Νέα

piaggio mp3

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bk1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σκεφτομαι να αγορασω το mp3 της piaggio και θελω να ακουσω τη γνωμη σας,να τονισω οτι θα ειναι το πρωτο μου μηχανακι(νεος οδηγος)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλή παπαριά θα έλεγα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υπάρχουν δυο μοντέλα το ένα έχει μεγαλύτερη απόσταση στις δυο μπροστινες ρόδες άρα και καλύτερη ισοροπια

Αυτα κατα τα λεγόμενα της εταιρίας
Καλο θα ήταν να μπορούσες να το δοκιμασεις αλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτοκ

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πολυ ευκολο πας σε μια αντιπροσωπεια και κανεις test drive
ασυλληπτα σταθερο ,τα καλυτερα φρενα ,που μπορει να φανταστει κανεις.
Μειονεκτημα το πλατος ,που το εκγλωβιζει αναμεσα στα αυτοκινητα.

OP
OP
bk1981

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ευχαριστω συναγωνιστη θα παω να το ψαξω

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
.....για μενα ειναι σουπερ το μηχανακι,ΑΛΛΑ εχει service αρκετα ακριβο....μην ξεχναμε οτι δεν ειναι μηχανη.... ;)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μαστορα εχεις πατησει φρενο μπρεμπο με 20 αρα τρομπα και 6 πιστονη δαγκανα.πατα και μετα ελα να μου πεις τι ονειρευτηκες.τωρα αν εννοεις τα φρενα στην κατηγορια ειναι πιθανον.πες του φιλου μας για την αντλια νερου του πιατζιο και μετα πιανουμε σοβαρη κουβεντα.να τονισω οτι εχω για τη δουλεια ενα εσ ειτσ 300

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μαστορα εχεις πατησει φρενο μπρεμπο με 20 αρα τρομπα και 6 πιστονη δαγκανα.πατα και μετα ελα να μου πεις τι ονειρευτηκες.τωρα αν εννοεις τα φρενα στην κατηγορια ειναι πιθανον.πες του φιλου μας για την αντλια νερου του πιατζιο και μετα πιανουμε σοβαρη κουβεντα.να τονισω οτι εχω για τη δουλεια ενα εσ ειτσ 300
μην συγκρινεις....αυτο που λες ειναι αλλη κατηγορια....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Eχει παρει ενας ξαδερφος μου το καινουριο,το yourban,το 300αρι.Ειναι πολυ ευχαριστημενος.Ακριβο βεβαια,το πηρε 6000 αλλα εχει τρελλαθει.Εγω δεν πεθαινω πλεον με την piaggio,γιατι ειναι μπουρδελακια και ολο συνεργειο θελουν.Ειδα κ επαθα να το μαζεψω το δικο μου και στο τελος το πουλησα γιατι πηρα το θηριο που λεγεται SUZUKI BURGMAN 650...Εβγαλε και αλλη μια εταιρια ενα τριροδο,για ψαξε να το βρεις,ειναι πολυ ομορφο και μαλιστα βγαζει και το ιδιο μοντελο και σε 4τροχο!!!Ναι,4τροχο σκουτερ,για τους πολυ αμπαλους ειναι αυτο...Ψαξου καλα πριν παρεις οτιδηποτε...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο το τετρατροχο σκουτερ θελω να το δω....

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σκεφτομαι να αγορασω το mp3 της piaggio και θελω να ακουσω τη γνωμη σας,να τονισω οτι θα ειναι το πρωτο μου μηχανακι(νεος οδηγος)

Αστο καλύτερα..και γενικά όλα με παρόμοια φιλοσοφία έχουν θέματα. Εκτός αν έχεις χρήμα για πέταμα

OP
OP
bk1981

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Eχει παρει ενας ξαδερφος μου το καινουριο,το yourban,το 300αρι.Ειναι πολυ ευχαριστημενος.Ακριβο βεβαια,το πηρε 6000 αλλα εχει τρελλαθει.Εγω δεν πεθαινω πλεον με την piaggio,γιατι ειναι μπουρδελακια και ολο συνεργειο θελουν.Ειδα κ επαθα να το μαζεψω το δικο μου και στο τελος το πουλησα γιατι πηρα το θηριο που λεγεται SUZUKI BURGMAN 650...Εβγαλε και αλλη μια εταιρια ενα τριροδο,για ψαξε να το βρεις,ειναι πολυ ομορφο και μαλιστα βγαζει και το ιδιο μοντελο και σε 4τροχο!!!Ναι,4τροχο σκουτερ,για τους πολυ αμπαλους ειναι αυτο...Ψαξου καλα πριν παρεις οτιδηποτε...
ποια εταιρια παταω στο ψαχτηρι αλλα δεν βγαζει τιποτα

katsikaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΓΙΔΑ  :zfuck:

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
δε το λες κ μηχανη το συγκεκριμενο...δυσκολα κινειται αναμεσα στα αυτοκινητα κ εχει ιδαιτερο στυλ οδηγησης..βεβαια το θετικο ειναι οτι οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου, οποτε γλιτωνεισ μια 300 € απο κει...

katsikaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χα χα χα μιλαμε για μεγαλη μαλακια τωρα το ειδα στο νετ και τρελαθηκα στο γελιο καλα υπαρχουν τοσο πολυ μαλακες που αγοραζουν αυτη τη μαλακια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
bk1981

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι