Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 827
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδες, θα μας τρελανετε??

Απογευματιατικα στηνονται τανες, πλαι στον ΗΣΑΠ, και φευγουν τη... νυχτα???  :think:

Γαμησε κανενας απο σας, ή τα φανταζεστε?

χαχαχα όχι ρε συ ισχυει εκει τριγυριζουν απλα συνηθως βλεπω τα παιδια της ομαδας διας να κανουν βολτες πισω από τον ηλεκτρικο και κάθονται κ πινουν κ καφε και οι τανες εξαφανιζονται

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
kostakis27 ρε συ για πες λεπτομέρειες.. ρώτησες τι παιζει από τιμες υπηρεσίες κλπ?
δεν είναι gilf αλλα κατηγορια Milf από ότι θυμαμαι.. που ξερεις μπορει να αξιζει
παντως η συγκεκριμενη πρεπει να ειναι καθημερινα εκει
στο 'Σπαρτη' είναι vintage, cult Νομιζεις ότι παιζεις σε πορνο αλλης εποχης, δεν εχω ανεβει ποτε αλλα μαλλον θα δοκιμασω

Tο είχα γράψει kostas237,μου είχε πει από μόνη της ότι θα περάσω πολύ καλά με 20 ευρώ +10 ευρώ το χοτέλι ;) ;) :rockon: :rockon:.Δεν ξέρω αν παίζουν εξτραδάκια αλλά έτσι όπως την έκοψα μάλλον παίζουν  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Μου έδωσε και τηλ. μάλιστα γιατί λέει της αρέσουν οι νεαροί :2funny: :2funny:

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Tο είχα γράψει kostas237,μου είχε πει από μόνη της ότι θα περάσω πολύ καλά με 20 ευρώ +10 ευρώ το χοτέλι ;) ;) :rockon: :rockon:.Δεν ξέρω αν παίζουν εξτραδάκια αλλά έτσι όπως την έκοψα μάλλον παίζουν  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Μου έδωσε και τηλ. μάλιστα γιατί λέει της αρέσουν οι νεαροί :2funny: :2funny:

Ωραιος... να ρωτησω.. σε πλησιασε μονη της η ρώτησες εσυ? θυμαμαι που συχνα μπαινει μεσα στο φουρνο στη γωνια 2 με 3 φορες που την εχω πετυχει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Ωραιος... να ρωτησω.. σε πλησιασε μονη της η ρώτησες εσυ? θυμαμαι που συχνα μπαινει μεσα στο φουρνο στη γωνια 2 με 3 φορες που την εχω πετυχει

Από μόνη της ήρθε  ;) ;),σου είπα έχει αδυναμία στους νεαρούς και στους φούρνους  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Από μόνη της ήρθε  ;) ;),σου είπα έχει αδυναμία στους νεαρούς και στους φούρνους  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

χαχαχα τοτε την επομενη φορα θα δοκιμασω να δω τι θα μου πει...30 είμαι ελπιζω να είμαι στην κατηγορια νεαρων χαχαχα

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Η ξανθιά μέχρι πριν λίγο ήταν εκεί.
Φορούσε μία τιγρέ γούνα με κάτι μαύρο από κάτω,φούστα? Καλσόν? Κολάν? Δεν πρόσεξα γιατί είχα παρέα.

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδια λετε για το jumbo στο λιμανι? η το παλιο jumbo στην ηρωων πολ. στο σκλαβενιτη πιο κατω

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αμα σταματησουν να πίνουν τα κοστακια 27 427 και οτι σκατα νουμερα θέλετε!
Μπορει να μαθουμε τιποτα για τον πειραια σοβαρο! Μας φλομόσατε στις παπαρολογιες! :idiot: :uglystupid:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Η ξανθιά μέχρι πριν λίγο ήταν εκεί.
Φορούσε μία τιγρέ γούνα με κάτι μαύρο από κάτω,φούστα? Καλσόν? Κολάν? Δεν πρόσεξα γιατί είχα παρέα.

Κάθε μέρα τα ίδια φοράει  :2funny: :2funny:,τα έχει κάνει στολή  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.
Γαβριιλ την επόμενη φορά που θα πας να διαβάσεις αυτό το θρεντ πέρνα πρώτα από ένα οφθαλμίατρο,το έχεις ανάγκη  :jerking: :jerking: :jerking:

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν απαντησατε βρε παιδια, jumbo λιμανι η ηρωων???

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δεν απαντησατε βρε παιδια, jumbo λιμανι η ηρωων???

αυτό που ειχα αναφερει για τις μαυρες τις ειχα δει στα Jumbo ηρωων πολυτεχνείου.... τωρα για τις υπολοιπες βρίσκονται που και που στον ηλεκτρικο από πισω.. η ξανθια που λεει ο kostakis Ποιο πανω κραταει κ μια τσαντα μαγαζιου συνηθως εκτος από την γυναικεια που εχει παντα

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ναι για την ξανθια μιλαω, ηλεκτρικο και αυτη? απογευματακι νωρις?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κάθε μέρα τα ίδια φοράει  :2funny: :2funny:,τα έχει κάνει στολή  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.
Γαβριιλ την επόμενη φορά που θα πας να διαβάσεις αυτό το θρεντ πέρνα πρώτα από ένα οφθαλμίατρο,το έχεις ανάγκη  :jerking: :jerking: :jerking:
καμιά λοβοτομή θα κάνω.......μπάς και καταλάβω τις παπαριες που πουλάτε στο θρεντάκι......κοστάκιδες!

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Την πέτυχα νωρίς την Πέμπτη μάλλον την ώρα που πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία. War dog η μανδάμ !!!

να για του λογου το αληθες την εχει δει και ο συναγωνιστης!!!
απλα μαλλον λογω αστυνομιας που εχει διας και κανουν βολτα προσεχει μαλλον

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Μαλακιες λετε βρε :) ??

Κάνε σήμερα μια βόλτα 17:00 με 21:00 πίσω από τον ηλεκτρικό και σίγουρα θα βρεις κάτι καλτ να  :knockinb: :zfuck: :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Έγω χθες έκανα μια απόπειρα να τσεκάρω με λεπτομέρειες αλλά ήμουν με αμάξι και δεν είχα καμία πιθανότητα να βρω να παρκάρω  :headbang: :headbang:,οπότε τσέκαρα την Ιζαμπέλλα κι άλλες 2 σκληρές γριές στα 200 μέτρα από το χοτέλ ''ΣΠΑΡΤΗ''  :S :S.Πρεζόνια,γύφτοι,άστεγοι συμπλήρωναν αρμονικά το ρομαντικό σκηνικό  :rockon: :rockon:

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κάνε σήμερα μια βόλτα 17:00 με 21:00 πίσω από τον ηλεκτρικό και σίγουρα θα βρεις κάτι καλτ να  :knockinb: :zfuck: :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Έγω χθες έκανα μια απόπειρα να τσεκάρω με λεπτομέρειες αλλά ήμουν με αμάξι και δεν είχα καμία πιθανότητα να βρω να παρκάρω  :headbang: :headbang:,οπότε τσέκαρα την Ιζαμπέλλα κι άλλες 2 σκληρές γριές στα 200 μέτρα από το χοτέλ ''ΣΠΑΡΤΗ''  :S :S.Πρεζόνια,γύφτοι,άστεγοι συμπλήρωναν αρμονικά το ρομαντικό σκηνικό  :rockon: :rockon:

Χθες παντως ηταν η ξανθια μιλφ με το λεοπαρδαλε κολαν στο γνωστο πλεον σημειο και ζητουσε τσιγαρα από τους περαστικούς για να τους ψαρεψει. Δυστυχως περασα με παρεα στο αμαξι και δεν μπορουσα να σταματήσω. Μετα από 2 ωριτσες που περασα ξανα ηταν παλι εκει ορθια εξω από το ξενοδοχειο Σπαρτη και εκανε βολτες πανω κατω....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Χθες παντως ηταν η ξανθια μιλφ με το λεοπαρδαλε κολαν στο γνωστο πλεον σημειο και ζητουσε τσιγαρα από τους περαστικούς για να τους ψαρεψει. Δυστυχως περασα με παρεα στο αμαξι και δεν μπορουσα να σταματήσω. Μετα από 2 ωριτσες που περασα ξανα ηταν παλι εκει ορθια εξω από το ξενοδοχειο Σπαρτη και εκανε βολτες πανω κατω....

Σταθερή αξία το πουρό  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Πέρασμα Σαββάτο σε 2 τυχαίες χρονικές περιόδους(01:30 και 04:30) χωρίς όμως να κινείται τίποτα απολύτως στα πέριξ.Περίμενα έστω καμια μαύρη ή κανα ζάκι αλλά ούτε κι αυτά τα είδη βρέθηκαν  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom