Νέα

Piercing Σώματος - κάποιος καλός επαγγελματίας στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και το 8ball ειναι καλο αλλα εγω ειμαι μονιμος στο unicorn tattoo & body piercing στη γλυφαδα να σου κανει η tiffany :cheesy:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Καντε κανενα μανικι,ολο το χερι να γουσταρετε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!Πιρτσινγκ προτεινω ανω χειλος  :rockon: :rockon: :rockon:1
Αλλα εγω δεν ξερω τιποτα ως γνωστον  :rockon: :rockon: :rockon:

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ δεν θα ξέρεις, εκτός κι αν σου γλύψει κάποιος-α το μουνάκι που έχει επίσης piercing στην γλώσσα ;)
θα μπορούν να πουν με σιγουριά όμως οι παρτενέρ σου... κι επειδή μου έχει τύχει πολλές πολλές να μου το κάνουν, σε διαβεβαιώ πως είναι ΜΕΓΑΛΗ κάβλα (αρκεί η κοπέλα να το έχει συνηθίσει μέσα στο στόμα της κ να μην είναι πρωτάρα)...
Αν γινει κατι τετοιο θα σου στειλω σε πμ εντυπωσεις...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καντε κανενα μανικι,ολο το χερι να γουσταρετε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!Πιρτσινγκ προτεινω ανω χειλος  :rockon: :rockon: :rockon:1
Αλλα εγω δεν ξερω τιποτα ως γνωστον  :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:αντε να δω ποτε θα το κανω και στα 2 χερια
δωσε καμια φωτο με σχεδια :grin:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
παντως για piercing εκει που εκανα εγω (στα χειλη μου) πηγα σε καποιο περιφερειακο της περιοχης μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, παντως και για το eightball εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Vickaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως για piercing εκει που εκανα εγω (στα χειλη μου) πηγα σε καποιο περιφερειακο της περιοχης μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, παντως και για το eightball εχω ακουσει πολυ καλα λογια
Yπαρχει και αλλο ενα πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι ονομα ρε γαμωτο...Θα το ψαξω και θα σας πω

toniven

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ παιδία έχω κάνει 2 τατουάζ ένα στο χέρι και ένα στο στήθος !τώρα  θέλω να κάνω και piercing στον βάλανο  αλλά μου έχουν πει ότι πόνεϊ  πολύ! τα  τατουάζ τα έκανα στο εξωτερικό !

Valery

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ παιδία έχω κάνει 2 τατουάζ ένα στο χέρι και ένα στο στήθος !τώρα  θέλω να κάνω και piercing στον βάλανο  αλλά μου έχουν πει ότι πόνεϊ  πολύ! τα  τατουάζ τα έκανα στο εξωτερικό !
θα θελα να κανω τατοο στη μεση αλλα μαλλον δε θα αντεξω το πονο φανταζομαι ;) :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Kατσε να σου στειλω  ενα δειγμα δουλειαs....

Συνημμένα

• tatto.jpg
    tatto.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
P

patousaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
eyxaristw poly paidia gia tis apantiseis......gia piercing afalou endiaferomai giati eida oti kapoioi ithelan dieukrinisi...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom