Νέα

πιατσα στην αγια παρασκευη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liontarakiii
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liontarakiii

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα.ανοιγω αυτο το θρεντ να μου πει κανεις συναγωνιστης αν ξερει κατι περισσοτερο γιατι απο αυτο που ειδα ενθουσιαστικα.αφηνω την κοπελα μου αγια παρασκευη στην εκκλησια του αγιου δημητριου(χρυσοστομους σμυρνης 153).και βλεπω δυο τεμαχια τουμπανα.στην τριχα τακουνι,μινι,εξω τα μισα και ψαρευανε πελατες,σταματαγαν αυτοκινητα.δεν μπορουσα να ρωτησω γιατι θα με εβλεπε η γκομενα.γυρω στις 12,1 ηταν εκει αλλα πολυ καλες και απο οτι ακουγα ελληνιδες και πολυ ανετες,οχι πρεζονια κτλ.σιγουρα θα προσπαθησω να ξαναρωτησω..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
περιοχή όλο κατοικίες είναι εκεί, σχολείο δίπλα ... χλωμό το βλέπω μην κοιτάγανε να πάνε κάπου στο τσάμπα ... εκτός εάν είναι απόγονοι εκείνης της τύπισας 20 χρόνια πριν που έκανε πιάτσα εκεί μεσημεριάτικα τότε που η Αττική Οδός ήταν αλάνα και ο σταθμός Μετρό αφετηρία λεωφορείων, μές στο χώμα και στην σκόνη

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
περιοχή όλο κατοικίες είναι εκεί, σχολείο δίπλα ... χλωμό το βλέπω μην κοιτάγανε να πάνε κάπου στο τσάμπα ... εκτός εάν είναι απόγονοι εκείνης της τύπισας 20 χρόνια πριν που έκανε πιάτσα εκεί μεσημεριάτικα τότε που η Αττική Οδός ήταν αλάνα και ο σταθμός Μετρό αφετηρία λεωφορείων, μές στο χώμα και στην σκόνη

Μαλλον εχεις δικιο !!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Κοίταξα την Χρυσοστόμου Σμύρνης στον χάρτη. Κατοικίες εχει εκεί, σύγχρονη γειτονεια ειναι και μαλιστα αεροκατοικημένη, δεν νομιζω να κανανε πιατσα οι εν λόγω κορασίδες.

OP
OP
L

liontarakiii

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απεναντι εχει σχολειο αλλα και αδιεξοδο.εκεινη την ωρα 12 βραδυ και μετα δεν εχει κινηση ιδιαιτερη μονο κατι αυτοκινητα.θα ρωτησω και θα σας πω

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μπα, δε νομίζω να παίζει τπτ!!!Τπτ ξέκωλα θα δες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom