Νέα

photos problem

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
λοιπόν έχω κάποια αρχεία(photos) και θέλω να τα ανεβάσω στο facebook και σε κάποια forums. το πρόβλημα είναι οτι λόγω του μεγέθους τους δεν μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο. είναι 25mb και άνω. υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω αυτό το μέγεθος. δοκίμασα με το bitmap των windows αλλά δεν μπορεί να τα ανοίξει καν!( μοθ βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για να ανοιξουν το αρχείο.)
μπορώ κ τα διαβάζω μέσα απο την προγραμμα προβολής εικόνων των windows.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Βαλε Linux.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
λοιπόν έχω κάποια αρχεία(photos) και θέλω να τα ανεβάσω στο facebook και σε κάποια forums. το πρόβλημα είναι οτι λόγω του μεγέθους τους δεν μου επιτρέπεται κάτι τέτοιο. είναι 25mb και άνω. υπάρχει κάποιος τρόπος να μειώσω αυτό το μέγεθος. δοκίμασα με το bitmap των windows αλλά δεν μπορεί να τα ανοίξει καν!( μοθ βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχουν αρκετοί πόροι για να ανοιξουν το αρχείο.)
ανοιξε τα με τη ζωγραφικη, κανε αλλαγη στο μεγεθος  και αποθηκευσε τα σαν .jpg  :sunglasses:

OP
OP
A

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
ε μα εκεί είναι το θέμα. δεν μπορώ καν να τα ανοίξω με την ζωγραφική όπως ανέφερα παραπάνω. και τα έχω ήδη αποθηκευμένα σαν jpg

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αφου τα ανοιγεις με το windows picture viewer, κανε ενα printscreen και ανοιξε το με τη ζωγραφικη και καθαρισες  :sunglasses:

Επισκέπτης
Κατέβασε το GIMP που είναι δωρεάν.

Όταν ανοίξεις τις φωτογραφίες σώσε τις με την επιλογή "save as" και όχι σκέτο "save".
Θα σου βγάλει μια κλίμακα για να επιλέξεις ποιότητα και ανάλογα θα σου αυξομοιώνει και το μέγεθος.
Επέλεξε αυτό που θες και να ξέρεις ότι σε ποιότητα 80% και πάνω δεν βλέπεις διαφορά.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Κατέβασε το GIMP που είναι δωρεάν.

Όταν ανοίξεις τις φωτογραφίες σώσε τις με την επιλογή "save as" και όχι σκέτο "save".
Θα σου βγάλει μια κλίμακα για να επιλέξεις ποιότητα και ανάλογα θα σου αυξομοιώνει και το μέγεθος.
Επέλεξε αυτό που θες και να ξέρεις ότι σε ποιότητα 80% και πάνω δεν βλέπεις διαφορά.

To GIMP τι ακριβώς είναι; Τύπου photoshop;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αν κατεβασεις καποιο προγραμμα επεξεργασιας φωτος θα βρεις την λυση
ολα εχουν επιλογη που μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος και το φορματ καποιας φωτο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
To GIMP τι ακριβώς είναι; Τύπου photoshop;

Ναι. Σου δίνει τις ίδιες δυνατότητες για μοντάζ, διόρθωση χρωμάτων, εφέ, τα πάντα όλα.

URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε αν κατεβασεις καποιο προγραμμα επεξεργασιας φωτος θα βρεις την λυση
ολα εχουν επιλογη που μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος και το φορματ καποιας φωτο
εισαι ασυγχωρητος τυπε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι. Σου δίνει τις ίδιες δυνατότητες για μοντάζ, διόρθωση χρωμάτων, εφέ, τα πάντα όλα.

http://[URL unfurl="true"]www.gimpusers.com/system/tutorial_steps/2173/1-original.png[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αυτο θα ειναι πολυπλοκο για τον ανεστη
κανα ACDSee θα τον βολεψει μια χαρα

OP
OP
A

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
ok παιδιά το έλυσα το πρόβλημα. ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν.  καλή χρονιά να έχουμε!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δε θυμαμαι το θρεντ, ο τυπος βολντεμορτ με τον τυπο τζιμυΝΥ εφτασαν στα ακρα  :rockon: σε φωναζαμε αλλα δε σε αφηνε φαινεται το ναταλακι να μπεις σε μπουρδελοσαϊτ χθες το βραδυ  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε θυμαμαι το θρεντ, ο τυπος βολντεμορτ με τον τυπο τζιμυΝΥ εφτασαν στα ακρα  :rockon: σε φωναζαμε αλλα δε σε αφηνε φαινεται το ναταλακι να μπεις σε μπουρδελοσαϊτ χθες το βραδυ  :rockon:
τυπε διαβασε την ενημερωση για μπουρδελα
ειχα δουλεια :grin:
κατσε να ψαξω
μαρεσουν οι τυποι που φτανουν στα ακρα :2funny:
αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι ο μορτης ειχε πει οτι δεν θα ξανατσακωθει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom