malonefan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καρντάσια γεια και χαρά. Φεύγοντας από κέντρο-Δικαστήρια και παίρνοντας το δρόμο της Νέας Δυτικής Εισόδου (το google με ενημερώνει πως λέγεται "Σταθμού" - δεν το ήξερα!), λίγο μετά το σχετικά καινούριο 24ωρο μπουγατσατζίδικο με τα πολλά φώτα -και αρκετά πριν το φανάρι του City Gate-Μύλου, κάνει πιάτσα μια πολύ εντυπωσιακή τύπισσα. Την έχω μπανίσει κανα δυο-τρεις φορές περνώντας με το αμάξι. Ξέρετε τίποτε για αυτήν. Είναι trans ή normal. Αξίζει τον κόπο γενικά? ( είτε στην περίπτωση της trans, που δεν με χαλάει, είτε στη περίπτωση που πρόκειται για γκόμενα, που δε με χαλάει ακόμα περισσότερο...).
Θα εκτιμούσα δεόντως μια ενημέρωση, διότι από τα γρήγορα περάσματα μου από εκεί -πςςςς, πώς το πατάς ρε μεγάλε...! ), έχω φάει ένα σχετικό κόλλημα.
Κι επειδή είμαι -τελείως- άσχετος με το σπορ. Άμα τη γουστάρεις τη γκόμενα που κάνει πιάτσα, πού παίζει η φάση? Στο αμάξι ή έχει αυτή κονέ με κάποια ξενοδοχεία? (εδώ θα γελάσετε το ξέρω..., αλλά ας απαντήσετε τουλάχιστον!)
Θα εκτιμούσα δεόντως μια ενημέρωση, διότι από τα γρήγορα περάσματα μου από εκεί -πςςςς, πώς το πατάς ρε μεγάλε...! ), έχω φάει ένα σχετικό κόλλημα.
Κι επειδή είμαι -τελείως- άσχετος με το σπορ. Άμα τη γουστάρεις τη γκόμενα που κάνει πιάτσα, πού παίζει η φάση? Στο αμάξι ή έχει αυτή κονέ με κάποια ξενοδοχεία? (εδώ θα γελάσετε το ξέρω..., αλλά ας απαντήσετε τουλάχιστον!)