Νέα

playstation3 slim 12gb αξιζει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romantikos poytaniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
 Χαιρεται.Μιας και την πατησα με το xbox360.Το ειχα αγορασει το 2011 και αντε να χα παιξει 50-60 ωρες το πολυ συνολικα μεσα σε 2 χρονια και αρχισε να μη διαβαζει καθολου τα νεα αυθεντικα παιχνιδια που νοικιαζα (δν το ειχα τσιπαρει).Η τα επαιζε με τα 1000 ζορια και μετα κολλαγε ξαφνικα.το παραξενο ειναι οτι αυτα που μου ειχαν κανει δωρο οταν το πηρα παιζουν ακομη.Οποιον και αν ρωτησα μου ειπε οτι χαλασε
 Τωρα μου προτεινε ενας φιλος το ps3 slim.Μου ειπε οτι για μενα ειναι καταλληλο μιας και παιζω μονο ενα παιχνιδακι το μηνα και με τα χρηματα που διαθετω ειναι καλη επιλογη.Οι γνωμες σας?το εχει καποιος? Ξερω οτι εχει μικρη χωρητικοτητα αλλα με 1-2 παιχνιδακια που θα κανω save στον δισκο θα υπαρχει προβλημα? αξιζει σαν κονσολα?

Η μηπως να κοιταζα για επισκευη του Χbox?

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ME κλειστα τα ματια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
απο την στιγμη που θα νικιαζεις παιχνιδια για να τα παιζεις δεν σε απασχολει η μικρη χωρητικοτητα. για την ακριβεια η χωρητικοτητα σε νιαζει την στιγμη που θες να κατευαζεις παιχνιδια απο το playstore και να τα παιζεις χωρις να εχεις ισχωρησει καποιο dvd blue ray στην κονσολα. δεδομενου οτι το καθε παιχνιδι κυμαινετε στα 5-10 γιγα το σλιμ δεν ειναι καλη επιλογη απ την αλλη ομως αφου εσυ δεν διατιθεσαι για αυτη τη χρηση μπορεις ανετα να το προμηθευτεις

παντα εχεις και την ενναλακτικη να αγορασεις εναν σκληρο δησκο 500 γιγα me 50-70 ευρω και να το αλλαξεις στο μελλον εαν αλλαξουνε οι αναγκες σου.η αλλαγη ειναι χειροκινητη και τρομερα απλη διαδικασια χωρις καποιον κινδυνο. με ενα search στο google ανετα θα το δεις και μονος σου τι λεω

OP
OP
romantikos poytaniaris
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φιλε αυτο με τον επιπλεον δισκο το εμαθα.Δηλαδη μπορεις απο μια εφαρμογη να κανεις download Οποιο game θες? Χωρις καποιο κοστος? απλα μονο να εχεις αποθηκευτικο χωρο?Επισης παιχνιδια θα βγαινουν για ps3 στο μελλον η θα ειναι μονο για το ps4?

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Ναι φιλε αυτο με τον επιπλεον δισκο το εμαθα.Δηλαδη μπορεις απο μια εφαρμογη να κανεις download Οποιο game θες? Χωρις καποιο κοστος? απλα μονο να εχεις αποθηκευτικο χωρο?Επισης παιχνιδια θα βγαινουν για ps3 στο μελλον η θα ειναι μονο για το ps4?

εχω πσ3 και ακομη και τωρα βγαινουνε και μαλιστα καλα πολυ καλα παιχνιδια...για τα γουστα μου δηλαδη ειναι οτι πρεπει. αυτο με την εφαρμογη ειναι καπως περιπλοκο ασε με να στο εξηγησω
εχεις το ταδε παιχνιδι που θες να παιξεις ας πουμε το Pro evolution 2015 στο καταστημα για να το αγορασεις κανει ας πουμε 50 ευρω. για να το νικιαζεις μια βδομαδα στο βιντεο κλαμπ θα σου κοστισει ας πουμε 6 ευρω. και στις 2 περιπτωσεις περνεις το DVD bluew ray και το βαζεις στην κονσολα. στην κονσολα το μονο που αποθηκευεται ειναι το save data απειροελαχιστα δεδομενα δηλαδη της ταξεως των 40 mb . μπορεις ομως την κονσολα ps3 να μπεις στο ιντερνετ. εκει υπαρχει η εφαρμογη PLAY STORE οπου μπορεις να κατευασεις απευθειας τα παιχνιδια στην κονσολα και να τα αναπαραγεις - παιξεις χωρις να εχεις το dvd blue ray ομως το καθε παιχνιδι οπως σου πα εχει μεγεθος 5-10 γιγα οποτε για την σλιμ εκδοση δεν συστινεται. οσον αφορα το ποσο κανουν για να τα κατευασεις ειναι σε χαμηλωτερη τιμη αλλα και παλι υψηλη σχετικα δηλαδη 20-30 ευρω....απλα περνεις αγοραζεις καρτα απο plaisio-public klp..οι λεγομενες καρτες prepay για playstore ...οι καρτες αυτες εαν θυμαμαι πουλιουνται στην τιμη των 10-20 και 50...

εγω προσωπικα επειδη εχω ps3 4 χρονια τωρα αγοραζω αυθεντικα τα παιχνιδια απο κατασταστηματα οταν κ εαν εχω χρηματα ψαχνωντας πρωτα σε ποιο κατασταστημα διατιθεται στην χαμιλωτερη τιμη, ερευνα αγορας δηλαδη στο skroutz.gr

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εγω παντως που δεν παιζω και πολυ σαν εσενα βρηκα μεταχειρισμενο ps3 με 350 γιγα με2 γνησια χειρηστηρια με 150 ευρω.Πηγα και στο σεβεν και βρηκα τοπ τιτλους μεταχειρισμενους σε τρομερη τιμη.Γιατι λοιπον να μην δωσεις αυτα τα λεφτα και να εχεις και την δυνατοτητα να εγκαθιστας και κανενα παιχνιδι παραπανω αν χρειαστει.Εγω αυτης την γνωμης ειμαι.

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Είναι καλή περίπτωση, εγώ πάντως θα σου έλεγα πριν το αγοράσεις να του κάνεις καμιά ωρίτσα δοκιμή γιατί πολλά slim μοντέλα βγάζανε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών τους!

Επισκέπτης
 Χαιρεται.Μιας και την πατησα με το xbox360.Το ειχα αγορασει το 2011 και αντε να χα παιξει 50-60 ωρες το πολυ συνολικα μεσα σε 2 χρονια και αρχισε να μη διαβαζει καθολου τα νεα αυθεντικα παιχνιδια που νοικιαζα (δν το ειχα τσιπαρει).Η τα επαιζε με τα 1000 ζορια και μετα κολλαγε ξαφνικα.το παραξενο ειναι οτι αυτα που μου ειχαν κανει δωρο οταν το πηρα παιζουν ακομη.Οποιον και αν ρωτησα μου ειπε οτι χαλασε
 Τωρα μου προτεινε ενας φιλος το ps3 slim.Μου ειπε οτι για μενα ειναι καταλληλο μιας και παιζω μονο ενα παιχνιδακι το μηνα και με τα χρηματα που διαθετω ειναι καλη επιλογη.Οι γνωμες σας?το εχει καποιος? Ξερω οτι εχει μικρη χωρητικοτητα αλλα με 1-2 παιχνιδακια που θα κανω save στον δισκο θα υπαρχει προβλημα? αξιζει σαν κονσολα?

Η μηπως να κοιταζα για επισκευη του Χbox?
Poso xronon eisai

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σωστά τα λέει ο dreamtraveller. Κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις:

1) Τα παιχνίδια για κάποιο περίεργο λόγο (extract ίσως;) χρειάζονται τον διπλάσιο χώρο για να εγκατασταθούν. Πχ αν ένα παιχνίδι είναι 5GB χρειάζεσαι 10GB για να το εγκαταστήσεις. Κλάφτα Χαράλαμπε με τα 12GB του Slim. Οπότε ή δεν παίρνεις το slim ή το παίρνεις γνωρίζοντας ότι θα χρειαστείς δίσκο.

2) Δίσκοι: Κυκλοφορούν στο εμπόριο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ειδικά για PS3. Αν πάρεις έναν τέτοιο, βγάζεις τον 12άρη και βάζεις αυτόν που αγόρασες οπότε είναι καλύτερα να το κάνεις πριν αρχίσεις τα save. Άλλη εναλλακτική είναι οι εξωτερικοί δίσκοι, εγώ έχω έναν 150GB από ένα αρχαίο PC που είχα και τον έβαλα σε μία εξωτερική θήκη των 20€. Προσοχή, ο δίσκος θα πρέπει να είναι σε FAT32 και όχι σε NTFS αλλιώς ΔΕΝ τον αναγνωρίζει. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί να διαβάσει δίσκους πάνω από 200 ή 250GB (με επιφύλαξη αλλά νομίζω ότι έτσι είχα διαβάσει στο ψάξιμο).

3) Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση κατά την γνώμη μου είναι να νοικιάζεις παιχνίδια για να δεις αν όντως σου αρέσουν και κολλάς και μετά να τα αγοράζεις χρησιμοποιώντας prepaid κάρτα. Μην αγοράσεις παιχνίδι πριν δεις αν σου αρέσει.

Δεν έχω PS3 αλλά έχει ο ανιψιός μου το slim και με έχει συνέχεια στο χώσιμο.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγω εβαλα στο δικο μου εναν δισκο απο το παλιο μου λαπτοπ 80gb+10 ευρω που εχει το κιτ για να στερεωθει στο ps3 (απο πλαισιο)
Επρεπε να το βαλω οπωςδηποτε γιατι μονο το grand tourismo επιανε 8gb. Eπαιζε μια χαρα αλλα δεν μπορουσα να εγκαταστησω αλλο παιχνιδι οποτε πηγα σε αυτη την τσαμπα λυση

Σε γενικες γραμμες ωραιο το ps3, αλλα ακαταλληλο για παιχνιδια fps τυπου call of duty η far cry λογω χειριστηριων. Εκει το pc κατα την γνωμη μου διεκδικει τα πρωτεια. Εχω παρει και οπλο για να δοκιμασω χωρις το pad αλλα και παλι τζιφος, δεν ασχοληθηκα πανω απο 1-2 φορες

Βασικα μονο το gt5 kai to gt6 εχω φχαριστηθει καθως και το tekken που οργανωνα τουρνουα  με τους κολλητους 3 φορες την βδομαδα :rockon:

Μην αγοράσεις παιχνίδι πριν δεις αν σου αρέσει.
:thumbsup:
Πολυ σωστος φιλε

Και ενα μικρο λαθακι, τα 12gb δεν ειναι σε σκληρο δισκο, αλλα σε flash memory οποτε οταν βαλεις σκληρο δεν βγαζεις τον παλιο απλα τον φορας πανω και το flash ακυρωνεται. Δεν βγαινει αλλα ουτε δινει +12gb στο συστημα μαζι με τον HDD

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγω εβαλα στο δικο μου εναν δισκο απο το παλιο μου λαπτοπ 80gb+10 ευρω που εχει το κιτ για να στερεωθει στο ps3 (απο πλαισιο)
Επρεπε να το βαλω οπωςδηποτε γιατι μονο το grand tourismo επιανε 8gb. Eπαιζε μια χαρα αλλα δεν μπορουσα να εγκαταστησω αλλο παιχνιδι οποτε πηγα σε αυτη την τσαμπα λυση

Σε γενικες γραμμες ωραιο το ps3, αλλα ακαταλληλο για παιχνιδια fps τυπου call of duty η far cry λογω χειριστηριων. Εκει το pc κατα την γνωμη μου διεκδικει τα πρωτεια. Εχω παρει και οπλο για να δοκιμασω χωρις το pad αλλα και παλι τζιφος, δεν ασχοληθηκα πανω απο 1-2 φορες

Βασικα μονο το gt5 kai to gt6 εχω φχαριστηθει καθως και το tekken που οργανωνα τουρνουα  με τους κολλητους 3 φορες την βδομαδα :rockon:

Τον έκανες FAT32 όμως, σωστά;

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί να διαβάσει δίσκους πάνω από 200 ή 250GB (με επιφύλαξη αλλά νομίζω ότι έτσι είχα διαβάσει στο ψάξιμο).

δεν ισχυει. εγω εχω βαλει 500αρη..  :sunglasses:

edit: και για το θεμα. αν αγοραζα τωρα θα'περνα το 4. το 3 θα συνεχισει να υποστηριζεται αλλα με φθινουσα πορεια
στο εφεξης. περνεις τωρα το 4 και το στηνεις απ'την αρχη με accessories κlp.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
δεν ισχυει. εγω εχω βαλει 500αρη..  :sunglasses:

edit: και για το θεμα. αν αγοραζα τωρα θα'περνα το 4. το 3 θα συνεχισει να υποστηριζεται αλλα με φθινουσα πορεια
στο εφεξης. περνεις τωρα το 4 και το στηνεις απ'την αρχη με ps-store και σχετικα.

Ωραίος για την διευκρίνηση  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom