gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Μπα φίλε μου,το μουνί,ο κώλος και το τσιμπούκι ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!κανονικα οι μαθητριες θα πρεπει να πληρωνουν τα ιδιαιτερα που τους κανουμε.
Μπα φίλε μου,το μουνί,ο κώλος και το τσιμπούκι ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!κανονικα οι μαθητριες θα πρεπει να πληρωνουν τα ιδιαιτερα που τους κανουμε.
Τα κυνηγάω,αλλά είναι ακριβά τα άτιμα...
Καλα κανεις, ετσι ειναι οι σωστοι κυνηγοι !!!
Γυναικάρα είναι αν και κοντοπούτανο!!Πολλοί θα την ήθελαν δίπλα τους ή έστω μόνο στο κρεβάτι τους..Το παίζει χαζή,αλλά μάλλον δεν πρέπει να είναι..Αυτό πουλάει!
Μόνο τυφλοί μπορούν να λένε την Πετρούλα κοντο...
Αυτήν έχουν φωτογραφία όλα τα νέα λεξικά στη λέξη "Γυναικάρα"
Ευτυχώς που δεν ανοίγουμε λεξικά τύπε....Πεισματικά αρνούμαστε κάθε είδους μόρφωση και εκπαίδευση!!!
καποιοι ειναι πολυ τυχερη σε αυτη τη ζωη
Σορυ τυπε, αλλά η τυχη δεν εχει καμια σχεση εν προκειμενω.Πω, πω να ανοιχτής με αυτη τη κωλαρα μεσοπέλαγα και να την γαμήσεις πανω στο κατάστρωμα στην μέση του πουθενά...αα ρε πουστη μου καποιοι ειναι πολυ τυχερη σε αυτη τη ζωη
Σορυ τυπε, αλλά η τυχη δεν εχει καμια σχεση εν προκειμενω.
Κωλάρες υπαρχουν πολλες. Σε ιντριγκαρει απλως το οτι ειναι επωνυμη?
Εκεινη πρεπει να θεωρει τον εαυτο της τυχερο αν καταφερει να τυλιξει κανεναν φραγκατο χορηγο.
Γιατι οι κωλαρες ειναι πολλες, ενω οι φραγκατοι χορηγοι σπανιζουν πλεον.
Βεβαίως.είναι πολύ καλός άνθρωπος.
Μπα, μόνο αγάμητοι και μαλάκες πάνε εκεί.Βεβαίως.
Θα πάει στον παράδεισο.
Πράγματι.
Κι αν δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ του "τυχερή" και "τυχεροί", σίγουρα δεν είσαι μέσα σ' αυτούς....
Πράγματι.
Κι αν δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ του "τυχερή" και "τυχεροί", σίγουρα δεν είσαι μέσα σ' αυτούς....