Νέα

Πλήρης Οδηγός για να γαμάτε μέσω instagram v1.0

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Επίσημος οδηγός για να σπρώξετε μέσω instagram.

Απαραίτητη προϋπόθεσή είναι να έχετε στο προφίλ σας φωτογραφίες από ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και φωτογραφίες πολλές με διαφορετικές κοπέλες. (Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε ανάγκη καμία και έτσι θα σας δουν με καλό μάτι και όχι για λιγούρη)

Βρίσκετε την κοπέλα που σας αρέσει και τις κάνετε 2 like στης πρόσφατες φωτογραφίες της και 1 like σε φωτογραφία που έχει ανεβάσει τουλάχιστον 4 χρόνια πριν.

Με το που γίνει το like επόμενο βήμα είναι να απαντήσετε σε story της , πχ αν είναι για ποτάκι σε μια pub και βγαζει φωτογραφία το ποτό ,τις απαντάτε... το αγαπημένο μου ποτό... και της κλείνετε το μάτι! :wink:

Με αυτήν την κίνηση μόλις σπάσατε τον πάγο και απο εκεί συνεχίζετε την καυλάντα.

Παράλληλα όσο μιλάτε μαζί της πάτε στα σχόλια και βρίσκετε 2-3 φίλες της και κάνετε την ίδια διαδικασία. Έτσι ειναι ποιο ευκολο γιατί οι τύπισσες θα νομίζουν ότι ξέρεις τις φίλες της . Οπότε ποιο εύκολο για εσας :zfuck:

Με αυτην εδώ την κίνηση και την βοήθεια του ινσταγκράμ μπορείτε να γάματε :fuck2:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 κοπέλες το μήνα.

Αν θέλετε μπορώ να σας κάνω και tutorial για το ΠΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕΣΩ TIK TOK . Νέα Μόδα πολλά μουνιά.:headbaning1:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Απαραίτητη προϋπόθεσή είναι να έχετε στο προφίλ σας φωτογραφίες από ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και φωτογραφίες πολλές με διαφορετικές κοπέλες. (Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε ανάγκη καμία και έτσι θα σας δουν με καλό μάτι και όχι για λιγούρη)

Βρίσκετε την κοπέλα που σας αρέσει και τις κάνετε 2 like στης πρόσφατες φωτογραφίες της και 1 like σε φωτογραφία που έχει ανεβάσει τουλάχιστον 4 χρόνια πριν.

Με το που γίνει το like επόμενο βήμα είναι να απαντήσετε σε story της , πχ αν είναι για ποτάκι σε μια pub και βγαζει φωτογραφία το ποτό ,τις απαντάτε... το αγαπημένο μου ποτό... και της κλείνετε το μάτι! :wink:

Με αυτήν την κίνηση μόλις σπάσατε τον πάγο και απο εκεί συνεχίζετε την καυλάντα.

Παράλληλα όσο μιλάτε μαζί της πάτε στα σχόλια και βρίσκετε 2-3 φίλες της και κάνετε την ίδια διαδικασία. Έτσι ειναι ποιο ευκολο γιατί οι τύπισσες θα νομίζουν ότι ξέρεις τις φίλες της . Οπότε ποιο εύκολο για εσας :zfuck:

Με αυτην εδώ την κίνηση και την βοήθεια του ινσταγκράμ μπορείτε να γάματε :fuck2:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 κοπέλες το μήνα.

Αν θέλετε μπορώ να σας κάνω και tutorial για το ΠΩΣ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΜΕΣΩ TIK TOK . Νέα Μόδα πολλά μουνιά.:headbaning1:
Γιατί τόση ταλαιπωρία;
Μενα δεκαρικάκι και λίγο βενζίνη την έχω ήδη κάνει τη δουλειά μου Μεταξουργείο και είμαι σπίτι και κάνω ντουζ κι εσείς ακόμα είστε στα μηνύματα και την καβλάντα :2funny:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.550
Πόντοι
2.256
Φιλε εμας που μας αρεσουν τα παντρεμενα και χωρισμενα μιλφακια ανω των 35, πιο v. να περιμενουμε ; Ας ειναι και μεσω facebook, χαλαλι

OP
OP
KavlomenosPoutanos

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Φιλε εμας που μας αρεσουν τα παντρεμενα και χωρισμενα μιλφακια ανω των 35, πιο v. να περιμενουμε ; Ας ειναι και μεσω facebook, χαλαλι
Πλέον οι παντρεμένες έχουν πάει και αυτές instagram . Πάει το facebook.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.550
Πόντοι
2.256
Πλέον οι παντρεμένες έχουν πάει και αυτές instagram . Πάει το facebook.
Υπαρχει τροπος στο instagram να κανεις κονε,χωρις να βλεπουν οι αλλοι ποιοι ειναι οι φιλοι σου ; Δηλαδη κατι σαν prive μηνυμα χωρις να την κανεις φιλο ;

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Να συμπληρώσω κι εγώ.
Αν υπάρχει κάποια στο Instagram που δεν θέλετε να γαμήσετε. Ακολουθήστε τα εξής βήματα.
1) Δείτε τις φωτογραφίες της και μην κάνετε like.
2) Μην διαβάσετε τα stories της.
3) Μην την ακολουθήσετε.
Σε μένα έχει πιάσει 100%. Το έχω εφαρμόσει σε πολλές κοπέλες και δεν έχω γαμήσει καμία.
Θα δοκιμάσω αν ισχύει και στο Facebook και θα σας ενημερώσω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Να συμπληρώσω κι εγώ.
Αν υπάρχει κάποια στο Instagram που δεν θέλετε να γαμήσετε. Ακολουθήστε τα εξής βήματα.
1) Δείτε τις φωτογραφίες της και μην κάνετε like.
2) Μην διαβάσετε τα stories της.
3) Μην την ακολουθήσετε.
Σε μένα έχει πιάσει 100%. Το έχω εφαρμόσει σε πολλές κοπέλες και δεν έχω γαμήσει καμία.
Θα δοκιμάσω αν ισχύει και στο Facebook και θα σας ενημερώσω.
Γιατί ως γνωστόν όταν κάνεις like τις φωτογραφίες της και βλέπεις τα stories της, γίνεται μούσκεμα για πάρτι σου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
μπες Tinder μαστορα.
εχει ενα σωρο που ψαχνουν για φαση.
το τι γραφουν ειναι απιστευτο και θα γελας για ολοκληρη τη μερα... αλλα λενε οχι σε o.n.s. :tooth:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Τύπε κουράστηκα μόνο που το διάβασα....
Αν έχω instagram από βίζιτες που έχω πηδήξει στο παρελθόν πιάνει η μέθοδός σου;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
ειαμι τοσο μακρια απο ολη αυτη την τεχνολογια και τα σοσιαλ , και ειμαι 27 , απλα δεν γουσταρω καθολου την ιντερνετικη καυλαντα , προτιμω απο κοντα και τετατετ , ολα αυτα με ξενερονουν τοσο πολυ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.347
Πόντοι
12.756
θα γινει συνδρομιτικο μετα

ετσι ειναι αυτα πεταει το τυρακι για δωρεαν συμβουλες στην αρχη και μετα ψαχνει για μελη
θα πληρώσω δεν έχω θέμα.
Απλά θέλω να πάει στο V2.0 να δω τι γίνεται μετά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom