Νέα

Πιστοποιητικά Εξετάσεων AIDS για τα κορίτσια των studio!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Phineas.Freak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Τα πρόσφατα κρούσματα AIDS στον χώρο του αγοραίου έρωτα νομίζω ότι έδωσαν σε πολλούς από εμάς διάφορα μαθήματα. Προσωπικά δεν μπορώ εύκολα να ξεχάσω την αγωνία της αναμονής μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Ποιός θα μπορούσε άραγε;

Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει ότι μετά από τα περιστατικά, όλα (ή τουλάχιστον σχεδόν όλα) τα site των studio άρχισαν να παρουσιάζουν μαζί με τις φωτογραφίες των κοριτσιών και αντίγραφα των εξετάσεων τους.

Θα ήθελα λοιπόν να κάνω τις εξής παρατηρήσεις απλά και μόνο για να έχουμε μία ξεκάθαρη θέση και άποψη:

1. Στα πιστοποιητικά των εξετάσεων είναι σβησμένο (και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικό αυτό) το όνομα της κοπέλας. Κατά συνέπεια είναι αδύνατον κανείς να γνωρίζει αν οι εξετάσεις αφορούν την εν λόγω κοπέλα και κατά συνέπεια το αν έχει ή όχι προσβληθεί.

2. Οι ημερομηνίες των εξετάσεων σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τον ένα μήνα!!!! Σκεφτείτε ότι με τόσες πολλές επαφές οι κοπέλες θα μπορούσαν να προσβληθούν από κάποιο νόσημα ακόμα και την επόμενη ημέρα από τις εξετάσεις. Πολύ περισσότερο βέβαια όταν μιλάμε για ένα μήνα.

Αναφέρομαι στα δύο παραπάνω θέματα όχι με κακή πρόθεση απέναντι στα κορίτσια και στις επιχειρήσεις, αλλά απλά και μόνο για να ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαι κι εγώ λάτρης των κοριτσιών αλλά μου αρέσει να ξέρω ακριβώς τους κινδύνους των συνηθειών μου. Και η αλήθεια είναι ότι με ή χωρίς πιστοποιητικό ο κίνδυνος υπάρχει!

Για τους λόγους αυτούς δεν θα πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να παίρνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μην χρειαστεί μια μέρα να φρικάρουμε στο άκουσμα δυσάρεστων νέων.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τα πρόσφατα κρούσματα AIDS στον χώρο του αγοραίου έρωτα νομίζω ότι έδωσαν σε πολλούς από εμάς διάφορα μαθήματα. Προσωπικά δεν μπορώ εύκολα να ξεχάσω την αγωνία της αναμονής μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Ποιός θα μπορούσε άραγε;

Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει ότι μετά από τα περιστατικά, όλα (ή τουλάχιστον σχεδόν όλα) τα site των studio άρχισαν να παρουσιάζουν μαζί με τις φωτογραφίες των κοριτσιών και αντίγραφα των εξετάσεων τους.

Θα ήθελα λοιπόν να κάνω τις εξής παρατηρήσεις απλά και μόνο για να έχουμε μία ξεκάθαρη θέση και άποψη:

1. Στα πιστοποιητικά των εξετάσεων είναι σβησμένο (και είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικό αυτό) το όνομα της κοπέλας. Κατά συνέπεια είναι αδύνατον κανείς να γνωρίζει αν οι εξετάσεις αφορούν την εν λόγω κοπέλα και κατά συνέπεια το αν έχει ή όχι προσβληθεί.

2. Οι ημερομηνίες των εξετάσεων σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τον ένα μήνα!!!! Σκεφτείτε ότι με τόσες πολλές επαφές οι κοπέλες θα μπορούσαν να προσβληθούν από κάποιο νόσημα ακόμα και την επόμενη ημέρα από τις εξετάσεις. Πολύ περισσότερο βέβαια όταν μιλάμε για ένα μήνα.

Αναφέρομαι στα δύο παραπάνω θέματα όχι με κακή πρόθεση απέναντι στα κορίτσια και στις επιχειρήσεις, αλλά απλά και μόνο για να ξέρουμε τι κάνουμε. Είμαι κι εγώ λάτρης των κοριτσιών αλλά μου αρέσει να ξέρω ακριβώς τους κινδύνους των συνηθειών μου. Και η αλήθεια είναι ότι με ή χωρίς πιστοποιητικό ο κίνδυνος υπάρχει!

Για τους λόγους αυτούς δεν θα πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να παίρνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μην χρειαστεί μια μέρα να φρικάρουμε στο άκουσμα δυσάρεστων νέων.
σωστες οι τοποθετησεις σου φυλε !!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οχι 100% ομως......

Θεωρητικα νομιζω οτι ειναι κατα 50-60% μειωμενος ο κινδυνος απο το ακαλυπτα

περιπου στο 90% και βαλε και μιλαμε για περιπτωσεις οπου φορεθει σωστα και δεν το τονιζω δεν σπασει το προφυλακτικο ασε που αν φαρεθει σωστα παλι δυσκολο ειναι να σπασει

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Phineas.Freak , πρόσθεσε και το "παράθυρο" που πρακτικά είναι ένας μήνας. Η μόνη λύση είναι το προφυλακτικό.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

.....

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ,
φυσικά, όπως όλα τα πράγματα με τα προβλήματα τους.
ΝΑ ΕΠΙΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ & ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δηλάδη αμα πας και στο δείξει και το πιασεις στα χέρια σου,  που θα καταλάβεις οτι είναι η συγκεκριμένη κοπέλα αφού τα ονόματα που χρησιμοποιούν είναι καλιτεχνικά?????????

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Άντε πάλι, λέμε τα ίδια σε άλλο (νέο) θρεντ.

-Λοιπόν, για 100% σιγουριά καθόμαστε σπίτι μας και απέχουμε.
-Το προφυλακτικό βοηθάει πολύ, αρκεί να μην σπάσει ή να μην φύγει. Ακόμη και τότε δεν χρειάζεται να τρελαθεί κανείς. Γιαυτό είναι οι γιατροί και οι εξετάσεις.
-Καλό είναι οι κοπέλες όχι απλώς να κάνουν εξετάσεις αλλά να έχουν άδεια, βιβλιάρια κτλ. Ποσοστό ασφάλειας βελτιώνεται. Οι καλές (παλιές) επαγγελματίες το κάνουν, είναι τυπικές στις υποχρεώσεις τους. Όσοι δεν είναι καινούργιοι στο "σπορ" ξέρουν ότι κάποιες είναι ΟΚ. 
-Τωρα (μετά τις ιστορίες που ακούσαμε) εμφανίζονται φωτο με εξετάσεις στο ιντερνετ, αλλά αυτό δεν λέει κατι. Καλό είναι που οι κοπέλες έχουν ευαισθητοποιηθεί (προφανώς έπεσαν και οι δουλειες λόγω φόβου), αλλά πρέπει να έχουν πλήρη χαρτιά.
-Ειλικρινά δεν ξέρω εάν είναι 100% ασφαλές εάν έχει η άλλη πλήρη χαρτιά. Αυτό λογικό είναι καθώς στα θέματα του ρίσκου δουλεύουμε με σενάρια και με επίπεδα ασφαλείας. Εξού και είπα εξαρχής καθόμαστε σπίτι μας και απέχουμε.

Συμπεράσμα: εφαρμόζουμε τις καλές πρακτικές (ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) τόσο οι κοπέλες όσο και εμείς, ελπίζουμε και λίγο στην καλή μας τύχη, και ποτέ δεν τρελλαινόμαστε.

Αυτά και να είστε καλά!

Σημ. Δεν ειρωνεύομαι, αλλά κυριολεκτώ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

-Το προφυλακτικό βοηθάει πολύ, αρκεί να μην σπάσει ή να μην φύγει. Ακόμη και τότε δεν χρειάζεται να τρελαθεί κανείς. Γιαυτό είναι οι γιατροί και οι εξετάσεις.
-Καλό είναι οι κοπέλες όχι απλώς να κάνουν εξετάσεις αλλά να έχουν άδεια, βιβλιάρια κτλ. Ποσοστό ασφάλειας βελτιώνεται. Οι καλές (παλιές) επαγγελματίες το κάνουν, είναι τυπικές στις υποχρεώσεις τους. Όσοι δεν είναι καινούργιοι στο "σπορ" ξέρουν ότι κάποιες είναι ΟΚ. 
-Τωρα (μετά τις ιστορίες που ακούσαμε) εμφανίζονται φωτο με εξετάσεις στο ιντερνετ, αλλά αυτό δεν λέει κατι. Καλό είναι που οι κοπέλες έχουν ευαισθητοποιηθεί (προφανώς έπεσαν και οι δουλειες λόγω φόβου), αλλά πρέπει να έχουν πλήρη χαρτιά.
-Ειλικρινά δεν ξέρω εάν είναι 100% ασφαλές εάν έχει η άλλη πλήρη χαρτιά. Αυτό λογικό είναι καθώς στα θέματα του ρίσκου δουλεύουμε με σενάρια και με επίπεδα ασφαλείας. Εξού και είπα εξαρχής καθόμαστε σπίτι μας και απέχουμε.

Συμπεράσμα: εφαρμόζουμε τις καλές πρακτικές (ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) τόσο οι κοπέλες όσο και εμείς, ελπίζουμε και λίγο στην καλή μας τύχη, και ποτέ δεν τρελλαινόμαστε.

Αυτά και να είστε καλά!

+1... :thumbsup:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615

Αυτά και να είστε καλά!

Τα είπες όλα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω  ;).

OP
OP
Phineas.Freak

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
δηλάδη αμα πας και στο δείξει και το πιασεις στα χέρια σου,  που θα καταλάβεις οτι είναι η συγκεκριμένη κοπέλα αφού τα ονόματα που χρησιμοποιούν είναι καλιτεχνικά?????????

Δεν νομίζω ότι θα καταλάβεις τίποτα φίλε condo! Απλά νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι τον συγκεκριμένο επιχειρηματία τον ενδιαφέρει να έχει ένα έστω και fake πιστοποιητικό είναι πιό καλό από το να είσαι σε ένα σπίτι όπου HIV και HCV κάνουν πάρτυ πάνω στα κρεβάτια, στα σεντόνια και ακόμα χειρότερα στα ενδότερα των κοριτσιών!
Τόσο μάλιστα που αν εμείς ζητάμε συνέχεια τα πιστοποιητικά τους τότε προκειμένου να μην χάσουν την πελατεία τους μπορεί και να κλείσουν το παράθυρο στις 2 ίσως και στην 1 εβδομάδα (αν η κρίση συνεχιστεί).

canibalmessie

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι θα καταλάβεις τίποτα φίλε condo! Απλά νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι τον συγκεκριμένο επιχειρηματία τον ενδιαφέρει να έχει ένα έστω και fake πιστοποιητικό είναι πιό καλό από το να είσαι σε ένα σπίτι όπου HIV και HCV κάνουν πάρτυ πάνω στα κρεβάτια, στα σεντόνια και ακόμα χειρότερα στα ενδότερα των κοριτσιών!
Τόσο μάλιστα που αν εμείς ζητάμε συνέχεια τα πιστοποιητικά τους τότε προκειμένου να μην χάσουν την πελατεία τους μπορεί και να κλείσουν το παράθυρο στις 2 ίσως και στην 1 εβδομάδα (αν η κρίση συνεχιστεί).

Συμφωνω με τον Phineas.Freak οτι ειναι και στο χερι μας να ελεγχουμε τις εξετασεις, γιατι αν ζηταμε τοτε και τα studio θα ειναι πιο τυπικα με το θεμα ειδικα αυτη την εποχη. Εγω πιστεύω οτι αν ζηταμε και αν αναφέρουμε και εδω τα studio που δειχνουν η δεν δέιχνουν ειναι και αυτος ενας ακομα τροπος να ασκειται καποιος έλεγχος εστω και απο εμας. Δεν νομιζω οτι ειναι αστειο το θέμα και οπως μας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις τις καθε κοπέλας καλο θα ήταν να μας ενδιαφέρουν και οι εξετάσεις της.

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Και τι γινεται στην περιπτωση που εμεις ζηταμε πιστοποιητικο αλλα η κοπελα αρνειται επειδη φαινεται το ονομα της?

canibalmessie

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και τι γινεται στην περιπτωση που εμεις ζηταμε πιστοποιητικο αλλα η κοπελα αρνειται επειδη φαινεται το ονομα της?

Δεν θα πρεπει να παιζει αυτο γιατι ετσι οπως το λες ειναι σαν να μην μπορουμε να τις τσεκαρουμε. Νομιζω ειναι υποχρεωμενες και να τις δείχνουν και να τις εχουν. Εγω μια φορά που είχα ζητησει παλιοτερα η κοπέλα μου τις έδειξε και εκριψε το ονομα της με το χέρι, και μου εδειξε την φωτογραφια της στο βιβλιαριο.

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Εγω σημερα περασα απο ενα studio το οποιο στην εισοδο του ειχε κολλησει ενα χαρτι (χειρογραφο, οχι επισημο) που ελεγε οτι οι κοπελες που εργαζονται εκει περνανε απο ελεγχο. Οταν μου ανοιξε η τσατσα την ρωτησα αν η κοπελα που δουλευε εκεινη την ωρα εχει χαρτι. Η τσατσα μου ειπε οτι εχει αλλα αφησε να εννοηθει οτι η κοπελα δεν θελει να το δειχνουνε γιατι φαινεται το ονομα της. Μαλιστα η τσατσα μεταξυ σοβαρου και αστειου μου ειπε οτι και εμεις (οι πελατες δηλαδη) θα πρεπει να πηγαινουμε εκει με χαρτια. Εχω ξαναπαει με την συγκεκριμενη κοπελα αν και σημερα τελικα δεν περασα αφενος επειδη ειχε ηδη δυο δωματια γεματα και αφετερου με προβληματισε το ολο σκηνικο...

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Το να δείς τα χαρτιά δεν έχει κανένα νόημα γιατί όπως προανέφερε ένας φίλος ακόμη και το όνομα να δείς που ξέρεις ότι ανήκει στην συγκεκριμένη κοπέλα. Προφυλακτικό καλά φορεμένο και επισκεπτόμαστε καταστήματα που δείχνουν να σέβονται τον πελάτη και κοπέλες που δείχνουν να ενδιαφέρονται για την υγεία τους. Επίσης δεν γαμάμε ακάποτα καμία γκόμαινα γιατί όσο σίγουροι και να είμαστε για αυτήν δεν ξέρουμε αυτός που την γάμησε εχτές (ακόμη και αν είναι ο άντρας της) ποιες γαμούσε εχτές.

Αν κάνεις τα παραπάνω οι πιθανότητες να πάθεις κάτι υπάρχουν αλλά είναι πολύ λιγότερες απο το να σε πατήσει αυτοκίνητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom