δεξιάς λωρίδας (αν έχει emergency πάμε εκει, κι ας  μας γράψουν) !!!
Ειδικά σε εκεινο το σημείο που η Αττική οδός "σκάει" στην Κατεχάκη. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ !!!

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Τις περισσότερες φορές η ευθύνη βαρύνει τους οδηγούς των δικύκλων διότι δεν σέβονται τις διατάξεις του ΚΟΚ  κινούμενοι σε φάλαγγα αλλά αντιθέτως κινούνται με επικύνδυνους ελιγμους ανάμεσα απο τα άλλα τροχοφόρα προκαλώντας θατατηφόρα δυστυχήματα που πολλές φορές εξελίσονται σε μοιραία για τους ιδίους δεδομένου οτι αποτελλούν τον ασθενέστερο κρίκο στην κυκλοφοριακή κίνηση...

ΠιΘανόν η κυκλοφορία των δικύκλων πρέπει να απαγορεφθεί σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας τουλάχιστον των τύπου μοτοποδηλάτου ....

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
"Τις περισσότερες φορές η ευθύνη βαρύνει τους οδηγούς των δικύκλων [...] αποτελούν τον ασθενέστερο κρίκο στην κυκλοφοριακή κίνηση [...]

ΠιΘανόν η κυκλοφορία των δικύκλων πρέπει να απαγορευθεί σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας τουλάχιστον των τύπου μοτοποδηλάτου ....

Παρ'όλο που και εγώ αναβάτης είμαι, μάλλον συμφωνώ για τα μοτοποδήλατα (μέχρι 100 cc) σε δρόμους ταχείας, και για τους έμπυρους (ναι, με ύψιλον) και έγκαυλους αναβάτες, ιδιαίτερα τους νεαρούς και ανόητους, και τους νεοφώτιστους υπερήλικες... Άμα δεις στο δρόμο εξηντάρη με σαγιονάρες (πώς αλλάζει ταχύτητα???), ένα χέρι στην αριστερή μανέτα (με τσιγάρο!!) και στο δεξί το κινητό κολλημένο στ' αυτί, τείνεις να αναθεωρήσεις πολλές απόψεις.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Την Πέμπτη 24/7/2008 περίπου στις 6 τα ξημερώματα, έγινε ένα τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγο κάτω από την οδό Βαρβάκη (συνέχεια της Χ.Τρικούπη) στο ρεύμα της καθόδου (δηλαδή με κατεύθυνση προς το Πεδίο του Άρεως). Ένα αυτοκίνητο λευκού χρώματος και αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρέσυρε μοτοσυκλέτα τύπου enduro μάρκας YAMAHA, μοντέλο SEROW και εν συνεχεία ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟ αυτής. Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του ατυχήματος και την ταυτότητα του ασυνείδητου οδηγού να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο: 6909852814  

πηγη : koproskilo.gr

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
αυτα τα μηνυματα καλο θα ηταν να μην ειμαστε απλα θεατες.....

και να τα προωθουμε και σε αλλα σαιτ, forum, κ.α............

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=troxaio87878788.jpg&width=490[/img[/URL]]

[b]Σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ πήγαινε με το γιο του στο νοσοκομείο[/b]

[b]30 Ιουλίου 2008, 21:07[/b]

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη. Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την ώρα που τους μετέφερε ο 25χρονος γιος τους με το αυτοκίνητό του σε ιατρικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η 67χρονη γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία και ο γιος της την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει στο Διαβαλκανικό Κέντρο, συνοδευόμενη από τον άτυχο σύζυγό της.Στη διασταύρωση των οδών Γεωργικής Σχολής και Ασκληπιού, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος συγκρούστηκε με ταξί με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 77χρονος πατέρας του και να τραυματιστεί η μητέρα του, η οποία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συγκλονισμένος από τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα του έδωσε κατάθεση στην τροχαία και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

[b]Πηγή ( [url=http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr]Zougla[/url[/URL]] )[/b]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Επειδη ολα αυτα τα ατυχηματα που ζητανε ΒΟΗΘΕΙΑ τα ειδα τωρα τυχαια
τα πρωοθησα σε τρια site που ειμαι μελος και καλο θα ειναι και αλλα
μελη με τον τροπο τους ....τον οποιοδηποτε να βοηθησουνε
Ποτε μια βοηθεια δεν εχει ΒΑΡΟΣ .... απλα ειναι σοβαροτατο θεμα.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παιδια προσοχη! πολλοι αλλοδαποι που εχουν παρει αυτοκινητα δεν ξερουν να οδηγουν στους δρομους της πολης ,επειδη εχουν μεγαλωσει σε υποαναπτυκτα μερη με κατσικοδρομους, οδηγικη παιδεια ανυπαρκτη, αφηστε που πολλοι δεν εχουν και διπλωμα οποτε την κοπανανε. Καποιοι θα αρχισουν τα περι ρατσισμου αλλα τι να κανουμε? αυτη ειναι η πραγματικοτητα στο ελλαδισταν!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παιδια προσοχη! πολλοι αλλοδαποι που εχουν παρει αυτοκινητα δεν ξερουν να οδηγουν στους δρομους της πολης ,επειδη εχουν μεγαλωσει σε υποαναπτυκτα μερη με κατσικοδρομους, οδηγικη παιδεια ανυπαρκτη, αφηστε που πολλοι δεν εχουν και διπλωμα οποτε την κοπανανε. Καποιοι θα αρχισουν τα περι ρατσισμου αλλα τι να κανουμε? αυτη ειναι η πραγματικοτητα στο ελλαδισταν!!

2 φορες με τρακαραν αλβανοι(την μια φορα επιτηδες,εγω πηγαινα γωνια κ ηρθαν με φορα επιτηδες κ με πεταξαν εκτος),οταν ημουν με μηχανη,με παρατησαν στον δρομο κ εφυγαν..τους ειχα δει γιατι τους ειχα προσπερασει
την μια φορα με εβγαλαν απο το οδοστρωμα που ειχα λιποθυμησει,πακιστανοι που περνουσαν τυχαια μετα την δουλεια,ηταν 12-1 το βραδυ,μενιδι κοντα..

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλα οι αλβανοι ειναι οι χειροτεροι...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
παιδιά κράνος
δεν είναι αστείο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Και ζωνη..ειμαι παθων και ξερω..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
2 φορες με τρακαραν αλβανοι(την μια φορα επιτηδες,εγω πηγαινα γωνια κ ηρθαν με φορα επιτηδες κ με πεταξαν εκτος),οταν ημουν με μηχανη,με παρατησαν στον δρομο κ εφυγαν..τους ειχα δει γιατι τους ειχα προσπερασει
την μια φορα με εβγαλαν απο το οδοστρωμα που ειχα λιποθυμησει,πακιστανοι που περνουσαν τυχαια μετα την δουλεια,ηταν 12-1 το βραδυ,μενιδι κοντα..
Τι ειναι αυτα που λες.. αυτα ειναι σοβαρα θεματα τρελενεσαι που τα ακους.
μιλαμε αν τυχη και τσακωσω κανεναν τετοιον καμια φορα
ειλικρινα θα τον πυροβολησω με το 45αρι ...... κλαφτετον.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Τι ειναι αυτα που λες.. αυτα ειναι σοβαρα θεματα τρελενεσαι που τα ακους.
μιλαμε αν τυχη και τσακωσω κανεναν τετοιον καμια φορα
ειλικρινα θα τον πυροβολησω με το 45αρι ...... κλαφτετον.

ναι φιλε,συνολικα εχω 3 ατυχηματα με μηχανη κ 3 με αυτοκινητο  και η μαλακια ειναι ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ!!!

στα 3 με αυτοκινητο ημουν συνοδηγος,ειδα τον χαρο με τα ματια μου,απο θαυμα εζησα κ τις 3 φορες,ειναι αυτο που λεμε,αν το καντηλακι σου δεν εχει σβησει..

με μηχανη 3,τις 2 με χτυπησαν οι αλβανοι που λεμε,στην αλλη ημουν με μια κοπελα μου στην μηχανη,μεταξουργειο κ με χτυπησε ενα ζευγαρι ελληνων(παραβιασαν στοπ) και μας πεταξαν,αλλα αυτοι τουλαχιστον μας πηγαν νοσοκομειο,δεν μας αφησαν σαν σκυλια..

με αυτοκινητο αυτος που παραβιασε το στοπ κ επεσε στην πορτα του αυτοκινητου μας(εγω συνοδηγος,στην δικη μου επεσε),βγηκα αθικτος κ παω στο αμαξι του κ ηταν ενα ΑΡΧΙΔΙ φοιτητης τει αθηνας πιωμενος κ ΓΕΛΑΓΕ και οι 2 κοπελες που ειχε μεσα ηταν γεματες στο αιμα..

και καλεσα ασθενοφορο,για τις κοπελες κ ο μαλακας ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΟΥΣΕ,δεν καταλαβαινε τπτ!!τοσο πιωμα!!!και μετα ηρθε η μανα του κ με παρακαλουσε να μην κανω μηνυση κλπ γιατι θα το μαθει ο πατερας του οτι πηρε το αμαξι του το σκ(ναυτικος ο πατερας),ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΕΜΕ..

γιαυτο κ εγω(αν κ πινω παρα παρα πολυ) ΠΟΤΕ οταν οδηγω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Τι να πω εχω μεινη αφωνος...........εγω φιλε μου εχω
περαση στρατοδικειο για τρι τσογλανια που μια μερα ενω βγαιναμε
με το υπηρεσιακο απο την Μ,Υ.Κ αυτα ητανε σε ενα ασπρο golf και
πεταξανε διαβριτικο στο πλαι του υπηρεσιακου για να σπασουνε πλακα.
Δεν χρειαζεται να σου πω τι παθανε..... ενα θα σου πω μονο οτι
στον ενα του εβαλα καπνογονο στο στομα γι αυτο και το
στρατοδικειο. Αθωοθηκα βεβαια αλλα κατι τετοιου ειδους
τσογλανια γυρνανε στους δρομους.
Πρεζονια του κερατα ητανε που οι μαναδες τους κλεγανε στο δικαστηριο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Τι να πω εχω μεινη αφωνος...........εγω φιλε μου εχω
περαση στρατοδικειο για τρι τσογλανια που μια μερα ενω βγαιναμε
με το υπηρεσιακο απο την Μ,Υ.Κ αυτα ητανε σε ενα ασπρο golf και
πεταξανε διαβριτικο στο πλαι του υπηρεσιακου για να σπασουνε πλακα.
Δεν χρειαζεται να σου πω τι παθανε..... ενα θα σου πω μονο οτι
στον ενα του εβαλα καπνογονο στο στομα γι αυτο και το
στρατοδικειο. Αθωοθηκα βεβαια αλλα κατι τετοιου ειδους
τσογλανια γυρνανε στους δρομους.
Πρεζονια του κερατα ητανε που οι μαναδες τους κλεγανε στο δικαστηριο.

γαμησε τα φιλε,πολλοι τρελοι εκει εξω..ανωμαλοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom