Νέα

Playboy..Σαρκοζί !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Oυτε ο σούπερμαν δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με όλα όσα χρεώνει ο διεθνής Τύπος στον Νικολά Σαρκοζί. Την ώρα που ο γάλλος πρόεδρος δίνει την μάχη του με τους συνδικαλιστές, την ώρα που υπογράφει συμβόλαια δισεκατομμυρίων δολαρίωνστην Κινά και την ώρα που αναρρώνει από ένα επίπονο διαζύγιο ο τύπος του χρεώνει όχι μια αλλά δυο ερωμένες.

Η πρώτη είναι μια γαλλίδα δημοσιογράφος, η Λορανς Φεραρι 40 ετών στην οποία έχει ήδη παραχωρήσει δυο συνεντεύξεις. «Λαδί στην φωτιά» έριξε και το γεγονός ότι η Φεραρι χώρισε από τον σύζυγο της μετά από 14 χρόνια γάμου την ίδια περίοδο που χώρισε και ο γάλλος πρόεδρος. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες και φιλόδοξες σταρ της γαλλικής τηλεόρασης.

Η δεύτερη ερωμένη που χρεώνουν κυρίως οι βρετανικές εφημερίδες στον γάλλο πρόεδρο είναι η εντυπωσιακή 33χρονη τραγουδίστρια από την Βοσνία Τινκα Μιλίνοβιτς. Με την Μιλινοβιτς ο Σαρκοζι γνωρίστηκε στην Λιβύη πέρσι τοκαλοκαίρι οπότε και άρχισε το ρομαντικό ειδύλλιο σύμφωνα με τά κουτσομπολιά. Η Μιλινοβιτς αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες όμως δηλώνει κολακευμένη από το γεγονός ότι της χρεώνουν δεσμό με τον πρόεδρο ενός ισχυρού κράτους. Πάντως ο γάλλος πρόεδρος στάθηκε ολομόναχος ανάμεσα στους πήλινους στρατιώτες στην Κινά. Στο ταξίδι του αυτό πήρε μόνο την μαμά του με την οποία πόζαρε στους φωτογράφους και τον πρωτότοκο του γιο Πιερ.

Αδιαφορώντας για τις φήμες που τον θέλουν να φλερτάρει έντονα με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί φωτογραφήθηκε την ώρα που απολάμβανε ένα περίπατο μαζί με την τραγουδίστρια και πρώην top model Κάρλα Μπρούνι στην Eurodisneyland. Τα δημοσιεύματα του Γαλλικού Τύπου κάνουν λόγο για ένα νέο φλογερό ειδύλλιο μεταξύ τους, αναφέροντας ότι η συμπεριφορά τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλική. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Kάρλα Μπρούνι συμμετείχε πριν λίγο καιρό σε διαδήλωση εναντίον του νέου νόμου που είχε προτείνει ο Σαρκοζί για τους μετανάστες.

Πηγή : alpha.gr

Νομίζω ότι μόλις ανακάλυψε το ελιξήριο της νεότητας ...'' Γαμάμε για να μην χαθούμε '' .. :rockon: :rockon:

Μια χαρά τον κόβω τον  Νίκολας.. Για κάτσε να του πω να μου κάνει πάσα καμιά φίλη της Κάρλας... :grin:

Συνημμένα

• Carla.jpg
    Carla.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 44

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε λετε να ειναι κ μελος στο σιτε μας ο Νικολά???

εγω τον κωβω να ειναι Ειδημων...    :boobies: :boobies: :boobies:

κατσε να ψαξω στο "εκτος ελλαδας γενικα". Καπου θα τον βρω :think: :think:

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ποιοί γαμάνε ρεεε

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κοίτα με ποιούς πάνε οι γυναικάρες...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Είδες? Εμαφανίσιμος, νέος και Προεδρος της Γαλλίας...Γυναίκες παιδι μου

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ομως ξεχασεις να πεις οτι εχει κ χιουμορ..  :jerking: :jerking: :jerking: Γυναικες παιδακι μου...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μαλακισμένες... καλύτερα ασχημος, γερος και ασημος

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πρόεδρος μπορεί να είναι αλλά επίσης φαίνεται και μεγάλο νούμερο. Και στα 50+ πολύ νέος...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Καλα Τοδοκ ξύπνησε καμια ώρα. Απο τις Ελληνίδες κόλησες?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η εφημερίδα γράφει σήμερα και για τις προτιμήσεις της κάρλας. Συζούσε λέει με έναν αλλά μετά τα έφτιαξε και με τον μικρότερό της γιό του.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίδες είναι απλό...Ο Νικολακης εχει παρακολουθήσει την Ελληνική πολιτική σκηνή...το παλικάρι είναι διαβασμένο....ακολουθεί πετυχημένα case..( Βλέπε τον δικό μας αείμνηστο Αντρικό.. )

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ πάντως προσπαθώ και αν όταν, για να γ...ω Καρλοειδες. Το πατριωτάκι... δοξάζει το ιστιο και τη σημαία.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
AssFiller τοτε να μην τον αφησουμε να πεταξει με την Ολυμπιακη!!!  :dancing: :dancing:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ο καραγκιοζακος με τις μαλακιες που κανει θα καει σε χρονο dt.
Ειναι πολυ ναρκισιστης και εχει μεθυσει απο την εξουσια.
Εχει υπερεκτεθει στα ΜΜΕ και τον πλανεψε η dolce vita ("αυτη που λεν γλυκια ζωη" για οσους ξερουν το σκυλο-ασμα).
Αλλα οποιος ανεβαινει γρηγορα, γκρεμοτσακιζεται ακομα γρηγοροτερα.
Παω στοιχημα οτι θα εχει πολυ ασχημο τελος (πολιτικα εννοω).

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εχει τη τάση να χουφτώνει ο μπαγάσας... :grin:

Συνημμένα

• diapo_sarkozy.jpg
    diapo_sarkozy.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 43

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αφηστε τον να γαμησει τον ανθρωπο!
καλυτερα οι πολιτικοι να γαμανε γκομενες παρα... το λαο!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

εγω νιωθω οτι μας περνουνε παρτουζα οι πολιτικοι!!!  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!