αυτες οι μαυρες στην πατησιων ποσα ζητανε και τι.. κανουν?
Φίλε για δώσε λεπτομέριες...η γνωστη αλβανοκωλαρα... βαλτο στην αναζητηση
αυτες οι μαυρες στην πατησιων ποσα ζητανε και τι.. κανουν?
Φίλε για δώσε λεπτομέριες...η γνωστη αλβανοκωλαρα... βαλτο στην αναζητηση
να διαβασεις μονος σου...εχουμε ποσταρει εδω μεσα αμετρητες πληροφοριες για την δρόμισα αυτη....Φίλε για δώσε λεπτομέριες...
Πριν κανα 2ωρο εκει παλυ ηταν ,επισης να αναφερο πως εξω απο το σκλαβενιτη προς σκαραμαγκα μαυρη πιτσιτικα πιατσαρε μουκανε και νοημα αλλα δεν ειχα χρονο να σταματησο...Σαν τζαμαικανη μου μοιαζε δεν εισαι αφρικανηικη φατσα ουτε τσιμπουκοχιλα οποιος ξερει ας πειΤο ξανθό στην Πέτρου Ράλλη τι παίζει?και χθές εκεί ήταν.δεν μπόρεσα να σταματήσω.
Πριν κανα 2ωρο εκει παλυ ηταν ,επισης να αναφερο πως εξω απο το σκλαβενιτη προς σκαραμαγκα μαυρη πιτσιτικα πιατσαρε μουκανε και νοημα αλλα δεν ειχα χρονο να σταματησο...Σαν τζαμαικανη μου μοιαζε δεν εισαι αφρικανηικη φατσα ουτε τσιμπουκοχιλα οποιος ξερει ας πει
Εξω ακριβος απο σκλαβενιτη καθος παμε για σαλαμιναοταν εννοεις προς σκαραμαγκα?? περιοχη,δρομο?
Φίλε σε ποιό ύψος της Σωκράτους την βρήκες; είχα πετύχει ενα δυνατό ξανθό μωρό με πορτοκαλοκόκκινο φορεμα στη βερανζέρου αλλά μετά δεν ξαναφάνηκε και σκέφτομαι μήπως είναι αυτή που είδες Σωκράτους.χθες το πρωι περναγα απο τη Σωκρατους γτ ηταν κλειστη η Πατησιων και κοζαρα ενα πολυ αδυνατο μωρο με πολυ κοντο ξανθο μαλλι γυρω στο 1,60 με 1,65 συν κατι αλλες αδιαφορες! Εχει κανεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο??
Πέρασμα πριν κανένα μισάωρο από ελεύθερη αγορά κέντρου Αθηνών, λίγες κοπέλες, 3 μαύρες (οι γνωστές), μια ναρκομανής, ένα καρναβάλι στολισμένο και δυο Βουλγάρες ξεπέτες λογικά, ψηλά Καποδιστρίου. Όμορφα όμως πήγαν τα πράγματα ...
Τυπε οι ελληνιδες πλεον δουλευουν με αγγελιες...και ειναι πανακριβες..Εγω χερομε που εφυγαν απο την πιατσα διοτι ουτε ελευθερα πιασιματα δεν ηθελαν!Όλη την ώρα ακούμε για Ελληνίδες που το δίνουν για μια τυρόπιτα ή πέντε ευρώ κλπ. Που γίνονται όλα αυτά και εμείς δεν το ξέρουμε
Όλη την ώρα ακούμε για Ελληνίδες που το δίνουν για μια τυρόπιτα ή πέντε ευρώ κλπ. Που γίνονται όλα αυτά και εμείς δεν το ξέρουμε
ζακια θα ειναιΌλη την ώρα ακούμε για Ελληνίδες που το δίνουν για μια τυρόπιτα ή πέντε ευρώ κλπ. Που γίνονται όλα αυτά και εμείς δεν το ξέρουμε
πριν καιρο ειχα δει και εγω οχι μαυρη αλλα δεν ρωτησα ημουν με παρεαΕξω ακριβος απο σκλαβενιτη καθος παμε για σαλαμινα