gustom2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
θελω να κανω ενα τοπογραφικο για ενα χωραφι.υπαρχει καποιος τοπογραφος που να με διαφωτισει?τι τιμες παιζουν κτλ??
θελω να κανω ενα τοπογραφικο για ενα χωραφι.υπαρχει καποιος τοπογραφος που να με διαφωτισει?τι τιμες παιζουν κτλ??
γιατι δεν πας στην γ.υ.σ.αργολιδα,επιπεδο,περιπου 3 στρεμματα
τι ειναι αυτογιατι δεν πας στην γ.υ.σ.
αργολιδα,επιπεδο,περιπου 3 στρεμματα
χωρις να ξερω σιγουρα γιατι ειμαι πολιτικος μηχ. 5αρης τοπογραφικος απο την γυσ δεν κανει? οχι τπτ αλλο παιζει να τον εχω εγω. γ αυτο το λεωΓΥΣ = Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, αλλά δε μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Κάνει λάθος ο συνάδελφος.
Ούτε κι εγώ, γιατί είναι μακρυά.
Βρες ένα τοπογράφο/μηχανικό από Άργος ή Ναύπλιο. Νομίζω με 150-200 ευρώ θα καθαρίσεις, εξαρτάται και τι βεβαίωση θέλεις απ' αυτόν εκτός από ένα ακριβές σχέδιο.
α οκ. χρειαζεται μεγαλυτερη κλιμακα.αρκεταδεν ξερω.ειναι ενα χωραφι για πωληση και ο μεσιτης ζηταει τοπογραφικο για να εκτιμησουμε την αξια του.μου ειπαν για τιμες απο 300 μεχρι 600.
ok!ευχαριστω!θελουμε να δουμε αν ειναι εντος σχεδιου πολεως για να δουμε εαν μπορεσει να κτισει
Μας τα μπερδεύεις φιλαράκο!
Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις:
Αυτό που λες εδώ είναι ΑΛΛΗ δουλειά από αυτή που έγραψες στην αρχή.
Στην αρχή ζήτησες κάποιον να σου μετρήσει ένα οικόπεδο, και (προφανώς) να σου δώσει ένα σχέδιο που θα λέει "αυτό είναι το οικόπεδο, τόσο εμβαδόν έχει" και να στο βεβαιώνει με την υπογραφή του.
Σε αυτό σου απαντήσαμε.
Τώρα θες να μάθεις αν χτίζεται.
Μήπως θες να μάθεις και αν έχει αρχαία από κάτω?
Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου!
Μας τα μπερδεύεις φιλαράκο!
Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις:
Αυτό που λες εδώ είναι ΑΛΛΗ δουλειά από αυτή που έγραψες στην αρχή.
Στην αρχή ζήτησες κάποιον να σου μετρήσει ένα οικόπεδο, και (προφανώς) να σου δώσει ένα σχέδιο που θα λέει "αυτό είναι το οικόπεδο, τόσο εμβαδόν έχει" και να στο βεβαιώνει με την υπογραφή του.
Σε αυτό σου απαντήσαμε.
Τώρα θες να μάθεις αν χτίζεται.
Μήπως θες να μάθεις και αν έχει αρχαία από κάτω?
Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου!