Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.410
Πόντοι
2.546
Πλένονται? γυρίζουν και ινδές είχα δεί με παραδοσιακές σχολές πήρα μια παλιά βρωμοκόπησε όλο όλος ο Ορφέας!800 κουρέλια φορούσε.ΦΙΛΕ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ! 2020ΜΜ
Ναι εχει φουλ Ινδες τις οποιες δεν δοκιμασα.Εχει αναφερθει ξανα οτι δεν πλενονται.Τι να σου πω τωρα,πες το χυμα εκεινη την ωρα πριν προχωρησεις,αυτο ισχυει για οποιαδηποτε,ρωταμε πριν παμε στο ξενοδοχειο για να αποφυγουμε το τζοκερ μεσα σε αυτο.Ενταξει οι καθαρες φαινονται συνηθως και καποιες μενουν κοντα εχουν σπιτια κτλ συν οσες μενουν στα ξενοδοχεια.Ε εμτα ειναι θεμα κουλτουρας,ισως γι αυτο η Ινδη σου βρωμουσε τοσο.Εγω τις αποφευγω.Κ σε αλλες λεω στην ψυχρα καποαι βασικα πραγματα εστω και με ευγενικο τροπο ωστε να δω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ακριβης ωρα?Εσυ πως κανεις,πας κανεις γυρες πχ καποια λεπτα αναμενοντας η βρισκεις και προχωρας χωρις να το συνεχισεις αποφευγωντας την ταλαιπωρια?Ακομη δεν βρηκα την Ερυθραια κ ενδιαφερομαι κ για την αλλη που παν με τουρλωτο κωλο κοκκινο μαλλι η καποια αλλη.Μηπως ειναι η Ερυθραια αυτη?
όταν κατεβαίνω για μεσημέρι, φροντίζω να είμαι μετά τις 12.00. Ο Λόγος είναι ότι δύο από τα στανταράκια μου (Φαν Φαν και Σημιόνα) αρχίζουν να δουλεύουν μετά τις 12.00. Ειρίσθω εν παρόδω δεν έχω δει τη Σιμιόνα την τελευταία βδομάδα. Ακολουθώ την εξής διαδικασία. Κατεβαίνω από την Καποδιστρίου, ελέγχοντας αν είναι κάποια έξω από το Λητώ. Συνεχίζω στρίβοντας αριστερά στο φανάρι, στην Αριστοτέλους. Στη δεξιά μεριά ελέγχω το ξενοδοχείο Λίμπερτυ, γενικά δεν μου αρέσουν όσες είναι εκεί, κι είναι και πιο ακριβό. Στην αριστερή πλευρά της Αριστοτέλους, στο Προπατζίδικο, πάντα πιατσάρουν κάποιες. Ξαναστρίβω δεξιά στο φανάρι, για Χαλκοκονδύλη, ώστε να περάσω μπροστά από τον Ορφέα. Στρίβω αριστερά στη Μενάνδρου, ξαναστρίβω δεξιά βερανζέρου, και πάλι δεξιά Κουμουνδούρου και Μάρνης, συνεχίζω ευθεία, και ξαναστρίβω δεξιά στην Καματερού. Εκεί παρκάρω τη μοτοσυκλέτα, έχοντας περικυκλώσει όλη την περιοχή. Συνεχίζω με τα πόδια προς την Σωκράτους και ελέγχω ποιες είναι εκεί. Ακόμα κι αν έχω ήδη βρει κάποια από τα στανταράκια μου, περιμένω τουλάχιστον ένα τέταρτο απέναντι από το Κριστιάνα, μήπως φανεί κάποια καινούργια. Τελικά, κάνω μια τελευταία βόλτα στο φανάρι της διασταύρωσης Σωκράτους και Σατωβριάνδου, και παίρνω όποια έχω αποφασίσει. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό δέρμα, πλήρες πρόγραμμα στα 15 €

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.410
Πόντοι
2.546
όταν κατεβαίνω για μεσημέρι, φροντίζω να είμαι μετά τις 12.00. Ο Λόγος είναι ότι δύο από τα στανταράκια μου (Φαν Φαν και Σημιόνα) αρχίζουν να δουλεύουν μετά τις 12.00. Ειρίσθω εν παρόδω δεν έχω δει τη Σιμιόνα την τελευταία βδομάδα. Ακολουθώ την εξής διαδικασία. Κατεβαίνω από την Καποδιστρίου, ελέγχοντας αν είναι κάποια έξω από το Λητώ. Συνεχίζω στρίβοντας αριστερά στο φανάρι, στην Αριστοτέλους. Στη δεξιά μεριά ελέγχω το ξενοδοχείο Λίμπερτυ, γενικά δεν μου αρέσουν όσες είναι εκεί, κι είναι και πιο ακριβό. Στην αριστερή πλευρά της Αριστοτέλους, στο Προπατζίδικο, πάντα πιατσάρουν κάποιες. Ξαναστρίβω δεξιά στο φανάρι, για Χαλκοκονδύλη, ώστε να περάσω μπροστά από τον Ορφέα. Στρίβω αριστερά στη Μενάνδρου, ξαναστρίβω δεξιά βερανζέρου, και πάλι δεξιά Κουμουνδούρου και Μάρνης, συνεχίζω ευθεία, και ξαναστρίβω δεξιά στην Καματερού. Εκεί παρκάρω τη μοτοσυκλέτα, έχοντας περικυκλώσει όλη την περιοχή. Συνεχίζω με τα πόδια προς την Σωκράτους και ελέγχω ποιες είναι εκεί. Ακόμα κι αν έχω ήδη βρει κάποια από τα στανταράκια μου, περιμένω τουλάχιστον ένα τέταρτο απέναντι από το Κριστιάνα, μήπως φανεί κάποια καινούργια. Τελικά, κάνω μια τελευταία βόλτα στο φανάρι της διασταύρωσης Σωκράτους και Σατωβριάνδου, και παίρνω όποια έχω αποφασίσει. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό δέρμα, πλήρες πρόγραμμα στα 15 €
Καταλαβα,περιπου τα ιδια κανω σε αλλες ωρες και ειχα παρατηρησει οτι ηταν 3 παρα οταν εγραψες οποτε ηθελα να δω ποτε ξεκινησες στο περιπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φίλε το lIberty εχει σαβούρια απέξω?
Απο ολα εχει,ολα τα ξενοδοχεια εχουν ακριβως το ιδιο μοτιβο απο οσο παρατηρω,απο καλες μεχρι κακες

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.584
Πόντοι
266
Όντως, η Χριστίνα φαίνεται από το 04.10 και για ένα λεπτό περίπου

Η κοντή μελαχροινή με το μπλουτζην, το μαύρο μπουφάν και τη κοιλίτσα έξω
Η χρηστινα ξανθια θυναναι ήταν το καλοκαιρι..τα αλλαξε??

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.410
Πόντοι
2.546
Ο αλλος ανεβασε και δευτερο βιντεο της Ομονοιας πριν απο 8 μερες.Αυτη την φορα χωρις τους πιατσοδρομους.Του σχολιασα στο πρωτο και μου απαντησε οτι ηταν 2am.Απο οτι ειδα ανεβαζει απο πολεις.Πληροφορηθηκα απο την πιατσα οτι υπηρχε και αλλο παλαιοτερο ανεβασμενο.Εψαξα και βλεπω οτι υπαρχουν αρκετα βιντεο οποτε πιθανολογω οτι τα νυχτερινα αφορουν τους πιατσοδρομους.Αρα ουτε αυτες ξερουν οτι ειναι τοσα πολλα η απλα εμαθαν οτι φανηκαν κ ετσι το ειχαν ψαξει οπως εμεις.Το νου μας μην δουμε κανεναν να μας τραβαει απ το πουθενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom