You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
piaggio mp3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bk1981
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλή παπαριά θα έλεγα.
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
σπασε και ξαναριξε γιατι δεν το πιασαΚαλή παπαριά θα έλεγα.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Υπάρχουν δυο μοντέλα το ένα έχει μεγαλύτερη απόσταση στις δυο μπροστινες ρόδες άρα και καλύτερη ισοροπια
Αυτα κατα τα λεγόμενα της εταιρίας
Καλο θα ήταν να μπορούσες να το δοκιμασεις αλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτοκ
Αυτα κατα τα λεγόμενα της εταιρίας
Καλο θα ήταν να μπορούσες να το δοκιμασεις αλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτοκ
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ευχαριστω συναγωνιστη θα παω να το ψαξωπολυ ευκολο πας σε μια αντιπροσωπεια και κανεις test drive
ασυλληπτα σταθερο ,τα καλυτερα φρενα ,που μπορει να φανταστει κανεις.
Μειονεκτημα το πλατος ,που το εκγλωβιζει αναμεσα στα αυτοκινητα.
μαστορα εχεις πατησει φρενο μπρεμπο με 20 αρα τρομπα και 6 πιστονη δαγκανα.πατα και μετα ελα να μου πεις τι ονειρευτηκες.τωρα αν εννοεις τα φρενα στην κατηγορια ειναι πιθανον.πες του φιλου μας για την αντλια νερου του πιατζιο και μετα πιανουμε σοβαρη κουβεντα.να τονισω οτι εχω για τη δουλεια ενα εσ ειτσ 300πολυ ευκολο πας σε μια αντιπροσωπεια και κανεις test drive
ασυλληπτα σταθερο ,τα καλυτερα φρενα ,που μπορει να φανταστει κανεις.
Μειονεκτημα το πλατος ,που το εκγλωβιζει αναμεσα στα αυτοκινητα.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μην συγκρινεις....αυτο που λες ειναι αλλη κατηγορια....μαστορα εχεις πατησει φρενο μπρεμπο με 20 αρα τρομπα και 6 πιστονη δαγκανα.πατα και μετα ελα να μου πεις τι ονειρευτηκες.τωρα αν εννοεις τα φρενα στην κατηγορια ειναι πιθανον.πες του φιλου μας για την αντλια νερου του πιατζιο και μετα πιανουμε σοβαρη κουβεντα.να τονισω οτι εχω για τη δουλεια ενα εσ ειτσ 300
Eχει παρει ενας ξαδερφος μου το καινουριο,το yourban,το 300αρι.Ειναι πολυ ευχαριστημενος.Ακριβο βεβαια,το πηρε 6000 αλλα εχει τρελλαθει.Εγω δεν πεθαινω πλεον με την piaggio,γιατι ειναι μπουρδελακια και ολο συνεργειο θελουν.Ειδα κ επαθα να το μαζεψω το δικο μου και στο τελος το πουλησα γιατι πηρα το θηριο που λεγεται SUZUKI BURGMAN 650...Εβγαλε και αλλη μια εταιρια ενα τριροδο,για ψαξε να το βρεις,ειναι πολυ ομορφο και μαλιστα βγαζει και το ιδιο μοντελο και σε 4τροχο!!!Ναι,4τροχο σκουτερ,για τους πολυ αμπαλους ειναι αυτο...Ψαξου καλα πριν παρεις οτιδηποτε...
concavles
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σκεφτομαι να αγορασω το mp3 της piaggio και θελω να ακουσω τη γνωμη σας,να τονισω οτι θα ειναι το πρωτο μου μηχανακι(νεος οδηγος)
Αστο καλύτερα..και γενικά όλα με παρόμοια φιλοσοφία έχουν θέματα. Εκτός αν έχεις χρήμα για πέταμα
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ποια εταιρια παταω στο ψαχτηρι αλλα δεν βγαζει τιποταEχει παρει ενας ξαδερφος μου το καινουριο,το yourban,το 300αρι.Ειναι πολυ ευχαριστημενος.Ακριβο βεβαια,το πηρε 6000 αλλα εχει τρελλαθει.Εγω δεν πεθαινω πλεον με την piaggio,γιατι ειναι μπουρδελακια και ολο συνεργειο θελουν.Ειδα κ επαθα να το μαζεψω το δικο μου και στο τελος το πουλησα γιατι πηρα το θηριο που λεγεται SUZUKI BURGMAN 650...Εβγαλε και αλλη μια εταιρια ενα τριροδο,για ψαξε να το βρεις,ειναι πολυ ομορφο και μαλιστα βγαζει και το ιδιο μοντελο και σε 4τροχο!!!Ναι,4τροχο σκουτερ,για τους πολυ αμπαλους ειναι αυτο...Ψαξου καλα πριν παρεις οτιδηποτε...
θα ξαναπω χοντα εσ ειτσ 300.και ησυχαζειςμην συγκρινεις....αυτο που λες ειναι αλλη κατηγορια....
concavles
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα ξαναπω χοντα εσ ειτσ 300.και ησυχαζεις
Στην χειρότερη sh150 τίποτα άλλο. Και αφού είσαι και κουλάδι πάρτο και με abs να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
katsikaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΓΙΔΑ
katsikaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χα χα χα μιλαμε για μεγαλη μαλακια τωρα το ειδα στο νετ και τρελαθηκα στο γελιο καλα υπαρχουν τοσο πολυ μαλακες που αγοραζουν αυτη τη μαλακια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις