Χαιρετώ συμπαίχτες! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και με έχει φάει η αμαμία 1 χρόνο τώρα και έχω να μπω σε στουντιο πάνω από 10ετία! Βασικά θέλω να πάω σε στούντιο και να προτείνω να μου κάνουν μόνο πιπούλα με λιγότερα λεφτά. Δεν θέλω full πρόγραμμα ούτε extraδάκια ούτε μασαζάκια λαδάκια ρομάντζες κτλ! Θέλω απλά μια ωραία περιποιημένη πιτούλα 5-10 λεπτά με καπότα φυσικά και να φύγω ανακουφισμένος! Είμαι πιπάκιας τι να κάνουμε! Υπάρχει περίπτωση να πάω σε στούντιο και να ρωτήσω πόσο χρεώνουν σκέτη πίπα ή θα με πάρουν στο ψηλό?? 50 ευρώπουλα για πίπα δεν σκάω πάντως. Αν ξέρει κανείς κάποιο στούντιο που να έχει υπηρεσία μόνο πίπα χωρίς μαμήση ας μου πει! Ευχαριστω εκ των προτερων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιτούλα only
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iamnick
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 24.596
τυπε η πιπα απο μαυρη στην Πατησιων παει σχεδον στο 2ευρω,τι στουντιο κλπΧαιρετώ συμπαίχτες! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και με έχει φάει η αμαμία 1 χρόνο τώρα και έχω να μπω σε στουντιο πάνω από 10ετία! Βασικά θέλω να πάω σε στούντιο και να προτείνω να μου κάνουν μόνο πιπούλα με λιγότερα λεφτά. Δεν θέλω full πρόγραμμα ούτε extraδάκια ούτε μασαζάκια λαδάκια ρομάντζες κτλ! Θέλω απλά μια ωραία περιποιημένη πιτούλα 5-10 λεπτά με καπότα φυσικά και να φύγω ανακουφισμένος! Είμαι πιπάκιας τι να κάνουμε! Υπάρχει περίπτωση να πάω σε στούντιο και να ρωτήσω πόσο χρεώνουν σκέτη πίπα ή θα με πάρουν στο ψηλό?? 50 ευρώπουλα για πίπα δεν σκάω πάντως. Αν ξέρει κανείς κάποιο στούντιο που να έχει υπηρεσία μόνο πίπα χωρίς μαμήση ας μου πει! Ευχαριστω εκ των προτερων
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ποια καθεται να κανει 10 λεπτα πιπα;
χαχαχα ε οχι ρε φιλε ειμαι large εγω ας δωδω κατι παραπανω σε καμια άλλη που τα εχει περισσοτερη αναγκη!τυπε η πιπα απο μαυρη στην Πατησιων παει σχεδον στο 2ευρω,τι στουντιο κλπ
Αν καταφερει να με τελειωσει στο λεπτο χαλαλι της!Ποια καθεται να κανει 10 λεπτα πιπα;
Επισκέπτης
Τύπε πρόσεχε εκεί στο στούντιο να μη σου μπερδέψει την πούτσα για βούρτσα (SOS) μια κι εσύ μπέρδεψες την πίττα με την πίπα
Υ.Γ. Το στούντιο τι το θες;
Δε σου αρκεί ένα πίπωμα (άστο ακάπ, εσύ το διαλέγεις) στα μαγαζιά της Φυλής;
Το λέω αυτό γιατί αναφέρεις περί οικονομικού (έμμεσα).
Υ.Γ. Το στούντιο τι το θες;
Δε σου αρκεί ένα πίπωμα (άστο ακάπ, εσύ το διαλέγεις) στα μαγαζιά της Φυλής;
Το λέω αυτό γιατί αναφέρεις περί οικονομικού (έμμεσα).
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
nick, τραβηξου μια φυλης βρες ενα μουνακι δωστου μια πιπα, στη συνεχεια κοψε κατω βγες αχαρνων χτυπα δυο πιτογυρα ριξε και μια μπυριτσα και εισαι κομπλε. Και πιτα και πιπα.
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
nick, τραβηξου μια φυλης βρες ενα μουνακι δωστου μια πιπα, στη συνεχεια κοψε κατω βγες αχαρνων χτυπα δυο πιτογυρα ριξε και μια μπυριτσα και εισαι κομπλε. Και πιτα και πιπα.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 24.596
τυπε ο teddi ειναι απασχολημενος να κοψει την πουτσα του,προτεινε του καναν αλλον :S :S :SΤυπε ψαξε στα θρετ του μπου και θα βρεις αγορια δροσερα να σου κανουν και πιπα τζαμπα! :S :S :S
astronautis@@@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 168
- Πόντοι
- 296
Αλιονα απο διδύμου τύπε.... Η πίπα!!!!Χαιρετώ συμπαίχτες! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και με έχει φάει η αμαμία 1 χρόνο τώρα και έχω να μπω σε στουντιο πάνω από 10ετία! Βασικά θέλω να πάω σε στούντιο και να προτείνω να μου κάνουν μόνο πιπούλα με λιγότερα λεφτά. Δεν θέλω full πρόγραμμα ούτε extraδάκια ούτε μασαζάκια λαδάκια ρομάντζες κτλ! Θέλω απλά μια ωραία περιποιημένη πιτούλα 5-10 λεπτά με καπότα φυσικά και να φύγω ανακουφισμένος! Είμαι πιπάκιας τι να κάνουμε! Υπάρχει περίπτωση να πάω σε στούντιο και να ρωτήσω πόσο χρεώνουν σκέτη πίπα ή θα με πάρουν στο ψηλό?? 50 ευρώπουλα για πίπα δεν σκάω πάντως. Αν ξέρει κανείς κάποιο στούντιο που να έχει υπηρεσία μόνο πίπα χωρίς μαμήση ας μου πει! Ευχαριστω εκ των προτερων
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
και μεταξουργειο να πας ή φυλής με 10-20 ευρώ μια πίπα θα στην κάνουνε
στο μακρινό παρελθόν 2011 , 10€ με σκουφί πίσω από τον ΟΚΑΝΑμεταξυ μας ποσο περνουν στην πατησιων τα μαυρακια ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K