You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
ρε παιδια τις γουσταρω τις παρτουζες αλλα μονον με χοντρες. Η γυναίκα μου ηταν 150 κιλα και τωρα εχει φτασει τα 120 .....με σκληρη διαιτα. Για μενα ειναι αδυνατη ....ειλικρινα μιλαω.
εχει παει σε μια διαιτολογο μαλακισμένη .........
εγω της λεω πως ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλημα παχους και αυτη τον χαβα της
εχει παει σε μια διαιτολογο μαλακισμένη .........
εγω της λεω πως ειναι μια χαρα και δεν εχει προβλημα παχους και αυτη τον χαβα της
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Οταν θελεις να τη γ@μισεις να της λες κλ@σε να προσανατολιστουμε???καμμια παρα πολυ χοντρη κυκλοφορει .....πανωα απο 150 κιλα
Συνήθως μετά τις 12 το βράδυ είναι μια πουτάνα στη Σόλωνος, στο ύψος του Χημειού, ανάμεσα Ιπποκράτους και Χ.Τρικούπη, αλλά επειδή δεν είμαι φαν του είδους, δεν τη ζύγισα.τελος παντων καμμια πολυ χοντρη πουτανα ξερει κανεισ
επίσης μπορείς να πάς σε ένα κέτρο παχυσαρκίας. Σίγουρα κάτι θα τσιμπήσεις. Οι περισσότερες κερατούδες αγάμητες είναι.
Καλό κουράγιο...
captainmorgan
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ποιο υψος της σεπτεμβριου ; κανει μπαμ απο ΚΜ οτι κανει πιατσα;η αληθεια ειναι οτι ειναι 32 αν και δεν της φαινεται,παιρνει 40 ευρω για πληρες μενου-deepthroat-κολο-ολα στο στομα και γενικα το ευχαριστιεται -πρεζακι δεν φαινεται να ειναι ,αλλα ο δικος της ειναι σιγουρα γιαυτο προσοχη
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
για πέστε ρε παιδία ........με ενδιαφέρει αυτη που κάνει πιατσα στη Οδο Σεπτεμβριου
ειναι πολυ χοντρή
Είπαμε: βασικά Πέμπτη πρωινές ώρες (μετά τις 10) είναι μια Ουκρανέζα εκεί στην πλατεία Λαυρίου (στη στάση του τρόλευ νο 6), γύρω στα 120-130 κιλά. Περισσότερα δεν ξέρω, γιατί τόσο χοντρή δε γουστάρω. Κάνει σίγουρα πιάτσα με άλλες φίλες της. Καλό βόλι.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Οταν θελεις να τη γ@μισεις να της λες κλ@σε να προσανατολιστουμε???
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στον παραδρομο της λ.κηφισου, στο ρευμα προς πειραια, λιγο πριν την ''ENTOS'' σταματησα σε ξανθο γερικο και σχεδον τραβελοφατσέ τεμαχιο που σφυριζε αδιάφορα και μολις πλησιασε στο παραθυρο την εκανα με ''πρωτη καρφωτή''.
αν τυχει και την πετυχετε και σας ερθει εμετός, δεν φταιω εγω..
το μουνι ο πλεζουρας φταιει που μου εδωσε την info..
Επισκέπτης
μιπος το αμαξι τισ ιταν ενα toyota yaris ασιμι?στον παραδρομο της λ.κηφισου, στο ρευμα προς πειραια, λιγο πριν την ''ENTOS'' σταματησα σε ξανθο γερικο και σχεδον τραβελοφατσέ τεμαχιο που σφυριζε αδιάφορα και μολις πλησιασε στο παραθυρο την εκανα με ''πρωτη καρφωτή''.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι, προκειται για πεζό περίπολο..μιπος το αμαξι τισ ιταν ενα toyota yaris?
Επισκέπτης
βρε κωλοπουστα προαγωγε εγω σου ειπα να πας απλα για σκαουτινγκ,οχι για να την γαμησεις..στον παραδρομο της λ.κηφισου, στο ρευμα προς πειραια, λιγο πριν την ''ENTOS'' σταματησα σε ξανθο γερικο και σχεδον τραβελοφατσέ τεμαχιο που σφυριζε αδιάφορα και μολις πλησιασε στο παραθυρο την εκανα με ''πρωτη καρφωτή''.
αει κιχου τελικα..
εξαλλου & εμενα ο δωρητης μου την εδειξε..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εισαι και καταδότης ρε ?εξαλλου & εμενα ο δωρητης μου την εδειξε..
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ????
Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εισαι και καταδότης ρε ?
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ????
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στην εδειξα αλλα εσυ το παρατραβηξες,δεν περιμενα να την γαμησειςβρε κωλοπουστα προαγωγε εγω σου ειπα να πας απλα για σκαουτινγκ,οχι για να την γαμησεις..
αει κιχου τελικα..
εξαλλου & εμενα ο δωρητης μου την εδειξε..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τσογλανε ιούλιε..
καταλαβες μετα απο τοσα χρονια οτι το γκομενακι σου ειναι παρτόλα και δεν συμμαζευεται και πας να μας το ριξεις στην παλαβη για να μην στη γαμάμε..
καταλαβες μετα απο τοσα χρονια οτι το γκομενακι σου ειναι παρτόλα και δεν συμμαζευεται και πας να μας το ριξεις στην παλαβη για να μην στη γαμάμε..
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
τσογλανε ιούλιε..
Χεχε Ρε συ Παπαγιώργη, θέλω να ανεβάσω 2 φωτογραφίες στην κατηγορία μασάζ αλλά με πετάει έξω. Είναι φωτο απο μια νέα ντουζιέρα με ράδιο στη Σ63.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495