Νέα

πληροφοριες για τοπογραφικο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gustom2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
θελω να κανω ενα τοπογραφικο για ενα χωραφι.υπαρχει καποιος τοπογραφος που να με διαφωτισει?τι τιμες παιζουν κτλ??

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
θελω να κανω ενα τοπογραφικο για ενα χωραφι.υπαρχει καποιος τοπογραφος που να με διαφωτισει?τι τιμες παιζουν κτλ??

1) Που είναι το χωράφι?
2) Πόση (περίπου) έκταση έχει?
3) Το έδαφος είναι επικλινές ή επίπεδο?

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
αργολιδα,επιπεδο,περιπου 3 στρεμματα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αργολιδα,επιπεδο,περιπου 3 στρεμματα

ΓΥΣ = Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, αλλά δε μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Κάνει λάθος ο συνάδελφος.

Ούτε κι εγώ, γιατί είναι μακρυά.
Βρες ένα τοπογράφο/μηχανικό από Άργος ή Ναύπλιο. Νομίζω με 150-200 ευρώ θα καθαρίσεις, εξαρτάται και τι βεβαίωση θέλεις απ' αυτόν εκτός από ένα ακριβές σχέδιο.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ΓΥΣ = Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, αλλά δε μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Κάνει λάθος ο συνάδελφος.

Ούτε κι εγώ, γιατί είναι μακρυά.
Βρες ένα τοπογράφο/μηχανικό από Άργος ή Ναύπλιο. Νομίζω με 150-200 ευρώ θα καθαρίσεις, εξαρτάται και τι βεβαίωση θέλεις απ' αυτόν εκτός από ένα ακριβές σχέδιο.
χωρις να ξερω σιγουρα γιατι ειμαι πολιτικος μηχ. 5αρης τοπογραφικος απο την γυσ δεν κανει? οχι τπτ αλλο παιζει να τον εχω εγω. γ αυτο το λεω

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
δεν ξερω.ειναι ενα χωραφι για πωληση και ο μεσιτης ζηταει τοπογραφικο για να εκτιμησουμε την αξια του.μου ειπαν για τιμες απο 300 μεχρι 600.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δεν ξερω.ειναι ενα χωραφι για πωληση και ο μεσιτης ζηταει τοπογραφικο για να εκτιμησουμε την αξια του.μου ειπαν για τιμες απο 300 μεχρι 600.
α οκ. χρειαζεται μεγαλυτερη κλιμακα.αρκετα

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
δλδ για σπιτι ποσο στοιχιζει;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Το τοπογραφικό σχέδιο δεν είναι μόνο για να εκτιμήσεις την αξία του, είναι συνοδευτικό έγγραφο του συμβολαίου που θα γίνει.

Πάνω στο τοπογραφικό ο τοπογράφος γράφει "Το μέτρησα και το βρήκα τόσο, σύμφωνα με τα όρια που μου υπέδειξε ο ... / με το συρματόπλεγμα περίφραξης / ή (ότι άλλο υπάρχει)", και κόβει και δελτίο για τη δουλειά του (ΦΠΑ 23%).

Για 3 στρέμματα είναι ένα μεροκάματο για 2 άτομα (με τον εξοπλισμό τους), συν ένα απόγευμα στο γραφείο να φτιαχτεί το σχέδιο.

Εκτίμησε εσύ πόσο κάνουν αυτά.

Η ΓΥΣ δεν στέλνει συνεργεία να μετράνε. Δίνει χάρτες από τις αεροφωτογραφίες που έχει, αλλά δεν κάνουν για συμβόλαια αυτοί. Ούτε φαίνονται τα όρια τόσο καθαρά, ιδίως αν δεν υπάρχουν μάντρες.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
ΓΥΣ????σοβαρευτειτε...... πρεπει να εχει σφραγιδα η απο τοπογραφο η απο πολιτκο μηχανικο μελος του ΤΕΕ. Υπολογιζε μεταξυ 500-700 ευρω πλεον Φπα αν θελεις αποδειξη

MHXAN

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Θα βρεις εναν μηχανικο απο Αργολιδα, δεν σε συμφερει να βρεις απο αλλο μερος. Οι τιμες τωρα με την κριση παιζουν. Υπολογισε το ελαχιστο 300 ευρω. Αν θελεις να κανεις συμβολαιο, θα περιμενεις λιγο γιατι γινεται ενα μπαχαλο με τα αγροτεμαχια (αφορα μια βεβαιωση που δινει ο Μηχανικος, καθως και το τοπογραφικο που πρεπει να το περασει μεσα σε συστημα του ΤΕΕ).

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ok!ευχαριστω!θελουμε να δουμε αν ειναι εντος σχεδιου πολεως για να δουμε εαν μπορεσει να κτισει εκει και να καθορισουμε τιμη!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ok!ευχαριστω!
θελουμε να δουμε αν ειναι εντος σχεδιου πολεως για να δουμε εαν μπορεσει να κτισει

Μας τα μπερδεύεις φιλαράκο!
Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις:
Αυτό που λες εδώ είναι ΑΛΛΗ δουλειά από αυτή που έγραψες στην αρχή.

Στην αρχή ζήτησες κάποιον να σου μετρήσει ένα οικόπεδο, και (προφανώς) να σου δώσει ένα σχέδιο που θα λέει "αυτό είναι το οικόπεδο, τόσο εμβαδόν έχει" και να στο βεβαιώνει με την υπογραφή του.
Σε αυτό σου απαντήσαμε.

Τώρα θες να μάθεις αν χτίζεται.

Μήπως θες να μάθεις και αν έχει αρχαία από κάτω?

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου!

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
Μας τα μπερδεύεις φιλαράκο!
Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις:
Αυτό που λες εδώ είναι ΑΛΛΗ δουλειά από αυτή που έγραψες στην αρχή.

Στην αρχή ζήτησες κάποιον να σου μετρήσει ένα οικόπεδο, και (προφανώς) να σου δώσει ένα σχέδιο που θα λέει "αυτό είναι το οικόπεδο, τόσο εμβαδόν έχει" και να στο βεβαιώνει με την υπογραφή του.
Σε αυτό σου απαντήσαμε.

Τώρα θες να μάθεις αν χτίζεται.

Μήπως θες να μάθεις και αν έχει αρχαία από κάτω?

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου!

δεν τα εχω μπερδεψει φιλε!πουλαμε αυτο το χωραφι!ρωτησαμε σε μεσιτικο και μου ειπαν οτι θελουν τοπογραφικο για να δουμε ποσο ακριβως ειναι και για να δουμε αν ειναι εντος σχεδιου πολεως γιατι παιζει ναι και οχι.αν ειναι εντος σχεδιου αυτος που θα το αγορασει προφανως θα το θελει για κτισιμο οποτε η τιμη θα ειναι μεγαλυτερη απ'οτι εκτος.απλα τα πραγματα.θενκς ενιγουει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom