Ο τύπος απλά είχε κάτι κληρονομικό που δεν το ήξερε (η συνηθέστερη δικαιολογία των οπαδών μπίλντερς)
Εντάξει, αυτοί κάνουν καταχρήσεις επειδή ΔΕΝ τους ελέγχει κανένας, οπότε, παίρνουν όσο μπορεί να αντέξει ο οργανισμός τους τις τάδες παρενέργειες από τον "κύκλο" τους.
Τώρα, για αθλητές που ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ για ανιντόπιγκ και λένε ακόμα δικαιλογίες του κώλου, αλογίσιο κρέας, αυγά πάπιας, μου το έριξαν στην πορτοκαλάδα, πονούσε το κωλάντερο και ο προπονητής/γυμναστής.φυσιοθεραπευτής μου έδωσε αυτό το φάρμακο χωρίς να ξέρω ότι δεν επιτρέπεται, και οι ΑΣΧΕΤΟΙ τα πιστεύουν, τι να πεις, καμία σωτηρία. Κιμ πάτα το κουμπί.
Και μιλάμε ότι οι έλεγχοι είναι για τον πούτσο καβάλα, έστι όπως είναι δομημένοι, με τα όρια που έχουν και με τα όρια που δεν βάζουν (δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις το Χ τόσο και το Ψ τόσο, χωρίς ντόπα, ΔΕΝ γίνεται, απλά) .
Και δεν κατηγορώ κανέναν, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός, ειδικά όταν παίζονται εκατομμύρια από χορηγούς και διαφημίσεις. (εδώ οι βόδυ μπίλντερς πεθαίνουν χωρίς καν να παίζονται εκατομμύρια)
Τυχαίο παράδειγμα φταίει-ο-άλλος-εγώ-δεν-ήξερα.
Ο Γιανίκ Σίνερ κατέκτησε το US Open λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση υπόθεσης ντόπινγκ, με τον ίδιο να αθωώνεται από την ομοσπονδία του τένις και να
www.newsit.gr
Γιανίκ Σίνερ: O WADA διέψευσε ότι έχει κλείσει η υπόθεση ντόπινγκ