και το 8ball ειναι καλο αλλα εγω ειμαι μονιμος στο unicorn tattoo & body piercing στη γλυφαδα να σου κανει η tiffany
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Piercing Σώματος - κάποιος καλός επαγγελματίας στην Αθήνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα patousaki
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν γινει κατι τετοιο θα σου στειλω σε πμ εντυπωσεις...Εσύ δεν θα ξέρεις, εκτός κι αν σου γλύψει κάποιος-α το μουνάκι που έχει επίσης piercing στην γλώσσα ;)
θα μπορούν να πουν με σιγουριά όμως οι παρτενέρ σου... κι επειδή μου έχει τύχει πολλές πολλές να μου το κάνουν, σε διαβεβαιώ πως είναι ΜΕΓΑΛΗ κάβλα (αρκεί η κοπέλα να το έχει συνηθίσει μέσα στο στόμα της κ να μην είναι πρωτάρα)...
Αν γινει κατι τετοιο θα σου στειλω σε πμ εντυπωσεις...
+ φώτος παρακαλώ! ;)
Επειδη με πετυχες σε καλη μερα σημερα αντε να σου στειλω και φωτογραφιες...+ φώτος παρακαλώ! ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αντε να δω ποτε θα το κανω και στα 2 χεριαΚαντε κανενα μανικι,ολο το χερι να γουσταρετε !!Πιρτσινγκ προτεινω ανω χειλος 1
Αλλα εγω δεν ξερω τιποτα ως γνωστον
δωσε καμια φωτο με σχεδια
Yπαρχει και αλλο ενα πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι ονομα ρε γαμωτο...Θα το ψαξω και θα σας πωπαντως για piercing εκει που εκανα εγω (στα χειλη μου) πηγα σε καποιο περιφερειακο της περιοχης μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, παντως και για το eightball εχω ακουσει πολυ καλα λογια
Επισκέπτης
για ριξτε και μια ματια εδο.....
Πολυ καλο το ασπρομαυρο...για ριξτε και μια ματια εδο.....
θα θελα να κανω τατοο στη μεση αλλα μαλλον δε θα αντεξω το πονο φανταζομαι ;)Εγώ παιδία έχω κάνει 2 τατουάζ ένα στο χέρι και ένα στο στήθος !τώρα θέλω να κάνω και piercing στον βάλανο αλλά μου έχουν πει ότι πόνεϊ πολύ! τα τατουάζ τα έκανα στο εξωτερικό !
Επισκέπτης
να ερθο να σου κραταο το χερακι μορο μου?θα θελα να κανω τατοο στη μεση αλλα μαλλον δε θα αντεξω το πονο φανταζομαι ;)
mmmmm ....a new love story .... xaxaxaxaxaxaxa!!!!!να ερθο να σου κραταο το χερακι μορο μου?
αχ ναι ελααα ;)κριστυνα ερθο να σου κραταο το χερακι μορο μου?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
αχ ναι ελααα ;)κριστυ
Σε.....αλλο σημειο θα γινει η επεμβαση....Εκεινο πρεπει να....κραταμε !!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις