Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 718K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω αν και φοβάμαι ότι θα τα μπλέξω χειρότερα!
Η Άντρα αν δεν επέστρεψε χθες-προχθές λείπει .Έχει βήμα σταθερό γρήγορο, σαν μοντέλο στην πασαρέλα!
Αυτή που παραπατάει και την πέφτει στον κόσμο πρέπει να είναι η Ντελια (φόλα).
Σταβλίζεται αριστερά παρέα με Ισαβέλλα και Μελισα!
Για ξανθό κοντοπουτανο που λες, δεν μουρχεται.
Μήπως λες τη Λορενα? Αλλά αυτή είναι μπαμπατσικη.

Ναι,μπορεί να είναι η Ντέλια....εχω ακούσει κι εγω οτι είναι φόλα....κρίμα,γιατί και απο πρόσωπο και απο σώμα είναι μια κλάση παραπάνω απο τις άλλες...
Το "μπαμπάτσικη" είναι σχετικό....μπορεί να λέμε την ίδια....το χαρακτηριστικό πάντως είναι το "σκληρό",σχεδόν ανδρικό πρόσωπο και η μεγάλη μυτη...απο υπηρεσίες τι λεει?
Πάντως,αγαπητέ λαγαρε (χωρίς τόνο....),η χρονική απόσταση απο την προηγούμενη επίσκεψή μου,κάνει νομίζω την συγκριση αντικειμενικότερη....το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.019
Πόντοι
1.486
εκανα την παρθενικήν μου εμφάνισην προχθές... ωραίο το κωλόμβαρον... δυστυχώς λίγο έξω από τα λημέρια μου.. θα τιμηθεί και πάλι συντόμως δια καφεδάκι, μουρίτσα και τα περαιτέρω..

σκοπέυω μάλιστα να εκδράμω και με εισαγόμενους συναγωνιστές...  ;)
Θα σαλτάρουν οι Νορβηγοί!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ναι,μπορεί να είναι η Ντέλια....εχω ακούσει κι εγω οτι είναι φόλα....κρίμα,γιατί και απο πρόσωπο και απο σώμα είναι μια κλάση παραπάνω απο τις άλλες...
Το "μπαμπάτσικη" είναι σχετικό....μπορεί να λέμε την ίδια....το χαρακτηριστικό πάντως είναι το "σκληρό",σχεδόν ανδρικό πρόσωπο και η μεγάλη μυτη...απο υπηρεσίες τι λεει?
Πάντως,αγαπητέ λαγαρε (χωρίς τόνο....),η χρονική απόσταση απο την προηγούμενη επίσκεψή μου,κάνει νομίζω την συγκριση αντικειμενικότερη....το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ....

Τώρα πλέον αποφεύγω τις "συστάσεις" διότι ενώ αποχώρισαν φέτος 3-4 που θα βαθμολογούσα με 8-9 τις υπηρεσίες τους, και 7-8 την παρουσία τους, αντικαταστάθηκαν με άλλες που το 2-4 το παίρνουν χαριστικά!
Το επίπεδο έχει τσακιστεί και η πολιτική του μάνατζερ ρέπει στη μπαζοσυγκεντρωση!
Ζω ένα δράμα και αν λογαριάσεις και την ποιότητα και την ένταση της μουσικής, η ποιο ευχάριστη ώρα είναι όταν μας μπουζουριαζουν για το τμήμα και έχουμε τον ανάλογο χαβαλέ, προσωπικό και πελατεία!
Και αυτό τείνει να γίνει καθημερινό γαμώ τον Κομινη μου γαμώ!
Σαν πάρουμε για μέτρο την Μαγδα, οι άλλες αντί να την πλησιάσουν σε συμπεριφορά και υπηρεσίες συνεχώς απομακρύνονται!
Γάμησε τα ........πίκρα!
Νομίζω ότι η παρακμή έχει επικρατήσει και την τρέφει και η κρίση και το γαμήσαμε και ψόφησε...................
αυτά.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η Άντρα λείπει ακόμα...

Τελευταία επιστροφή... Σιμόνα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για ξανθό κοντοπουτανο που λες, δεν μουρχεται.
Μήπως λες τη Λορενα? Αλλά αυτή είναι μπαμπατσικη.
Μηπως λεει την ξανθια Μικαελα, την γεματουλα με τα μακρυα μαλλια και τα τροφαντα μπουτια,  που καθεται μπροστα στον Λεο διπλα στη Ραλουκα ?
Αυτη που καταγραψαμε το αρνητικο ρεκορ ?

:think: :think: :think: :think: :think:

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
26
Πόντοι
0
μαγδα τελος ξερει κανεις αν η μιχαελα συνεχιζε

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
662
Πόντοι
86
Για λεγε συναγωνίστη . Τέλος η μαγδα; είναι σίγουρο;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μηπως λεει την ξανθια Μικαελα, την γεματουλα με τα μακρυα μαλλια και τα τροφαντα μπουτια,  που καθεται μπροστα στον Λεο διπλα στη Ραλουκα ?
Αυτη που καταγραψαμε το αρνητικο ρεκορ ?

:think: :think: :think: :think: :think:

Οχι,αποκλείεται αυτή.....Αυτή που λέω εγω κάθεται στη δεξιά πλευρά,οχι ομως επι του παγκου,στον τοίχο πίσω απο αυτόν,μπροστά σε κάτι καθρέφτες....το μαλλί είναι μεχρι τους ώμους,και το ξαναλέω,χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη μύτη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οχι,αποκλείεται αυτή.....Αυτή που λέω εγω κάθεται στη δεξιά πλευρά,οχι ομως επι του παγκου,στον τοίχο πίσω απο αυτόν,μπροστά σε κάτι καθρέφτες....το μαλλί είναι μεχρι τους ώμους,και το ξαναλέω,χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη μύτη.
Τοτε το μυαο μου παει στην Σοφια.
Καστανα μαλλιά, μεγαλο σχετικα στηθος?
Νεοφερτη σχετικά?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τοτε το μυαο μου παει στην Σοφια.
Καστανα μαλλιά, μεγαλο σχετικα στηθος?
Νεοφερτη σχετικά?

Πρώτη φορά ακουω αυτό το όνομα...ναι,καστανά μαλλιά,μεγάλο σχετικά στήθος....Για το νεόφερτη δεν μπορώ να ξέρω,είχα καιρό να πάω....
Αν κάνετε καμμιά επίσκεψη το Σαββατοκύριακο,θα το διαλευκάνετε το θέμα νομιζω...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πρώτη φορά ακουω αυτό το όνομα...ναι,καστανά μαλλιά,μεγάλο σχετικά στήθος....Για το νεόφερτη δεν μπορώ να ξέρω,είχα καιρό να πάω....
Αν κάνετε καμμιά επίσκεψη το Σαββατοκύριακο,θα το διαλευκάνετε το θέμα νομιζω...
Σιγα που δεν θα κάνουμε..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.755
Πόντοι
216
Ας πει κάποια στη Σιμόνα ότι αμα φάει λίγο
Ακόμα θα σκάσει ( btw επιστροφή της Αλεξάνδρας στις επάλξεις )

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,σκοπεύω να επισκευθώ σύντομα αυτό το κωλόμπαρο και θα ήθελα λίγη βοήθεια από συναγωνιστές που το έχουν επισκευθεί,πρώτον αν έχει είσοσο και αν ο μπράβος στην πόρτα σου ζαλίζει τα αρχίδια(ώπος τη θέλω εδω,τι ψάχνω τέτοια)δεύτερον πρέπει να κεράσω για να γαμίσω και αν τα κορίτσια έρχονται από μόνα τους η εγώ πρέπει να χαιρετήσω καμία για να έρθει.

Κάθε συμβουλή σας μπορεί να με βοηθήσει.Σας εύχομαι καλά γαμισία.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά,σκοπεύω να επισκευθώ σύντομα αυτό το κωλόμπαρο και θα ήθελα λίγη βοήθεια από συναγωνιστές που το έχουν επισκευθεί,πρώτον αν έχει είσοσο και αν ο μπράβος στην πόρτα σου ζαλίζει τα αρχίδια(ώπος τη θέλω εδω,τι ψάχνω τέτοια)δεύτερον πρέπει να κεράσω για να γαμίσω και αν τα κορίτσια έρχονται από μόνα τους η εγώ πρέπει να χαιρετήσω καμία για να έρθει.

Το ΑΜΝΙΖΙΑ δεν έχει τα χαρακτηριστικά κωλόμπαρου. Πιο πολύ φέρνει σε κανονικό μπαρ.
Και επειδή με βρήκες στις καλές μου,  απαντώ στις ερωτήσεις:
1.- Δεν έχει είσοδο
2.- Ο πόρτας το μόνο που θα σου πει είναι "καλησπέρα".
3.- Τα κορίτσια ΔΕΝ έρχονται μόνα τους. Μόνο σου ρίχνουν πονηρές ματιές (όταν δεν βαριούνται). Πρέπει εσύ να τα πλησιάσεις ή να τα φωνάξεις.
4.- Δεν χρειάζεται να κεράσεις ποτά. Μιλάς με το κορίτσι, βλέπεις ότι σου αρέσει, συμφωνείτε τι παιχνίδια θα παίξετε, και προχωράτε για πάνω.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απογευματινος καφες στο μεγαρο παρεα με συναγωνιστες.
Ο χειμωνας ερχεται και σιγα σιγα τα κοριτσια επισρεφουν.

Ετσι μετα την Λορενα, την Σιμονα και η Αλεξανδρα και παλι στο σκαμπώ της, οπως σωστα επισημανε παραπανω και ο fifesmple.

Οι μονες απουσες Αντρα, Ρεββεκα και Ναντιν.

Ολες οι αλλες παρουσες, μετα απο πολυ καιρό.
Οι περισσοτερες ευδιαθετες.

Νεο χρωμα μαλλιών για την Μελίσσα, με κοκκινοπες ανταυγεις, θεωρω οτι την κολακευουν.
Μουσικη σε υποφερτα επιπεδα, φυγαμε λιγο πριν την ελευση του Λεο.......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλησπέρα παιδιά,σκοπεύω να επισκευθώ σύντομα αυτό το κωλόμπαρο και θα ήθελα λίγη βοήθεια από συναγωνιστές που το έχουν επισκευθεί,πρώτον αν έχει είσοσο και αν ο μπράβος στην πόρτα σου ζαλίζει τα αρχίδια(ώπος τη θέλω εδω,τι ψάχνω τέτοια) δεύτερον πρέπει να κεράσω για να γαμίσω και αν τα κορίτσια έρχονται από μόνα τους η εγώ πρέπει να χαιρετήσω καμία για να έρθει.

Φίλε μην τους ακούς !!!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ !!!!
Αν σου αρέσει κάποιο κορίτσι κλείσε της το μάτι πολυ διακριτικά μην σε δουν οι γκόμενοι.
Για κέρασμα πάρε μαζί ενα βάζο γλυκό του κουταλιού , και φώναξε δυο τρείς να τους κεράσεις συκαλάκι!!!
Α και στον θυρωρό για να σου επιτρέψει την είσοδο να πείς ότι είσαι υπάλληλος της Δημοτικής Αρχής και έρχεσαι για τον έλεγχο!!! Να κρατάς και κλόμπ!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Έμπαινε ρε μάγκα πλάκα κάνω να ευθυμήσουμε λίγο για να μην μας πιάσει ψυχοπλάκωμα.
Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι οι ξεπέτεσ που εχουν αναφερθεί εδώ μέσα!!
Αντε και καλά  :fuck1: :fuck1: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom