Μεγάλη αυξηση τελευταία εχουμε στις γυναίκες αφεντρες που χρησιμοποιουν φοβερα σεξουαλικα κολπα (penetration,εξευτελισμο,στραπον κλπ.Θεωρείτε οτι μπορουν να παρουν μερίδιο αγορας απο τις τραβεστι-transexual?Θα πεσουν οι τιμες στις τρανς μετα την αθροα εισροη γυναικων-αφεντρων.Ειδικος εμπειρογνωμονας θα ελεγα ο maletsouli για να μας απαντησει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστευετε οτι οι στραπονατζουδες παιρνουν μεριδιο αγορας απο τις τραβεστι-τρανς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σκεφτεσαι να μπεις στο επαγγελμα και φοβασαι τον ανταγωνισμο;Μεγάλη αυξηση τελευταία εχουμε στις γυναίκες αφεντρες που χρησιμοποιουν φοβερα σεξουαλικα κολπα (penetration,εξευτελισμο,στραπον κλπ.Θεωρείτε οτι μπορουν να παρουν μερίδιο αγορας απο τις τραβεστι-transexual?Θα πεσουν οι τιμες στις τρανς μετα την αθροα εισροη γυναικων-αφεντρων.Ειδικος εμπειρογνωμονας θα ελεγα ο maletsouli για να μας απαντησει.
Μεγάλη αυξηση τελευταία εχουμε στις γυναίκες αφεντρες που χρησιμοποιουν φοβερα σεξουαλικα κολπα (penetration,εξευτελισμο,στραπον κλπ.Θεωρείτε οτι μπορουν να παρουν μερίδιο αγορας απο τις τραβεστι-transexual?Θα πεσουν οι τιμες στις τρανς μετα την αθροα εισροη γυναικων-αφεντρων.Ειδικος εμπειρογνωμονας θα ελεγα ο maletsouli για να μας απαντησει.
Βέβαι άλλο να τρώει κάποιος πλαστικές τροφές με λουκάνικα μεταλλαγμένα η απο πετρέλαιο και άλλο αυθεντικό κρέας!
Το δίλημα είναι όμως ότι οι στραπονοντζούδες είναι πριζούλες τριπολικές και με γείωση ενώ τα τραβελάκια πριζούλες διπολίκές άνευ γειώσεως.
Τα γούστα όμως γούστα.
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Βέβαι άλλο να τρώει κάποιος πλαστικές τροφές με λουκάνικα μεταλλαγμένα η απο πετρέλαιο και άλλο αυθεντικό κρέας!
Το δίλημα είναι όμως ότι οι στραπονοντζούδες είναι πριζούλες τριπολικές και με γείωση ενώ τα τραβελάκια πριζούλες διπολίκές άνευ γειώσεως.
Τα γούστα όμως γούστα.
νομίζω στις αφέντρες πάει οποιος δεν θέλει να τον πούνε πούστη, έχω δει σχετικό ντοκιμαντέρ στο nova!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
δεν φταίει η οικονομική κρίση φτάει ότι έχουνε κουμπώσει την όπισθεν και δεν βγαίνειΤα μισά θέματα τον τελευταίο καιρό αφορούν οπισθογεμείς καταστάσεις. Δεν ξέρω αν είναι προπαγάνδα ή αν παρατηρούμε μία έκρηξη "απελευθέρωσης" και σεξουαλικού πειραματισμού, ίσως ως αντίδραση στην οικονομική κρίση.
νομίζω στις αφέντρες πάει οποιος δεν θέλει να τον πούνε πούστη, έχω δει σχετικό ντοκιμαντέρ στο nova!
Οι στραπωνιάρες εχουν ψευτικο καβλί
Λές αυτοί αυτοί που πάνε να είναι ψευτόπουστες ημιτασιόν?
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καραλουγκρες του κερατα είναι,αλλα δεν το λέvε!
Μ η ν βριιιιιζειιιιιιςςςςςςςς!!καραλουγκρες του κερατα είναι,αλλα δεν το λέvε!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μ η ν βριιιιιζειιιιιιςςςςςςςς!!
αφού εσύ hoty μου, το κωλαράκι σου είναι ανέπαφο,αυτά είναι κακά πράγματα μην ασχολeiσai παικταρά μου!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
θάθελα νάξερα ποιός τα σκέφτεται τέτοια θέματα... χαχαχαχαχαχαχχα
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
θάθελα νάξερα ποιός τα σκέφτεται τέτοια θέματα... χαχαχαχαχαχαχχα
κάποιος που το τσούζει σίγουρα....
Εχω στραβό τραχύ και τρακτερωτό παχιό εντερο και οποια πούτσα το επιχειρήσει θα κλατάρει.αφού εσύ hoty μου, το κωλαράκι σου είναι ανέπαφο,αυτά είναι κακά πράγματα μην ασχολeiσai παικταρά μου!
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εχω στραβό τραχύ και τρακτερωτό παχιό εντερο και οποια πούτσα το επιχειρήσει θα κλατάρει.
εσύ τσακίζεις και στραπον ακόμα...
Αρκεί να εχεις κωλο κλαδοτεμαχιστή!!εσύ τσακίζεις και στραπον ακόμα...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κανονικά οι αφέντρες όσο πάει χάνουν πελάτες από τις τραβεστί, τρανς κλπ. Οι "σκλάβοι" αληθωρίζουν προς άλλες κατευθύνσεις και μας "χαλάνε" τις τραβεστί και τις ζητάνε να ειναι ενεργητικές!!!
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αφού εσύ hoty μου, το κωλαράκι σου είναι ανέπαφο,αυτά είναι κακά πράγματα μην ασχολeiσai παικταρά μου!
δεν ειναι ανεπαφο. ανευ συζητησεως.
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
[size=10pt]δεν παιζεσαι ρε καριολη αντρα. παει τελειωσε. δεν παιζεσαι με τιποτα. που τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...[/size]