λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αυτές που δεν έχουν φεγγάρι.............ακομα εχουν Strip Show? ποιες νύχτες
Αυτές που δεν έχουν φεγγάρι.............ακομα εχουν Strip Show? ποιες νύχτες
ΥΓ: Στην σημερινη (χθεσινη) μας εξορμηση στο μεγαρο το κομμουνι ειχε στοχευεσει την Κλαουντια, η οποια εχει κάκιστες κριτικες/αναφορες.
ΥΓ: Στην σημερινη (χθεσινη) μας εξορμηση στο μεγαρο το κομμουνι ειχε στοχευεσει την Κλαουντια, η οποια εχει κάκιστες κριτικες/αναφορες.
Cheyeennnnnnnnnn , άμεση σύσκεψη..... πρέπει νά έπανέλθη ή τάξη
στάς παρυφάς.... ( ξέφυγε πολύ )
Γιά την Τιμή και την Δόξα του PADRON !
http://[URL unfurl="true"]www.*****.gr.com/Smileys/DarkB/hi.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Απλά ,,,,, προσκυνώ ;), έχει μεγάλα μουνόχειλα :think:
Φωτογραφικό ρεπορτάζ όταν επιστρέψω από την Πατρίδα του Ρίτσου !Απλά ,,,,, προσκυνώ ;), έχει μεγάλα μουνόχειλα
Αναμένουμε λοιπόνΦωτογραφικό ρεπορτάζ όταν επιστρέψω από την Πατρίδα του Ρίτσου !
Λυπούμαι PADRON !Σε μία ακόμη αποστολή , απέτυχα να ανακαλύψω το Γκράαλ , αλλά την επομένη ευελπιστώ να τα καταφέρω ...
..γιά την Τιμή και την Δόξα του PADRON !
Μη διαβάσω τίποτα εγκωμιαστικά με Κλαούντια σήμερα, θα βάλω την Τζωρτζια να μου κόψει ένα αρχίδι στον πάγκο, εκεί που κάθεται η Χριστίνα!
ΠΡΟΣΕΧΤΕ……..
Ύστερα από την λήψη ενδελεχούς αναφοράς του αναμορφωτή ,γλύτωσε το αρχίδι μου. (έστω προσωρινά).
Αναμένονται οι δηλώσεις από τον PADRON!
Φωτογραφικό ρεπορτάζ όταν επιστρέψω από την Πατρίδα του Ρίτσου !
Λυπούμαι PADRON !Σε μία ακόμη αποστολή , απέτυχα να ανακαλύψω το Γκράαλ , αλλά την επομένη ευελπιστώ να τα καταφέρω ...
..γιά την Τιμή και την Δόξα του PADRON !
Δεν ξερω ομως ποιος απο τους τρεις ειμαι εγω.......O Αμίτσις
Ο Τσεγιέν
Και ο κομμούνας *
*[size=7pt]το κομμούνας με μικρό λόγω της βδελυγμίας μου για την ιδεολογία του ατόμου τούτου[/size]