Έχετε ακουσει ποτέ γυναίκες να πηγαίνουν με τρανς?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πηγαίνουν οι γυναίκες με τρανς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα muresan79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πουτσα ναναι και οτι ναναι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.321
- Πόντοι
- 46.232
οι λεσβιες κ οι αμφοι αντε κ οι παρτουζιαρες ανωμαλιαρες......πουτσα ναναι και οτι ναναι
Εδω στο Ελλαδισταν οχι......Γενικα αποφευγουν να πηγαινουν με τρανs....με αντρεs κτλ.........Αλλα ομωs πανε κοριτσοπαρεα στα μαγαζια..Αυτο ναι
και 2 ή 3 μαζί στην τουαλέτα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
και 2 ή 3 μαζί στην τουαλέτα
Θα πρεπει μαλλον να υπαρχει συγχρονισμοs στιs ουροδοχεs κυστεs
Δεν βρισκω αλλη εξηγηση
Θα πρεπει μαλλον να υπαρχει συγχρονισμοs στιs ουροδοχεs κυστεs
Δεν βρισκω αλλη εξηγηση
λες??????? είναι έντονο το φαινόμενο σε καφετέρειες και κλάμπ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
λες??????? είναι έντονο το φαινόμενο σε καφετέρειες και κλάμπ
Οπωσδηποτε......Εγω το εβλεπα και στην παραλια, οπου σηκωνοτανε ολη η γυναικοπαρεα να πανε μαζι για τσισα-τζουs.......Στην αρχη το απεδωσα στο θαλασσινο αλατι, μετα ειπα οτι φταιει το ιωδιο η η ηλιοθεραπεια....αλλα δεν ηταν ετσι, καθομασταν κατω απο ομπρελλα
Οπωσδηποτε......Εγω το εβλεπα και στην παραλια, οπου σηκωνοτανε ολη η γυναικοπαρεα να πανε μαζι για τσισα-τζουs.......Στην αρχη το απεδωσα στο θαλασσινο αλατι, μετα ειπα οτι φταιει το ιωδιο η η ηλιοθεραπεια....αλλα δεν ηταν ετσι, καθομασταν κατω απο ομπρελλα
φέτος δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω θάλλασα λόγω υποχρεώσεων(δουλειάς) επομένως δεν το παρατήρησα
είναι θέμα προς διερεύνηση πάντως να εξετάσουμε τα αίτια που προκαλούν αυτή την συμπεριφορά
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Βίκη και Χαρά πάντως άνετα χαμουρεύονται μεταξύ τους και με άλλες σύντροφοι...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
φέτος δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω θάλλασα λόγω υποχρεώσεων(δουλειάς) επομένως δεν το παρατήρησα
είναι θέμα προς διερεύνηση πάντως να εξετάσουμε τα αίτια που προκαλούν αυτή την συμπεριφορά
Αν βρουμε την αιτια , θαχουμε βρει και την αιτια που δεν πανε με τρανs(για ναμαστε και στο θεμα)
Αλλα εδω δεν βλεπω να γραφουν αι γυναι για το θεμα
Αs πανε πρωτα με αντρεs......και αμα χορτασει το νουνι τουs ....βλεπουμε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.321
- Πόντοι
- 46.232
;) ;) ;)Αν βρουμε την αιτια , θαχουμε βρει και την αιτια που δεν πανε με τρανs(για ναμαστε και στο θεμα)
Αν βρουμε την αιτια , θαχουμε βρει και την αιτια που δεν πανε με τρανs(για ναμαστε και στο θεμα)
+10000
Vani(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μα τιποτα δεν ξερετε πια? ο λογος που παμε μαζι στην τουαλετα ειναι κατα σειρα σουδαιοτητας: 1. Να σχολιαστουν οι πεφτακηδες και να αξιολογηθει ο ανδρικος πληθυσμος δηλ: Αμα την πεσετε σε γκομενα και αυτη μετα απο λιγο παει με την φιλη της στην τουαλετα ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ: να του κατσω η οχι? 2. Καποια να σου κραταει την τσαντα ( και αυτο καμμια φορα)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μα τιποτα δεν ξερετε πια? ο λογος που παμε μαζι στην τουαλετα ειναι κατα σειρα σουδαιοτητας: 1. Να σχολιαστουν οι πεφτακηδες και να αξιολογηθει ο ανδρικος πληθυσμος δηλ: Αμα την πεσετε σε γκομενα και αυτη μετα απο λιγο παει με την φιλη της στην τουαλετα ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ: να του κατσω η οχι? 2. Καποια να σου κραταει την τσαντα ( και αυτο καμμια φορα)
εξομολόγηση χειμαρος
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Μωρό μου,Μα τιποτα δεν ξερετε πια?
όταν φαντασιώνεσαι ένα νέο Φλωράκη και Βαφειάδη επικεφαλείς της προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης της χώρας αρχές του '12 μετά το λυντσάρισμα Παπουτσή, Πάγκαλου κλπ - είναι δυνατόν να μπορείς να σκεφτείς τέτοια πεζά πράγματα όπως ο κρυφός σεξουαλικός πόθος της καταπιεσμένης Ελεεινίδας του προλεταριάτου;
Vani(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μωρό μου,
όταν φαντασιώνεσαι ένα νέο Φλωράκη και Βαφειάδη επικεφαλείς της προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης της χώρας αρχές του '12 μετά το λυντσάρισμα Παπουτσή, Πάγκαλου κλπ - είναι δυνατόν να μπορείς να σκεφτείς τέτοια πεζά πράγματα όπως ο κρυφός σεξουαλικός πόθος της καταπιεσμένης Ελεεινίδας του προλεταριάτου;
Σωστα μωρο μου... Θα παω και γω στην Τζαμαικα ( οπως πατε εσεις Ταυλανδη) να το καψω τελειως ( 2 σε ενα)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δλδ οποτε πατε τα κοριτσια δυο-δυο για κατουρημαΜα τιποτα δεν ξερετε πια? ο λογος που παμε μαζι στην τουαλετα ειναι κατα σειρα σουδαιοτητας: 1. Να σχολιαστουν οι πεφτακηδες και να αξιολογηθει ο ανδρικος πληθυσμος δηλ: Αμα την πεσετε σε γκομενα και αυτη μετα απο λιγο παει με την φιλη της στην τουαλετα ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ: να του κατσω η οχι? 2. Καποια να σου κραταει την τσαντα ( και αυτο καμμια φορα)
πριν σας την εχουν πεσει;
και εγω που πιστευα οτι πια δεν την πεφτει κανεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις