Νέα

Πιτούλα only

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iamnick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iamnick

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2014
Like
1
Πόντοι
0
Χαιρετώ συμπαίχτες! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και με έχει φάει η αμαμία 1 χρόνο τώρα και έχω να μπω σε στουντιο πάνω από 10ετία! Βασικά θέλω να πάω σε στούντιο και να προτείνω να μου κάνουν μόνο πιπούλα με λιγότερα λεφτά. Δεν θέλω full πρόγραμμα ούτε extraδάκια ούτε μασαζάκια λαδάκια ρομάντζες κτλ! Θέλω απλά μια ωραία περιποιημένη πιτούλα 5-10 λεπτά με καπότα φυσικά και να φύγω ανακουφισμένος! Είμαι πιπάκιας τι να κάνουμε! Υπάρχει περίπτωση να πάω σε στούντιο και να ρωτήσω πόσο χρεώνουν σκέτη πίπα ή θα με πάρουν στο ψηλό?? 50 ευρώπουλα για πίπα δεν σκάω πάντως. Αν ξέρει κανείς κάποιο στούντιο που να έχει υπηρεσία μόνο πίπα χωρίς μαμήση ας μου πει! Ευχαριστω εκ των προτερων  :lheel:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.054
Πόντοι
24.596
Χαιρετώ συμπαίχτες! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και με έχει φάει η αμαμία 1 χρόνο τώρα και έχω να μπω σε στουντιο πάνω από 10ετία! Βασικά θέλω να πάω σε στούντιο και να προτείνω να μου κάνουν μόνο πιπούλα με λιγότερα λεφτά. Δεν θέλω full πρόγραμμα ούτε extraδάκια ούτε μασαζάκια λαδάκια ρομάντζες κτλ! Θέλω απλά μια ωραία περιποιημένη πιτούλα 5-10 λεπτά με καπότα φυσικά και να φύγω ανακουφισμένος! Είμαι πιπάκιας τι να κάνουμε! Υπάρχει περίπτωση να πάω σε στούντιο και να ρωτήσω πόσο χρεώνουν σκέτη πίπα ή θα με πάρουν στο ψηλό?? 50 ευρώπουλα για πίπα δεν σκάω πάντως. Αν ξέρει κανείς κάποιο στούντιο που να έχει υπηρεσία μόνο πίπα χωρίς μαμήση ας μου πει! Ευχαριστω εκ των προτερων  :lheel:
τυπε η πιπα απο μαυρη στην Πατησιων παει σχεδον στο 2ευρω,τι στουντιο κλπ :think:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ποια καθεται να κανει 10 λεπτα πιπα;

OP
OP
I

iamnick

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2014
Like
1
Πόντοι
0

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Τα μπέρδεψες τύπε :grin: Πίτα γράφεις στο νήμα, και εσύ ψάχνεις για πίπα  ;)

Επισκέπτης
Τύπε πρόσεχε εκεί στο στούντιο να μη σου μπερδέψει την πούτσα για βούρτσα (SOS) μια κι εσύ μπέρδεψες την πίττα με την πίπα :2funny:

Υ.Γ. Το στούντιο τι το θες;
Δε σου αρκεί ένα πίπωμα (άστο ακάπ, εσύ το διαλέγεις) στα μαγαζιά της Φυλής;
Το λέω αυτό γιατί αναφέρεις περί οικονομικού (έμμεσα).

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
nick, τραβηξου μια φυλης βρες ενα μουνακι δωστου μια πιπα, στη συνεχεια κοψε κατω βγες αχαρνων χτυπα δυο πιτογυρα ριξε και μια μπυριτσα και εισαι κομπλε. Και πιτα και πιπα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.054
Πόντοι
24.596
Τυπε ψαξε στα θρετ του μπου και θα βρεις αγορια δροσερα να σου κανουν και πιπα τζαμπα! :S :S :S
τυπε ο teddi ειναι απασχολημενος να κοψει την πουτσα του,προτεινε του καναν αλλον :S :S :S

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Αλιονα απο διδύμου τύπε.... Η πίπα!!!!

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Στα στούντιο θα σου ζητήσουν το 50νταρικο και ας κανείς μόνο στοματικό , εάν είσαι κασκαντέρ η καλύτερη λύση ειναι Πατησίων , ειδάλλως βρες ένα 150€ και κανόνισε ένα ραντεβουδάκι με CG να στρώσεις

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
μεταξυ μας ποσο περνουν στην  πατησιων τα μαυρακια ? :rolleyes:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
και μεταξουργειο να πας ή φυλής με 10-20 ευρώ μια πίπα θα στην κάνουνε

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο πιπα στην πιάτσα της Πατησίων κοντά στο υψός της Γαλατσίου πόσο πάει?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom