Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οκ την επόμενη φορά θα είμαι διαβασμένος ! Ως 2η επιλογή μία καστανή με πολύ ωραία μάτια , κόκκινο φορεματάκι , εκ αριστερών (δίπλα σε μία Ιζαμπέλα) , μου συστήθηκε ως "τα κάνω όλα" !

Ντελια??

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μία πολύ οικία φυσιογνωμία ήταν η μπαργούμαν η οποία δούλευε σε μέχρι σχετικά πρόσφατα σε γνωστό κωλόμπαρο της Θεσσαλονίκης (ξανθιά νταρντανούλα) ...
Άλλες αξιαγώμητες παρουσίες (έχω πρόβλημα με ονόματα) η ξανθιά στα αριστερά με κοκκινο φόρεμα πάντα δίπλα στην Ιζαμπέλα , και το πιπίνι μάλον τσιγκανάκι με το τζιν σορτσάκι εκ των δεξιών ....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ρε πάρε κάνα λότο!
θα μας τρελάνεις......
έχεις κοζαρει στην επίσκεψη χθες: Κλαούντια-Ντελια-Μόνικα-Μανταλενα!

αμάν όχι άλλο κάρβουνο

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Άρα καλά που δεν είχα χρήμα πάνω μου !!!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Άρα καλά που δεν είχα χρήμα πάνω μου !!!!!

διάβασε ρε geo και λίγες σελίδες πιο πίσω και θα καταλάβεις ποιά είναι τα "πρέπει" και τα "δεν"

μελετάτε τας γραφάς

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μετά απο ένα τσεκάρισμα του τοπογραφικού , νομίζω πως έχω μιά πολύ καλή εικόνα του ποιά είναι ποιά ....μόνο η πολυδιαφημησμένη Σιμόνα δεν κατάλαβα ποιά ήταν ....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μετά απο ένα τσεκάρισμα του τοπογραφικού , νομίζω πως έχω μιά πολύ καλή εικόνα του ποιά είναι ποιά ....μόνο η πολυδιαφημησμένη Σιμόνα δεν κατάλαβα ποιά ήταν ....

στο 5 καθόταν η Σιμονα (ξανθιά-πλατινε(.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ως άσχετος και αδιάβαστος θα ήταν ίσως η τελευταία μου επιλογή !

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Παρ` όλα αυτά τώρα που το λες ήταν η μόνη που έκανε τόσα δρομολόγια προς τα `πανω !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αρτι επιστρεψας απο το μεγαρο.

Εκτος απο τις "σεσημασμενες"-πλεον απουσιες (Μιαχελα, Ιωαννα, Ρεββεκα, Αλεξανδρα) απασες οι κορασιδες στις θεσεις τους.
Η κινηση και η διάθεση στον μεσο ορο.

Προσωπικα με εντυπωσιασε η Αννα, μια ψηλη μελαχρινη με ισια μαλιά. Πολυ ωραιο πορσωπο, ωραιο σωμα, για τα γουστα μου τουλαχιστον.
Γλυκια, φιλικη γελαστη, ομιλιτικη κοπελα, αξιολογη παρουσια σε γεικες γραμμες, ανταλλαξαμε δυο-τρεις κουβεντες.
Εμπειροτεροι μου ανεφεραν οτι ειναι σχετικα καινουργια στον χωρο και πληροφοριες δεν υπαρχουν για τις επιδοσεις της.

Καθοταν μονη την πεισσοτερη ωρα και επινε το φραπε της, τρωγοντας πατατακια.

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Αρτι επιστρεψας απο το μεγαρο.

Εκτος απο τις "σεσημασμενες"-πλεον απουσιες (Μιαχελα, Ιωαννα, Ρεββεκα, Αλεξανδρα) απασες οι κορασιδες στις θεσεις τους.
Η κινηση και η διάθεση στον μεσο ορο.

Προσωπικα με εντυπωσιασε η Αννα, μια ψηλη μελαχρινη με ισια μαλιά. Πολυ ωραιο πορσωπο, ωραιο σωμα, για τα γουστα μου τουλαχιστον.
Γλυκια, φιλικη γελαστη, ομιλιτικη κοπελα, αξιολογη παρουσια σε γεικες γραμμες, ανταλλαξαμε δυο-τρεεςι κουβεντες.
Εμπειροτεροι μου ανεφεραν οτι ειναι σχετικα καινουργια στον χωρο και πληροφοριες δεν υπαρχουν για τις επιδοσεις της.

Καθοταν μονη την πεισσοτερη ωρα και επινε το φραπε της, τρωγοντας πατατακια.
που καθοταν το κοριτσι ?? σαν πολυ καιρο δεν λειπουν μιχαελα και ιωαννα ?????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
που καθοταν το κοριτσι ?? σαν πολυ καιρο δεν λειπουν μιχαελα και ιωαννα ?????
Καθοταν στον γωνιακο καναπε διπλα στα σκαμπω και υστερα "μετακομισε" στο σκαμπο διπλα στην εισοδο του μπαρ.(εννοω το σημειο που η μπαρ γουμαν μπαινει μεσα στο μπαρ)

Φορουσε λευκο κολαν με κιτρινη μλουζα και λαυκα μανίκια.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εχω λειψει αρκετο καιρο απο το μαγαζι και παρακολουθω νεες αφιξεις και αρκετα ενδιαφερουσες . δυστηχως ακομη λειπω απο την αθηνα λογω δουλειας και το εχω πεθυμισει το πορνομεγαρο !!!

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Και καθώς ο αήρ του επερχόμενου έαρος γλυκός, μεθυστικός ταλάνιζε τις αισθήσεις και ριγούσε τη σάρκα μου επέλασα παρασάγγας τεσσαράκοντα προς τον ναό της Αδωναίας, Aνθειας χιλιοτραγουδισμένης θεάς του Έρωτα.
Οι  Ιέρειες της Αφροδίτης εισαγόμενες "μεταγραφές" από τα σκοτεινά μέρη όπου όταν ανθούσε στην ένδοξη Ελλάδα η φιλοσοφία και οι επιστήμες οι υπάνθρωποι αυτών των αβυσσαλέων τόπων αναρριχόμενοι στας βελανιδιάς καταβρόχθιζαν τους καρπούς τούτων, νωχελικά με έντονη ερωτική διάθεση εκάθηντο ένθεν και ένθεν της ξύλινης σανίδος η οποία υποδέχεται με καρτερικότητα τα ποτά και τις διαχωρίζει από την εκάστοτε η τον εκάστοτε αρχιτρίκληνον και τας νεανίδες και νεαρούς της γενιάς των 500 ευρώ.
Βαμένα κόκκινα χείλια και οι βραχείς μανδύες των ιεριών που πολλάκις επέτρεπαν την εμφάνιση του στενού χρωματιστού ενδύματος που καλύπτει το αιδοίον εκτινάσσουν τον ερωτισμό σε δυσθεώρητα νεφοσκεπή ύψη.
Ερωτισμός η φωλιά της ανθρώπινης υπόστασης γενεσιουργός αρχή , η σύλληψη κάθε πόθου. Τα γρανάζια της ψυχής εκκινούν πάντα με τη φλόγα της νοσταλγίας και του νόστου εκεί.
Νόστου σε κείνη τη μικρή περιοχή της γυναικείας ύπαρξης που μια και μοναδική θρίξ της έχει την ασύλληπτη νοητικά δύναμη να σύρει ολάκερο καράβι.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Και καθώς ο αήρ του επερχόμενου έαρος γλυκός, μεθυστικός ταλάνιζε τις αισθήσεις και ριγούσε τη σάρκα μου επέλασα παρασάγγας τεσσαράκοντα προς τον ναό της Αδωναίας, Aνθειας χιλιοτραγουδισμένης θεάς του Έρωτα.
Οι  Ιέρειες της Αφροδίτης εισαγόμενες "μεταγραφές" από τα σκοτεινά μέρη όπου όταν ανθούσε στην ένδοξη Ελλάδα η φιλοσοφία και οι επιστήμες οι υπάνθρωποι αυτών των αβυσσαλέων τόπων αναρριχόμενοι στας βελανιδιάς καταβρόχθιζαν τους καρπούς τούτων, νωχελικά με έντονη ερωτική διάθεση εκάθηντο ένθεν και ένθεν της ξύλινης σανίδος η οποία υποδέχεται με καρτερικότητα τα ποτά και τις διαχωρίζει από την εκάστοτε η τον εκάστοτε αρχιτρίκληνον και τας νεανίδες και νεαρούς της γενιάς των 500 ευρώ.
Βαμένα κόκκινα χείλια και οι βραχείς μανδύες των ιεριών που πολλάκις επέτρεπαν την εμφάνιση του στενού χρωματιστού ενδύματος που καλύπτει το αιδοίον εκτινάσσουν τον ερωτισμό σε δυσθεώρητα νεφοσκεπή ύψη.
Ερωτισμός η φωλιά της ανθρώπινης υπόστασης γενεσιουργός αρχή , η σύλληψη κάθε πόθου. Τα γρανάζια της ψυχής εκκινούν πάντα με τη φλόγα της νοσταλγίας και του νόστου εκεί.
Νόστου σε κείνη τη μικρή περιοχή της γυναικείας ύπαρξης που μια και μοναδική θρίξ της έχει την ασύλληπτη νοητικά δύναμη να σύρει ολάκερο καράβι.
Συγγνώμη αν στο χαλάω αλλά μάλλον σε λάθος thread είσαι... οι "Βραδιές ποίησης" είναι εδώ:
 ;) ;) ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.526
Πόντοι
34.267

Stories