Νέα

Πηγαίνουν οι γυναίκες με τρανς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδω στο Ελλαδισταν οχι......Γενικα αποφευγουν να πηγαινουν με τρανs....με αντρεs κτλ.........Αλλα ομωs πανε κοριτσοπαρεα στα μαγαζια..Αυτο ναι

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εδω στο Ελλαδισταν οχι......Γενικα αποφευγουν να πηγαινουν με τρανs....με αντρεs κτλ.........Αλλα ομωs πανε κοριτσοπαρεα στα μαγαζια..Αυτο ναι

και 2 ή 3 μαζί στην τουαλέτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λες??????? είναι έντονο το φαινόμενο σε καφετέρειες και κλάμπ :grin:

Οπωσδηποτε......Εγω το εβλεπα και στην παραλια, οπου σηκωνοτανε ολη η γυναικοπαρεα να πανε μαζι για τσισα-τζουs.......Στην αρχη το απεδωσα στο θαλασσινο αλατι, μετα ειπα οτι φταιει το ιωδιο η η ηλιοθεραπεια....αλλα δεν ηταν ετσι, καθομασταν κατω απο ομπρελλα :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οπωσδηποτε......Εγω το εβλεπα και στην παραλια, οπου σηκωνοτανε ολη η γυναικοπαρεα να πανε μαζι για τσισα-τζουs.......Στην αρχη το απεδωσα στο θαλασσινο αλατι, μετα ειπα οτι φταιει το ιωδιο η η ηλιοθεραπεια....αλλα δεν ηταν ετσι, καθομασταν κατω απο ομπρελλα :grin:

φέτος δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω θάλλασα :headbang: λόγω υποχρεώσεων(δουλειάς) επομένως δεν το παρατήρησα :rolleyes:

είναι θέμα προς διερεύνηση πάντως να εξετάσουμε τα αίτια που προκαλούν αυτή την συμπεριφορά :2funny: :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βίκη και Χαρά πάντως άνετα χαμουρεύονται μεταξύ τους και με άλλες σύντροφοι...  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
φέτος δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω θάλλασα :headbang: λόγω υποχρεώσεων(δουλειάς) επομένως δεν το παρατήρησα :rolleyes:

είναι θέμα προς διερεύνηση πάντως να εξετάσουμε τα αίτια που προκαλούν αυτή την συμπεριφορά :2funny: :2funny: :2funny:

Αν βρουμε την αιτια , θαχουμε βρει και την αιτια που δεν πανε με τρανs(για ναμαστε και στο θεμα)
Αλλα εδω δεν βλεπω να γραφουν αι γυναι για το θεμα
Αs πανε πρωτα με αντρεs......και αμα χορτασει το νουνι τουs ....βλεπουμε :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.321
Πόντοι
46.232
Αν βρουμε την αιτια , θαχουμε βρει και την αιτια που δεν πανε με τρανs(για ναμαστε και στο θεμα)
;) ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

+10000 :rockon:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μα τιποτα δεν ξερετε πια? ο λογος που παμε μαζι στην τουαλετα ειναι κατα σειρα σουδαιοτητας: 1. Να σχολιαστουν οι πεφτακηδες και να αξιολογηθει ο ανδρικος πληθυσμος δηλ: Αμα την πεσετε σε γκομενα και αυτη μετα απο λιγο παει με την φιλη της στην τουαλετα ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ: να του κατσω η οχι? 2. Καποια να σου κραταει την τσαντα ( και αυτο καμμια φορα)
:pipa3:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μα τιποτα δεν ξερετε πια? ο λογος που παμε μαζι στην τουαλετα ειναι κατα σειρα σουδαιοτητας: 1. Να σχολιαστουν οι πεφτακηδες και να αξιολογηθει ο ανδρικος πληθυσμος δηλ: Αμα την πεσετε σε γκομενα και αυτη μετα απο λιγο παει με την φιλη της στην τουαλετα ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ: να του κατσω η οχι? 2. Καποια να σου κραταει την τσαντα ( και αυτο καμμια φορα)

:2funny:

εξομολόγηση χειμαρος  :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μα τιποτα δεν ξερετε πια?

Μωρό μου, :cheesy: :grin:

όταν φαντασιώνεσαι ένα νέο Φλωράκη και Βαφειάδη επικεφαλείς της προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης της χώρας αρχές του '12 :boobies: μετά το λυντσάρισμα Παπουτσή, Πάγκαλου κλπ - είναι δυνατόν να μπορείς να σκεφτείς τέτοια πεζά πράγματα όπως ο κρυφός σεξουαλικός πόθος της καταπιεσμένης Ελεεινίδας του προλεταριάτου; :2funny: :2funny:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ε οχι και εξομολογηση... απλα να βοηθησω λιγο τα αγορια les garcons που τα βλεπω σε αγνοια και δεν μου αρεσει

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μωρό μου, :cheesy: :grin:

όταν φαντασιώνεσαι ένα νέο Φλωράκη και Βαφειάδη επικεφαλείς της προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης της χώρας αρχές του '12 :boobies: μετά το λυντσάρισμα Παπουτσή, Πάγκαλου κλπ - είναι δυνατόν να μπορείς να σκεφτείς τέτοια πεζά πράγματα όπως ο κρυφός σεξουαλικός πόθος της καταπιεσμένης Ελεεινίδας του προλεταριάτου; :2funny: :2funny:

Σωστα μωρο μου... Θα παω και γω στην Τζαμαικα ( οπως πατε εσεις Ταυλανδη) να το καψω τελειως ( 2 σε ενα)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τσεχία μωρό μου, Τσεχία. Βυζάρες σε μουνάρες. :tits2: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δλδ οποτε πατε τα κοριτσια δυο-δυο για κατουρημα
πριν σας την εχουν πεσει;
και εγω που πιστευα οτι πια δεν την πεφτει κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom