Να γραψω και εγω καποιες πληροφοριες για την Πολη απ το καλοκαιρι του 2018
Καταρχην δεν αξιζει καν ενα τετοιο ταξιδι να το κανει καποιος για να βρει γυναικες επι πληρωμη..Ουτε για αστειο δεν θα πρεπει να το σκεφτεται.
Εχει Ρωσιδες και Ουκρανεζες καποιες απο tinder η σε συγκεκριμενα στεκια της πολης αλλα δεν αξιζει γιατι ζητανε πολλα λεφτα σε σχεση με Ελλαδα συν οτι ειναι λιγες στον αριθμο.
Οσον αφορα το game για να βρεις γυναικες τοτε τα πραγματα οπως τα ειδα εγω ειναι αρκετα ευκολα για εναν Ελληνα σε σχεση με την Ελλαδα.
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι οσες εβγαινα μου τονιζανε συνεχεια ποσο εχει πεσει η λιρα και ποσο ωραια ειναι να εχει καποιος Ευρω η δολλαριο και ποσο θα θελανε να πανε στην Ευρωπη.
Οσες ειδικα ειχανε κανει erasmus Ευρωπη η ταξιδευανε για διακοπες τονιζανε συνεχεια τις εμπειριες τους σε βαθμο που νομιζα οτι βρισκομαι σε κανα Ιραν που δεν μπορουν να ξεμυτισουν παραεξω.
Οφειλω να πω οτι οσες γνωρισα τις γνωρισα μεσω couchsurfing και tinder και τα δυο αυτα apps ειναι απειρως πιο δυνατα απ οτι στην Ελλαδα,ειδικα το tinder μου εκανε μεγαλη εντυπωση μιλαμε για 50 matches σε 10μερες pre game συν αλλες 10 που ημουν εκει
Τετοια matches Ελλαδα ουτε σε διετια δεν βαρας πλεον.
Πολλες δεν μιλανε Αγγλικα απο το tinder αλλα οσες μιλανε ειναι θετικες μεχρι να βγουνε μαζι σου και την ιδια μερα..
Couchsurfing ειναι πιο καλα στον θεμα των Αγγλικων και επισης εχει χιλιαδες γυναικες χρηστες οποτε καλο ειναι να παιξει καποιος μπαλα με προσωπικα μηνυματα πριν παει.
Επισης θα χρειαστει την βοηθεια και ντοπιων ωστε να κατατοπιστει στην Πολη η οποια ειναι τεραστια και σε κεντρικους δρομους οπως taksim δεν μπορεις καν να περπατησεις ανετα απ τον κοσμο.Εκει θες ντοπια μαζι σου ωστε να κινηθεις γρηγορα χωρις να χανεις χρονο.
Κατι που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το ποσο κοντος λαος ειναι οι Τουρκοι..Με οσες βγηκα ηταν αισθητα κοντυτερες απ τις Ελληνιδες και ενα σκαλι κατω σε ομορφια η μεση Τουρκαλα απ την μεση Ελληνιδα ενω και οι αντρες ειναι αγυμναστοι και με μεσο υψος καπου στο 1,70 πρωτη φορα σε ταξιδι μου που με 1,80+ ενιωθα τοσο ψηλος...
Μεχρι και οι Τουρκαλες που εβγαινα με ρωτουσαν αν ολοι Ελλαδα ειναι τοσο ψηλοι και τους ελεγα πλακα μου κανετε ψηλοι ειναι οι 1,90 οχι εγω
Για να εμβαθυνω λιγο στο θεμα Τουρκαλες εγω στοχευσα στο 40%(τοσες ειναι περιπου οι ανοιχτομυαλες που γουσταρουν Ευρωπη-Αμερικη κτλπ) και οχι στο 60% που ειναι αυτες που σκανε καλλυμενες.
Αυτες λοιπον μου θυμισαν (καλα το ηξερα ηδη απο Τουρκαλες που γνωρισα και Αθηνα και εξωτερικο) Ελληνιδες των 70s-80s.
Θελουν εναν αντρα που να βασιστουν πανω του και οι ιδιες παιρνουν τον ρολο της γυναικας που θα σε φροντιζει πχ θα σου μαγειρευει θα σου πλενει κτλπ
Μου εκανε και αυτο μεγαλη εντυπωση οτι ακομα και πιτσιρικες 20κατι απο tinder,couch που εβγαινα μου λεγανε πχ οτι τα ειχανε με Δανους,Ιταλους,Ισπανους κτλπ και τους μαγειρευανε και τους λεγανε πχ οτι αν πανε με αλλες αυτες θα τρελαθουν κτλπ
Με λιγα λογια οι Τουρκαλες ανοιγουν τα χαρτια τους και εγω ανετα μπορεσα και επαιξα μπαλα..Καμια σχεση με τις Ελληνιδες που σε κοβουν με την μια..Πολυ αγαθες,ευκολοπιστες μου φανηκαν και πιστευω οτι εχει να κανει και με τις αξιες που μεγαλωνουν απ την οικογενεια καθως και με την ελλειψη εμπειριας που εχουν με τους αντρες λογω συντηριτικης κοινωνιας.
Καταφερα και πηρα δυο Τουρκικες σημαιες με δυο one night stands,ενα απ tinder ενα απο couch ενω βγηκα και με αλλες τρεις που ομως οι δυο φευγανε για διακοπες η μια Ελλαδα η αλλη σε αλλη πολη της Τουρκιας ενω την τριτη την εκανα λιγο περα γιατι με τις δυο που γαμησα μετα μου στελνανε να βγαινουμε οποτε επρεπε να παιζω εναλλαξ καποιες φορες κανονιζα και τις δυο την ιδια μερα.
Βεβαια επιλογη μου ηταν να περιοριστω σε αυτες κυριως επειδη ειχαμε ανταλλαξει πολλα μηνυματα πριν παω με την μια καθως και η αλλη μου αρεσε πολυ καθως με φιλοξενησε σπιτι της μου μαγειρεψε και με ειχε σαν πασα..
Οποτε μπορουσα θεωρω να βγω και με καποιες αλλες απο tinder που αφησα στον παγο αλλα στο 10μερο βολευτηκα σε αυτες τις δυο
Η πλακα ειναι οτι εχω γυρισει καποιες μερες και αρκετες μου στελνουν μηνυματα οτι θα ερθουν Ελλαδα αν μπορω να βρεθουμε η να τις φιλοξενησω..
Ακομα και καποιες που δεν γνωρισα καν προσωπικα.
Να πω και κατι τελευταιο που δεν περιμενα..Ε δεν περιμενα να βρω λαο με αντρες πιο μαμακηδες απ την Ελλαδα και ομως οι Τουρκοι ειναι μακραααν πιο κρεμες απ τον μεσο Ελληνα.