tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω αν και φοβάμαι ότι θα τα μπλέξω χειρότερα!
Η Άντρα αν δεν επέστρεψε χθες-προχθές λείπει .Έχει βήμα σταθερό γρήγορο, σαν μοντέλο στην πασαρέλα!
Αυτή που παραπατάει και την πέφτει στον κόσμο πρέπει να είναι η Ντελια (φόλα).
Σταβλίζεται αριστερά παρέα με Ισαβέλλα και Μελισα!
Για ξανθό κοντοπουτανο που λες, δεν μουρχεται.
Μήπως λες τη Λορενα? Αλλά αυτή είναι μπαμπατσικη.
Θα σαλτάρουν οι Νορβηγοί!!εκανα την παρθενικήν μου εμφάνισην προχθές... ωραίο το κωλόμβαρον... δυστυχώς λίγο έξω από τα λημέρια μου.. θα τιμηθεί και πάλι συντόμως δια καφεδάκι, μουρίτσα και τα περαιτέρω..
σκοπέυω μάλιστα να εκδράμω και με εισαγόμενους συναγωνιστές... ;)
Θα σαλτάρουν οι Νορβηγοί!!
Ναι,μπορεί να είναι η Ντέλια....εχω ακούσει κι εγω οτι είναι φόλα....κρίμα,γιατί και απο πρόσωπο και απο σώμα είναι μια κλάση παραπάνω απο τις άλλες...
Το "μπαμπάτσικη" είναι σχετικό....μπορεί να λέμε την ίδια....το χαρακτηριστικό πάντως είναι το "σκληρό",σχεδόν ανδρικό πρόσωπο και η μεγάλη μυτη...απο υπηρεσίες τι λεει?
Πάντως,αγαπητέ λαγαρε (χωρίς τόνο....),η χρονική απόσταση απο την προηγούμενη επίσκεψή μου,κάνει νομίζω την συγκριση αντικειμενικότερη....το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ....
Μηπως λεει την ξανθια Μικαελα, την γεματουλα με τα μακρυα μαλλια και τα τροφαντα μπουτια, που καθεται μπροστα στον Λεο διπλα στη Ραλουκα ?Για ξανθό κοντοπουτανο που λες, δεν μουρχεται.
Μήπως λες τη Λορενα? Αλλά αυτή είναι μπαμπατσικη.
Προχθες εκει ηταν παντως. (Μιχαελα)μαγδα τελος ξερει κανεις αν η μιχαελα συνεχιζε
Μηπως λεει την ξανθια Μικαελα, την γεματουλα με τα μακρυα μαλλια και τα τροφαντα μπουτια, που καθεται μπροστα στον Λεο διπλα στη Ραλουκα ?
Αυτη που καταγραψαμε το αρνητικο ρεκορ ?
Τοτε το μυαο μου παει στην Σοφια.Οχι,αποκλείεται αυτή.....Αυτή που λέω εγω κάθεται στη δεξιά πλευρά,οχι ομως επι του παγκου,στον τοίχο πίσω απο αυτόν,μπροστά σε κάτι καθρέφτες....το μαλλί είναι μεχρι τους ώμους,και το ξαναλέω,χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη μύτη.
Τοτε το μυαο μου παει στην Σοφια.
Καστανα μαλλιά, μεγαλο σχετικα στηθος?
Νεοφερτη σχετικά?
Σιγα που δεν θα κάνουμε..........Πρώτη φορά ακουω αυτό το όνομα...ναι,καστανά μαλλιά,μεγάλο σχετικά στήθος....Για το νεόφερτη δεν μπορώ να ξέρω,είχα καιρό να πάω....
Αν κάνετε καμμιά επίσκεψη το Σαββατοκύριακο,θα το διαλευκάνετε το θέμα νομιζω...
Καλησπέρα παιδιά,σκοπεύω να επισκευθώ σύντομα αυτό το κωλόμπαρο και θα ήθελα λίγη βοήθεια από συναγωνιστές που το έχουν επισκευθεί,πρώτον αν έχει είσοσο και αν ο μπράβος στην πόρτα σου ζαλίζει τα αρχίδια(ώπος τη θέλω εδω,τι ψάχνω τέτοια)δεύτερον πρέπει να κεράσω για να γαμίσω και αν τα κορίτσια έρχονται από μόνα τους η εγώ πρέπει να χαιρετήσω καμία για να έρθει.
Κάθε συμβουλή σας μπορεί να με βοηθήσει.Σας εύχομαι καλά γαμισία.
Καλησπέρα παιδιά,σκοπεύω να επισκευθώ σύντομα αυτό το κωλόμπαρο και θα ήθελα λίγη βοήθεια από συναγωνιστές που το έχουν επισκευθεί,πρώτον αν έχει είσοσο και αν ο μπράβος στην πόρτα σου ζαλίζει τα αρχίδια(ώπος τη θέλω εδω,τι ψάχνω τέτοια) δεύτερον πρέπει να κεράσω για να γαμίσω και αν τα κορίτσια έρχονται από μόνα τους η εγώ πρέπει να χαιρετήσω καμία για να έρθει.
Κάθε συμβουλή σας μπορεί να με βοηθήσει.Σας εύχομαι καλά γαμισία.