perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.911
- Πόντοι
- 736
Ναι σιγουρα.Τα κορίτσια που πιατσαρουν στα ΚΤΕΛ είναι σίγουρα κορίτσια;;
Ναι σιγουρα.Τα κορίτσια που πιατσαρουν στα ΚΤΕΛ είναι σίγουρα κορίτσια;;
να τα τα βαριά πορτοφόλια του bouκαλησπερα υπαρχουν κορασιδες που να σου κρατηουν ερωτικη παρεα ολο το βραδυ??
ΓΙΑ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ?????/να τα τα βαριά πορτοφόλια του bou
από χιλιάρικο και πάνωΓΙΑ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ?????/
σου έχω τη λύση. Πηγαίνεις τρίγωνο, βρίσκεις μια που ζητάει 15€, άντε 20€. Τη ρωτάς, πόσα ραντεβού κάνεις το βράδυ; θα σου πει 5 - 6, αποκλείεται περισσότερα. Της λες ότι σου σκάω 150€ για όλο το βράδυ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δεχτεί, τουλάχιστον σε ξενοδοχείο που θέλει η ίδιαΓΙΑ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ?????/
2 μπουκαλακια λιπαντικά της εχω βάλει με προφυλακτικο το ένα στο μουνι και το αλλο στο κωλο, και αφου της λίπανα καλα τις τρυπουλες , της εβάλα μετα και την πουτσα μου μαζι με δονιτη στον κωλο της.Τι της εχεις βαλει στο μουνι στην τελευταια φωτο????
Αυτος εισαι. Σωστη χωροταξικη τοποθετηση2 μπουκαλακια λιπαντικά της εχω βάλει με προφυλακτικο το ένα στο μουνι και το αλλο στο κωλο, και αφου της λίπανα καλα τις τρυπουλες , της εβάλα μετα και την πουτσα μου μαζι με δονιτη στον κωλο της.
Πολύ όμορφη εικόνα και τέλειο ραντεβού. Σεβασμός. Μια ερώτηση. Γιατί είναι τόσο σκούρο το δέρμα της μουνι και κωλοτρυπα; Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απόχρωση εκτός αν είναι της φώτο μάτιΚαλησπέρα παιδιά, είπα να πάρω λίγο κώλο για να μπει καλά η εβδομάδα. Ευχαριστήθηκα κωλογαμησι με την Μαρία την Αλβανίδα μαυριδερή 40 κάτι μου είπε, κοντούλα μαυρομάλλα, την έχω ξαναπάρει κάνει πιάτσα Σωκράτους πάνω κάτω, 15 και 5 το χοτελ. Στανταράκι.
H κοπέλα έχει σκούρο δέρμα, της έχω βάλει και λάδι μπρος πίσω και κάνει διχρωμία ο φακός σε αυτά τα σημεία.Πολύ όμορφη εικόνα και τέλειο ραντεβού. Σεβασμός. Μια ερώτηση. Γιατί είναι τόσο σκούρο το δέρμα της μουνι και κωλοτρυπα; Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απόχρωση εκτός αν είναι της φώτο μάτι
είναι η Φαν - Φαν. Ζητάει 15€, δεν δίνει κώλο, προσπαθεί πολύ φιλότιμα να σε ικανοποιήσει, είναι καθαρή και προσεκτική όπως όλες οι Κινέζεςξερουμε τι παιζει για μια ασιατισα αδυνατη με γυαλακια που αραζει εξω απο τον ορφεα? κ μαλλον μεγαλη σε ηλικια...
ωραιος αδερφε,την εχω πετυχει δυο φορες αλλα ειμουνα με την δουλεια κ δεν μπορουσα να σταματησω,κανα 50 η ηλικια της η παραπανω?είναι η Φαν - Φαν. Ζητάει 15€, δεν δίνει κώλο, προσπαθεί πολύ φιλότιμα να σε ικανοποιήσει, είναι καθαρή και προσεκτική όπως όλες οι Κινέζες
Ναι, εκεί γύρωωραιος αδερφε,την εχω πετυχει δυο φορες αλλα ειμουνα με την δουλεια κ δεν μπορουσα να σταματησω,κανα 50 η ηλικια της η παραπανω?
σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριεςΝαι, εκεί γύρω
Κανόνας απαράβατος: ΠΑΝΤΑ θεωρούμε ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ συμπεριφορά κοπέλας:...
2ον. Κλέφτρα Αιγύπτια.
Με ξαναπλησίασε η πατσαβούρα που δήλωνε Μαρία γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αίγυπτο, με 6 παιδιά κι άρχισε να με χαιδεύει τάχα, ψάχνοντας την μπανάνα μου.
Προσυπογράφω όλα τα παραπάνωΚανόνας απαράβατος: ΠΑΝΤΑ θεωρούμε ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ συμπεριφορά κοπέλας:
1) Όταν μας ψαχουλεύει στο δρόμο
2) Όταν μας υποδεικνύει να πάμε σε άγνωστο μέρος για «τα περαιτέρω»
3) Όταν λέει ότι θα κάνει ότι ζητάμε και μάλιστα χωρίς να αυξήσει την (συνήθως χαμηλή) τιμή που ζητάει.