Νέα

Πιστωτικές Κάρτες (προπληρωμένες-χρεωστικές) για αγορές απο internet..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το thread γιατί έχω κάποιες απορίες.Έχετε χρησιμοποιήσει την πιστωτική σας κάρτα στο ίντερνετ ??? Είναι ασφαλές ? Όχι μόνο για αγορές προϊόντων αλλά και υπηρεσιών (π.χ να βλέπεις αγώνες στο supersport ή να έχεις access σε κάποιο πορνοσάιτ)

Υ.Γ. Η προπληρωμένες κάρτες (βλ. attica gift card) ισχύουν για αγορές στο ίντερνετ ???

Όποιος ξέρει ας γράψει..  :helpplea: ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υ.Γ. Η προπληρωμένες κάρτες (βλ. attica gift card) ισχύουν για αγορές στο ίντερνετ ???

Ισχύουν και αποτελούν την λύση με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, δλδ στην χειρότερη χάνεις το ποσό που έχει "φορτωμένο" η κάρτα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ανοίγω αυτό το thread γιατί έχω κάποιες απορίες.Έχετε χρησιμοποιήσει την πιστωτική σας κάρτα στο ίντερνετ ??? Είναι ασφαλές ? Όχι μόνο για αγορές προϊόντων αλλά και υπηρεσιών (π.χ να βλέπεις αγώνες στο supersport ή να έχεις access σε κάποιο πορνοσάιτ)

Υ.Γ. Οι προπληρωμένες κάρτες (βλ. attica gift card) ισχύουν για αγορές στο ίντερνετ ???

Εξαρτάται από το κάθε e-commerce site και τις μεθόδους ασφαλείας-προστασίας των ευαίσθητων οικονομικών δεδομένων που χρησιμοποιεί..
Γενικά να προσέχετε να είναι ΑΣΦΑΛΗΣ η σύνδεση σας (το λουκετάκι κάτω δεξιά στον Εxplorer)...

Οι προπληρωμένες κάρτες (βλ. attica gift card) βεβαίως και ισχύουν για αγορές στο ίντερνετ... και συστήνονται 100%

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ισχύουν και αποτελούν την λύση με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, δλδ στην χειρότερη χάνεις το ποσό που έχει "φορτωμένο" η κάρτα.
Ωραία γιατί δεν θα ρίσκαρα με πιστωτική... Μόνο έναν απλό ιο trojan horse να έχω μπορεί ο άλλος να δει τον αριθμό της πιστωτικής.. :grin:

Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με τις προπληρωμένες.. Το λέω γιατί παλιά είχα ακούσει πως ορισμένα μόνο σάιτ (λίγα) δέχονται προπληρωμένες και ότι τα περισσότερα δέχονται μόνο πιστωτικές... :idiot:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Η προπληρωμένη έχει την ίδια λειτουργια με την πιστωτική.
Απλά έχει κάποια επιπλέον έξοδα.
Όταν την εκδίδεις, και κάθε φορά που την φορτωνεις.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Η προπληρωμένη έχει την ίδια λειτουργια με την πιστωτική.
Απλά έχει κάποια επιπλέον έξοδα.
Όταν την εκδίδεις, και κάθε φορά που την φορτωνεις.
Δηλαδή τι εννοείς ???

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Είμαι μέλος στο ebay στο play.com και amazon.Έχω αγοράσει ταινίες dvd,cd,videogames και βιβλία πάντα μέσω πιστωτικής κάρτας.Δεν έχω κανένα παράπονο απο αυτά.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω αυτή που βρήκα είναι καλύτερη & πιο φθηνή (τουλάχιστον δεν αναφέρει για επιπρόσθετα έξοδα)

στην Άττικα δίνεις στα 200 ευρώ κάμου 1,5 με 2 ευρώ και δεν ξέρω πως πάει για μεγαλύτερα ποσά το αρνητικό είναι ότι με την Άττικα αν είναι άδεια η κάρτα μπορείς να την γεμίσεις από το γκισέ μόνο και όχι από ΑΤΜ ενώ με την Κύπρου νομίζω ότι μπορείς από ΑΤΜ...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
To θέμα με αυτές τις κάρτες είναι ότι προπληρώνεις...
Δλδ πας και δεσμεύεις 100-200-500 ευρω, για όταν και αν σκεφτεις να τα ξοδέψεις...
Ενω η πιστωτική, κάνεις την αγορά, και πληρωνεις μετά....

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και γιατί δεν προτιμάς paypal? σίγουρα πράματα ;)

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αναλιτικα απο ενα σιτε που βρικα:

Πως λειτουργεί το PayPal:

Ακριβώς όπως ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Μπορούμε να βάλουμε σε αυτόν λεφτά απο μία κάρτα (διότι το Διαδίκτυο δεν έχει ταμεία), να δεχτούμε λεφτά από κάποιον άλλο ή και να στείλουμε λεφτά σε άλλον. Εκτος αυτού, αν χρειάζεται να πληρώσουμε κάποιον αλλα δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία του λογαριασμού του ζητάμε ενα ειδικό mail με το ποσό που ζητάει και συμπληρώνουμε στην ειδική κρυπτογραφημένη σελίδα του PayPal τα στοιχεία της κάρτας μας. Μη φοβού λόου-λέβελ γιούζερ. Είναι 100% ασφαλές. Επίσης κάνει μετατροπές απο/σε δολλάρια/ευρώ/λίρες αυτόματα. Πρόοδος :)

Με λίγα λόγια:

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα —> (PayPal αποστολέα —&gt ;) PayPal παραλήπτη —> Τραπεζικός λογαριασμός παραλήπτη.

περισσότερα

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω εγω χρονια τωρα χρεωστικη καρτα της Αλφα Μπανκ. Ειναι ασφαλης. Γιατι και στραβη να κατσει,( που δεν εχει κατσει ποτε σε εμενα) , θα σου παρουν μονο τα λεφτα που εχεις μεσα, γιατι ειναι χρεωστικη και οχι πιστωτικη. Φυσικα ποτε δεν της βαζω πανω απο 300-400 ευρω. Απλα για τα βασικα εξοδα. Το ιδιο κανουν παρα πολλοι φιλοι μου που ξερω(κυριως για οnline στοιχημα). Ειναι η κλασικη καρτα αναληψεως ΑΤΜ , που ειναι VISA ELECTRON.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Όχι μόνο για αγορές προϊόντων αλλά και υπηρεσιών (π.χ να βλέπεις αγώνες στο supersport ή να έχεις access σε κάποιο πορνοσάιτ)
Γιατι εχω την αισθηση οτι απο ολα αυτα που αναφερεις (αγορες προιοντων , αγωνες στο σουπερσπορτ , access σε πορνοσαιτ) , το 99%  των αγορων σου θα ειναι για τα πορνοσαιτ ;  ;) :grin:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γιατι εχω την αισθηση οτι απο ολα αυτα που αναφερεις (αγορες προιοντων , αγωνες στο σουπερσπορτ , access σε πορνοσαιτ) , το 99%  των αγορων σου θα ειναι για τα πορνοσαιτ ;  ;) :grin:
Φίλε ενδιαφέρομαι και για τα 3 παραδείγματα... ;) :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Χρησιμοποιώ την gift card της Τράπεζας Αττικής από τότε που κυκλοφόρησε.Πρόβλημα δεν αντιμετώπισα ποτέ.ΑΠό έξοδα,ανάλογα το ποσό πληρώνεις μια προμήθεια.Εχθές ήθελα να αγοράσω κάτι,πήγα σε ένα ταμείο της Τράπεζας,έβαλα 70€ και πλήρωσα και ένα 1€ προμήθεια.Εντάξει δεν είναι τρομακτικό ποσό,μπροστά στο φόβο για υπερχρέωση της κανονικής πιστωτικής...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
ξερει κανεις ποιο ειναι το minimum ποσο που μπορεις να βαλεις σε μια χρεωστικη?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Είμαι μέλος στο ebay στο play.com και amazon.Έχω αγοράσει ταινίες dvd,cd,videogames και βιβλία πάντα μέσω πιστωτικής κάρτας.Δεν έχω κανένα παράπονο απο αυτά.

Aπό ebay, amazon, barnesandnoble, abebooks, alibris, kitbag, toffs και άλλα.

Παρομοίως.

Μια φορά μου μόνο σε 10+ χρόνια μου έγινε λάθος χρέωση (αγορά που δεν είχα κάνει). Το θέμα ξεκαθαρίστηκε σύντομα και δεν είχα πρόβλημα. Άλλαξαν την κάρτα μου και την πίστωσαν με το ποσό που χρεώθηκε. Μάλλον από μαλακία μου. Είχα στείλει τον αριθμό με email (σε 2 διαφορετικά, αλλά....).

Λάθος χρέωση μου είχε γίνει και για αγορά στην Ελλάδα μία φορά, εκτός internet (δεν είχα μπει με κάρτα τότε).

Συνεχίζω να αγοράζω. :sunglasses:

Απλά ΠΟΤΕ μην στείλετε με mail  τον αριθμό. Μόνο σε sites που δείχνουν https://  στη μπάρα διευθύνσεων και κάτω δεξιά το λουκέτο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η prepaid της Κυπρου ειναι μια χαρα,καλυτερα ειναι να την χρησιμοποιεις μεσω paypal,
δες το παραπανω και γω ασχετος ημουν και ολα ειναι μια χαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom