citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Έφηβος κάποιες φορές έχυνα βλέποντας τσόντα σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τους μύες των προσαγωγών και των γλουτών χωρίς να χρησιμοποιώ χέρι
χαχαχα μπορώ και χωρίς γυαλιά..Έφηβος κάποιες φορές έχυνα βλέποντας τσόντα σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τους μύες των προσαγωγών και των γλουτών χωρίς να χρησιμοποιώ χέρι
Μαρινακι θέλω να χύσω στο στόμα σου μωρό μουχαχαχα μπορώ και χωρίς γυαλιά..
Μαρινακι θέλω να χύσω στο στόμα σου μωρό μου
πάλι δηλαδή δεν θα χρησιμοποιησεις χέρι...τεμπέλακος εισαι μωρο μου..Μαρινακι θέλω να χύσω στο στόμα σου μωρό μου
Ο αντρας ναυτικος και δεν ειχε περισσευουμενα χρηματα να επεκτεινει το εξοχικο?
εννοειται κολλαει. Εσενα οι γονεις σου ξεβρακωνονταν μπροστα στα ματια σου; Γυμνιστες γονεις στην ελλαδα μετριουνται στα δακτυλα
13 η 14 χρονών ήμουν δε θυμάμαι ακριβώς....με φιλοξενούσε η θεία μου, η γυναίκα του αδερφού της μητέρας μου, στο εξοχικό τους, με τα δύο ξαδέρφια μου που ήταν 10 χρόνια μικρότερα....μου έλεγε θυμάμαι "τώρα που θα πάτε στο εξοχικό να προσέχεις τη θεία σου και να βγαίνεις μαζί της τα βράδια να τη προσέχεις"....αυτή λοιπόν περίμενε πως και πως να με φιλοξενήσει για να μπορεί να κυκλοφορεί τα βράδια στα μπαράκια και να γκομενίζει θεωρώντας ότι εγώ που ήμουν μαζί της δεν καταλάβαινα τι έκανε.
Τύπε μου εχει τύχει ακριβώς ιδιο σκηνικό σε σπιτι φίλου όπου μπούκαρε η αδερφή του και τρέχαμε όλοι να κρυφτούμε. Ο ένας έχυσε σε μαξιλάρι που χρησιμοποίησε για να κρύψει την πουτσα του, ενώ οι άλλοι είχαμε φύγει για τουαλέτα, κουζίνα και οτι δωμάτιο έπαιζε στο σπιτι!Σαν ιστορια απο το xstream φανηκε.
Εγω παντως, στη πρωτη γυμνασιου, ειχαμε μαζευτει 5 ατομα στο σπιτο του ενος και βλεπαμε τσοντα σε βιντεοκασετα. Οπως μαλακιζομαστε, ακουμε τα κλειδια και να μπαινει η μανα του. Οπως ειμαστε με τις ψωλες εξω, τρεχαμε να πηδηξουμε απο την αυλη. Ο ενας εχυσε την ωρα που τρεχαμε και γω την ωρα που ημουν στο μαντροτοιχο. Οι υπολοιποι μεινανε καυλωμενοι
Φίλε συγγνώμη αλλά εσύ δεν έχεις δει ποτέ σου έναν από τους γονείς σου γυμνό; Εμείς μια τουαλέτα είχαμε.
Έτρεχα εγώ μέσα που να προλάβει να ντυθεί ή να τραβήξει την κουρτίνα του μπάνιου ο άλλος;
Δύο επιλογές είχα ή να χεστώ πάνω μου ή να κάνω ντου στο μέρος.
Ειλικρινά δεν συνέβη σε κανέναν αυτό;
Οταν βγαινατε με την θεια στα μπαρακια..τα ξαδερφακια σου...που με προχειρους υπολογισμους πρεπει να ηταν 3 ή 4 ετων ποιος τα κρατουσε???
2002-2003 ΔΕΝ υπηρχε ακομα το Αλκατραζ, 2006 η 2007 ανοιξε, τοτε εκει ηταν το Αφροδιτη το μεγαλο, υπηρχε και το Αφροδιτη το υπογειο λιγο πιο νοτια....Παίρνω χορό στο Αλκατράζ 2002-2003 εποχή, τριπλό χορό σε μια μουναρα.. τριβόταν πάνω μου μέχρι που έχυσα..
2002-2003 ΔΕΝ υπηρχε ακομα το Αλκατραζ, 2006 η 2007 ανοιξε, τοτε εκει ηταν το Αφροδιτη το μεγαλο, υπηρχε και το Αφροδιτη το υπογειο λιγο πιο νοτια....
A,οκ, ωραιες εποχεςΤο Αμαζον ήθελα να πω..
η γιαγιά τους που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα..άντε να δω τι άλλη μαλακία θα ρωτήσετε....για το μουνί τίποτα....ξεκολάτε και ρωτήστε τίποτα πικάντικο γιατί θα σας περάσουν για κολομπαράδες μάγκες...
A,οκ, ωραιες εποχες