Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
Τελικά κατά τις 4:00 περίπου έπινα τον καφέ μου μετά μουσικής και μετά μουσηκώνεται στο αγαπημένο στέκι στο κέντρο της πόλης.
Τελικά κατά τις 4:00 περίπου έπινα τον καφέ μου μετά μουσικής και μετά μουσηκώνεται στο αγαπημένο στέκι στο κέντρο της πόλης.
Ρε παίδες μια ερώτηση μήπως έχει υπ' όψιν του κανείς. Αν κάνω σε καμία πρόταση να την πάρω για 2 μέρες για κανα ταξίδακι σε χειμερινό προορισμό λέτε να δεχτεί; έχει κανένας κάποια παρόμοια περίπτωση. Αν ναι ας ρίξει τα φώτα του.
Για να σε ακολουθήσει κάποια σε ταξίδι πρέπει να υπάρχουν 2 βασικές προϋποθέσεις:Ρε παίδες μια ερώτηση μήπως έχει υπ' όψιν του κανείς. Αν κάνω σε καμία πρόταση να την πάρω για 2 μέρες για κανα ταξίδακι σε χειμερινό προορισμό λέτε να δεχτεί; έχει κανένας κάποια παρόμοια περίπτωση. Αν ναι ας ρίξει τα φώτα του.
Ρε παίδες μια ερώτηση μήπως έχει υπ' όψιν του κανείς. Αν κάνω σε καμία πρόταση να την πάρω για 2 μέρες για κανα ταξίδακι σε χειμερινό προορισμό λέτε να δεχτεί; έχει κανένας κάποια παρόμοια περίπτωση. Αν ναι ας ρίξει τα φώτα του.
Το ποιο «μακρινό» ταξίδι που έχω πάρει από κει είναι μέχρι το 406!Ρε παίδες μια ερώτηση μήπως έχει υπ' όψιν του κανείς. Αν κάνω σε καμία πρόταση να την πάρω για 2 μέρες για κανα ταξίδακι σε χειμερινό προορισμό λέτε να δεχτεί; έχει κανένας κάποια παρόμοια περίπτωση. Αν ναι ας ρίξει τα φώτα του.
Παρακαλώ να παρίσταται και ο κ. Πύραυλος , ώστε να συγγράψει την ιστόρησιν της εσπερίδος ώστε να μείνει κτήμα εσαεί της ανθρωπότητος.
διακρυνω ενα παραπονο? σας θελουν μονο γαι την ..πενα σας?
Συμφωνώ, με την προϋπόθεση να απολαύσω κι εγώ σαρκικές επαφές, κι όχι να λιώσω στο γράψιμο.
Όπως και δηποτε .
Τον ιστορικόν θα αφήσωμεν στεγνόν ?
Ήμαρτον Παναγία μου τί ακούω ο γέροντας !
Γηράσκω αεί διδασκόμενος...ενίοτε διδάσκω αεί γηρασκόμενος!
Τας θερμάς καλημέρας μου στην ευσεβή 3η ηλικία.
Ρε συναγωνιστές θα μου πει κάποιος ποια είναι αυτή η ξανθούλα που κάθετε στην αριστερή πλευρά και φορά κόκκινο έντονο κραγιόν και συνήθως κοντό παντελόνι και είναι πάντα χαμογελαστή. Λέει τίποτα από υπηρεσίες;
...
Η αριστερή πλευρά, την οποία διέσχισα μπαίνοντας μέχρι να κάτσω σε τραπεζάκι , έχει αγριέψει σε μεγάλο βαθμό. Τρεις τέσσερις προς το χοντρές-ατσούμπαλες θα τις χαρακτήριζα μου την πέσανε με ανήθικες γκριμάτσες και βγαλσίματα της γλώσσας!
Για μας τους θιασώτες της δεξιάς αυτά είναι πρωτοφανή!
Δεν πιστεύω ότι τις αφιόνισε η ομορφιά μου και η κορμοστασιά μου.
Μα τι λέτε κύριε;
Ο εσωτερικός σας κόσμος τις ελκύει.
Το ήθος σας, οι αρετές σας, τα ψυχικά σας χαρίσματα...
Η καλοσύνη σας, η μετριοφροσύνη σας, οι αξίες που πρεσβεύετε, η πείρα σας στη ζωή...
Όλα αυτά μπορείτε οποτεδήποτε να αποδείξετε ότι τα διαθέτετε, επιδεικνύοντας το βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεών σας.
Θα μου πείτε βρε παίδες τελικά ποια είναι αυτή η κοπέλα η όχι; όνομα; υπηρεσίες;