Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 718K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Διάβασα μετά προσοχής την περιγραφή του αποκαλούμενου και "Ινδιάνου".....λεπτομερής,ουσιαστική και κατέγραψε νομίζω σωστά τον ρουν των γεγονότων,ώστε και οι μη παρευρισκόμενοι να αποκτήσουν επαρκή εικόνα των γεγονότων...
Καλή και η ερμηνεία της εξέλιξης των διαπροσωπικών σχέσεων,τα έχω γράψει κι εγώ στα μασατζίδικα και στα call girls,αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουν την τακτική του "κωλαράκι ποιά κοπέλλα δίνει μαντάμ?"....
Εκείνο που δεν σχολίασε ο αγαπητός συναγωνιστής ήταν οι "ευλογίες" της Μανταλίνας στο να δοκιμάσει ο συναγωνιστής και τα κάλλη της Νικόλ.....Εν προκειμένω εχω 2 ερωτήσεις :
1.Αιτήθη άδεια? αν ναι,απο ποιόν?
2.Η Νικόλ είχα κακές κριτικές και τις ανέτρεψε,η είναι γενικώς σταθερής απόδοσης?

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο biker της έχει πάρει τον αέρα της Μανταλίνας....μου άρεσε πολύ το σημείο της περιγραφής όπου ο συνεπής κομμουνιστής πρώτα ολοκληρώνει την διάλεξη-κατήχηση και μετά ασχολείται με τα ελάσσονα....η δε πιστή κορασίς υπακούει ασμένως....
ΚΟΙΝΩΣ,ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΊΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ......ΕΥΓΕ !!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απαντω αντ΄αυτου :

1. "Αδεια" εζητηθη σχεδον απο κοινου απο την Μανταλίνα, μιας και ειναι η "επίσημη αγαπημενη" του αγαπητού κομμουνιού. :grin:. Η Μανταλινα δενειχε αντιρηση μιας και ειχε μεινει ικανοποιημενη απο τον φίλτατο Biker, λιγο πριν. :2funny: :2funny: :2funny:

2. Για την Νικολ η παρεα μας δεν ειχε την οποιαδηποτε πληροφορία. Ουτε θετική, ουτε αρνητική.
Επισης δεν εχει καταγραφει καποιο σχόλιο/κριτικη για αυτην.

Το κομμούκι ρισκαρε και του βγηκε.

Δεν μπορει ομως κανεις να διαβεβαιωσει οτι και με ολους τους επισκεπτες η συμπεριφορα της θα ειναι αναλογη.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΥΓ: Στην σημερινη (χθεσινη) μας εξορμηση στο μεγαρο το κομμουνι ειχε στοχευεσει την Κλαουντια, η οποια εχει κάκιστες κριτικες/αναφορες.
Δεν γνωριζω τι απέγινε, μιας και μεχρι την στιγμη που επρεπε να αποχωρησω, λογω εργασιας, δεν ειχε γινει ακομα η προσέγκισις..........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
ΥΓ: Στην σημερινη (χθεσινη) μας εξορμηση στο μεγαρο το κομμουνι ειχε στοχευεσει την Κλαουντια, η οποια εχει κάκιστες κριτικες/αναφορες.

Άγαπητέ είναι σέ άποστολή τό κομμούνι  ;) καί συγκεκριμένα
καραδοκεί τσιμέντο  ;)

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1

Να καταθέσω και εγώ νίλα που έφαγε φίλος την προηγούμενη βδομάδα από Κλαούντια που το φυσάει και δεν κρυώνει. (Βέβαια τον είχα προειδοποιήσει για τις κριτικές της εν λόγω κορασίδας.) Λεπτομέρειες θα γράψω κάποια άλλη στιγμή.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία,η απάντηση του cheyenne ανέβασε στα μάτια μου την Νικόλ,και προτίθεμαι να την τιμήσω συντόμως....Τούτο διότι και μόνο η διάθεσή της να συνευρεθεί με άνδρα που μόλις προ ολίγου είχε συνουσιασθεί με συνάδελφό της,δείχνει οτι,αν μη τι άλλο,δεν είναι ξεπέτα.....με αντιλαμβάνεστε νομίζω....κρίμα που δεν ΄ξταν στην παρέα σας ο αγαπητός λαγαρος (πάντα χωρίς τόνο...),ώστε να πληροφορηθούμε και τους αντίστοιχους χρόνους εκκίνησης-τερματισμού......

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μη διαβάσω τίποτα εγκωμιαστικά με Κλαούντια σήμερα, θα βάλω την Τζωρτζια να μου κόψει ένα αρχίδι στον πάγκο, εκεί που κάθεται η Χριστίνα!
ΠΡΟΣΕΧΤΕ……..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ύστερα από την λήψη ενδελεχούς αναφοράς του αναμορφωτή ,γλύτωσε το αρχίδι μου. (έστω προσωρινά).

Αναμένονται οι δηλώσεις από τον PADRON!

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μακρυα απο Κλαουντια, Μελισα και Ντελια!!! :s&m_3:
Τάδε έφη CHEYENNE!!!!!!!!

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απλά ,,,,, προσκυνώ  ;), έχει μεγάλα μουνόχειλα  :think:
Φωτογραφικό ρεπορτάζ όταν επιστρέψω από την Πατρίδα του Ρίτσου !
Λυπούμαι PADRON !Σε μία ακόμη αποστολή , απέτυχα να ανακαλύψω το Γκράαλ , αλλά την επομένη ευελπιστώ να τα καταφέρω ...
..γιά την Τιμή και την Δόξα του PADRON !

almazer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Λυπούμαι PADRON !Σε μία ακόμη αποστολή , απέτυχα να ανακαλύψω το Γκράαλ , αλλά την επομένη ευελπιστώ να τα καταφέρω ...
Αναμένουμε λοιπόν :dancing:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
Μη διαβάσω τίποτα εγκωμιαστικά με Κλαούντια σήμερα, θα βάλω την Τζωρτζια να μου κόψει ένα αρχίδι στον πάγκο, εκεί που κάθεται η Χριστίνα!
ΠΡΟΣΕΧΤΕ……..
Ύστερα από την λήψη ενδελεχούς αναφοράς του αναμορφωτή ,γλύτωσε το αρχίδι μου. (έστω προσωρινά).

Αναμένονται οι δηλώσεις από τον PADRON!

Ύποψιάζομαι, μετά άπό prive συζητήσεις Δάσκαλε ότι σιγοβράζει μιά
πραγματικότητα πού όμως, άρχίζει να δείχνει τό πρόσωπό της....

Ένδορουμανικός Έμφύλιος , στό δεξιό τρίγωνο .... όσο γιά έμένα
έχω έμφύλιο στά άριστερά !!!

υ.γ Θά ένημερωθής prive  ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785

Ποιός μπορεί νά σε έξορίση στή Σάμο καί στή Λέρο ??

Είσαι τό άριστερό χέρι τού PADRON πλέον !!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μονεμβασιώτης  δεν  ήταν ο Ρίτσος ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
O Αμίτσις
Ο Τσεγιέν
Και ο κομμούνας *

*[size=7pt]το κομμούνας με μικρό λόγω της βδελυγμίας μου για την ιδεολογία του ατόμου τούτου[/size]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
O Αμίτσις
Ο Τσεγιέν
Και ο κομμούνας *

*[size=7pt]το κομμούνας με μικρό λόγω της βδελυγμίας μου για την ιδεολογία του ατόμου τούτου[/size]
Δεν ξερω ομως ποιος απο τους τρεις ειμαι εγω.......
Ο καλος, ο κακός ή ο άσχημος ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom