romantikos poytaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαιρεται.Μιας και την πατησα με το xbox360.Το ειχα αγορασει το 2011 και αντε να χα παιξει 50-60 ωρες το πολυ συνολικα μεσα σε 2 χρονια και αρχισε να μη διαβαζει καθολου τα νεα αυθεντικα παιχνιδια που νοικιαζα (δν το ειχα τσιπαρει).Η τα επαιζε με τα 1000 ζορια και μετα κολλαγε ξαφνικα.το παραξενο ειναι οτι αυτα που μου ειχαν κανει δωρο οταν το πηρα παιζουν ακομη.Οποιον και αν ρωτησα μου ειπε οτι χαλασε
Τωρα μου προτεινε ενας φιλος το ps3 slim.Μου ειπε οτι για μενα ειναι καταλληλο μιας και παιζω μονο ενα παιχνιδακι το μηνα και με τα χρηματα που διαθετω ειναι καλη επιλογη.Οι γνωμες σας?το εχει καποιος? Ξερω οτι εχει μικρη χωρητικοτητα αλλα με 1-2 παιχνιδακια που θα κανω save στον δισκο θα υπαρχει προβλημα? αξιζει σαν κονσολα?
Η μηπως να κοιταζα για επισκευη του Χbox?
Τωρα μου προτεινε ενας φιλος το ps3 slim.Μου ειπε οτι για μενα ειναι καταλληλο μιας και παιζω μονο ενα παιχνιδακι το μηνα και με τα χρηματα που διαθετω ειναι καλη επιλογη.Οι γνωμες σας?το εχει καποιος? Ξερω οτι εχει μικρη χωρητικοτητα αλλα με 1-2 παιχνιδακια που θα κανω save στον δισκο θα υπαρχει προβλημα? αξιζει σαν κονσολα?
Η μηπως να κοιταζα για επισκευη του Χbox?