lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Τύπε είναι μια καλή αρχή πάντως να μιλάς και να γράφεις σωστά.Αν νομίζεις ότι κάποιοι τα έχουν επειδή ξέρουν συντακτικό και ορθογραφία είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Τύπε είναι μια καλή αρχή πάντως να μιλάς και να γράφεις σωστά.Αν νομίζεις ότι κάποιοι τα έχουν επειδή ξέρουν συντακτικό και ορθογραφία είσαι βαθιά νυχτωμένος.
Αν νομίζεις ότι κάποιοι τα έχουν επειδή ξέρουν συντακτικό και ορθογραφία είσαι βαθιά νυχτωμένος.
1.78 ειναι κοντοπουτανο?
τι εγινε αυτη, συνηλθε απο το "ατυχημα" που ειχε στα ανοιχτα της βουλιαγμενης?
Βεβαίως.
Θα πάει στον παράδεισο.
Δώσε πληροφορίες τυπε!
Δώσε πληροφορίες τυπε!
είδηση του 2011
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε την Τετάρτη η Πετρούλα Κωστίδου, ύστερα από το ατύχημα που είχε με τζετ σκι σε παραλία της Βουλιαγμένης. H παρουσιάστρια κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Διασκέδαζα με την παρέα μου στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης, μέχρι που έπεσα από το τζετ σκι και χτύπησα στην κάτω κοιλιακή μου χώρα. Αυτό μου δημιούργησε κάποια εσωτερικά αιματώματα κι έτσι πέρασα λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες», είπε.
Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Πετρούλα Κωστίδου αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ: «Ήθελα να γιορτάσω τη γιορτή μου, να βγω με την παρέα μου. Να ανοίξουμε σαμπάνιες και να φάμε φράουλες με σαντιγύ. Αλλά εγώ το γιόρτασα με αντιεμετικά και αντιβιώσεις. Αυτό είναι black χιούμορ, αλλά τι να κάνω; Το έχω κι αυτό καμιά φορά!», δήλωσε η παρουσιάστρια.
Από το πλευρό της όλες τις μέρες της νοσηλείας της δεν έλειψε η μητέρα της, οι φίλοι της, αλλά και οι θεράποντες ιατροί της
είδηση του 2011
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε την Τετάρτη η Πετρούλα Κωστίδου, ύστερα από το ατύχημα που είχε με τζετ σκι σε παραλία της Βουλιαγμένης. H παρουσιάστρια κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Διασκέδαζα με την παρέα μου στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης, μέχρι που έπεσα από το τζετ σκι και χτύπησα στην κάτω κοιλιακή μου χώρα. Αυτό μου δημιούργησε κάποια εσωτερικά αιματώματα κι έτσι πέρασα λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες», είπε.
Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Πετρούλα Κωστίδου αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ: «Ήθελα να γιορτάσω τη γιορτή μου, να βγω με την παρέα μου. Να ανοίξουμε σαμπάνιες και να φάμε φράουλες με σαντιγύ. Αλλά εγώ το γιόρτασα με αντιεμετικά και αντιβιώσεις. Αυτό είναι black χιούμορ, αλλά τι να κάνω; Το έχω κι αυτό καμιά φορά!», δήλωσε η παρουσιάστρια.
Από το πλευρό της όλες τις μέρες της νοσηλείας της δεν έλειψε η μητέρα της, οι φίλοι της, αλλά και οι θεράποντες ιατροί της
τώρα γιατί εγώ φαντάζομαι τις φράουλες στον κώλο της με fisting κ την σαντιγύ για λιπαντικό κάτι που πιθανότατα οδήγησε σε εσωτερικές αιμοραγίες κλπ, δεν ξέρω. ίσως έχω μεγάλη φαντασία ή απλά είμαι ανώμαλος.
Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική από τα μπλογκο-ρεπορταζ"Το σέξι κορίτσι του καιρού Πετρούλα Κωστίδου τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Διάβασε το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πετρούλα είχε πάει χθές στον αστέρα της Βουλιαγμένης για να κάνει jet ski και μπάνιο με παρέα, όμως από ότι φαίνεται της βγήκε ξινό το μπάνιο καθώς στην προσπάθεια της να βουτήξει, ενώ ήταν εν κίνηση πάνω στο jetski τραυματίστηκε σοβαρά!
Η Πετρούλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αλεξάνδρας , όπου επιβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και της χορηγήθηκαν 4 μπουκάλια αίματος ,καθότι είχε χάσει μεγάλη ποσότητα από το χτύπημα.
Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις".