Νέα

Πέθανε ο «πιο τερατώδης» bodybuilder του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Ο τύπος απλά είχε κάτι κληρονομικό που δεν το ήξερε (η συνηθέστερη δικαιολογία των οπαδών μπίλντερς)

Εντάξει, αυτοί κάνουν καταχρήσεις επειδή ΔΕΝ τους ελέγχει κανένας, οπότε, παίρνουν όσο μπορεί να αντέξει ο οργανισμός τους τις τάδες παρενέργειες από τον "κύκλο" τους.

Τώρα, για αθλητές που ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ για ανιντόπιγκ και λένε ακόμα δικαιλογίες του κώλου, αλογίσιο κρέας, αυγά πάπιας, μου το έριξαν στην πορτοκαλάδα, πονούσε το κωλάντερο και ο προπονητής/γυμναστής.φυσιοθεραπευτής μου έδωσε αυτό το φάρμακο χωρίς να ξέρω ότι δεν επιτρέπεται, και οι ΑΣΧΕΤΟΙ τα πιστεύουν, τι να πεις, καμία σωτηρία. Κιμ πάτα το κουμπί.
Και μιλάμε ότι οι έλεγχοι είναι για τον πούτσο καβάλα, έστι όπως είναι δομημένοι, με τα όρια που έχουν και με τα όρια που δεν βάζουν (δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις το Χ τόσο και το Ψ τόσο, χωρίς ντόπα, ΔΕΝ γίνεται, απλά) .
Και δεν κατηγορώ κανέναν, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός, ειδικά όταν παίζονται εκατομμύρια από χορηγούς και διαφημίσεις. (εδώ οι βόδυ μπίλντερς πεθαίνουν χωρίς καν να παίζονται εκατομμύρια)
Τυχαίο παράδειγμα φταίει-ο-άλλος-εγώ-δεν-ήξερα.

Γιανίκ Σίνερ: O WADA διέψευσε ότι έχει κλείσει η υπόθεση ντόπινγκ​

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Εδώ παίρνει φάρμακο το τελευταίο τελειωμένο σκουπίδι τραγουδιάρα και τραγουδιάρης, για να γραμμώνει και να εμφανίζεται καλά στο μάτι, παρόλες τις καταχρήσεις που κάνει. Ηθοποιοί, όχι μόνο Έλληνες, αλλά οι γνωστότεροι στο Χόλυγουντ που πρέπει να εμφανίζουν μια Χ εικόνα αθλητική, τίγκα στο φάρμακο. Πραγματικά η μέση Κούλα και ο μέσος Γιάννος, δεν έχουν ιδέα πόσοι γύρω τους είναι χαπακωμένοι. Ακόμα και στα γυμναστήρια, πολλοί είναι στο φάρμακο γιατί δεν θέλουν να προσπαθούν ιδιαίτερα, να προσέχουν τι τρώνε και να περιμένουν για να πετύχουν το στόχο τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Εδώ παίρνει φάρμακο το τελευταίο τελειωμένο σκουπίδι τραγουδιάρα και τραγουδιάρης, για να γραμμώνει και να εμφανίζεται καλά στο μάτι, παρόλες τις καταχρήσεις που κάνει. Ηθοποιοί, όχι μόνο Έλληνες, αλλά οι γνωστότεροι στο Χόλυγουντ που πρέπει να εμφανίζουν μια Χ εικόνα αθλητική, τίγκα στο φάρμακο. Πραγματικά η μέση Κούλα και ο μέσος Γιάννος, δεν έχουν ιδέα πόσοι γύρω τους είναι χαπακωμένοι. Ακόμα και στα γυμναστήρια, πολλοί είναι στο φάρμακο γιατί δεν θέλουν να προσπαθούν ιδιαίτερα, να προσέχουν τι τρώνε και να περιμένουν για να πετύχουν το στόχο τους.
Εμείς γουστάρουμε ντόπες και χάπια! ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΚΑΜΑ :happy:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Το χειρότερο είναι ότι κάνουν και κόκες και άλλα ανεβαστικά τέτοια και πάνε και γυμνάζονται υπό την επήρρεια.
Το σώμα δε νιώθει εκεί, μπορείς να κάνεις πραγματικά υπεράνθρωπα πράγματα που δεν θα τα έκανες με τίποτα νηφάλιος.
Αλλά φυσικά δε λειτουργούν και οι αναστολές του οργανισμού, μπορείς εύκολα να μείνεις στον τόπο.
Συνήθως έτσι γίνονται οι καρδιακές προσβολές.

Εντωμεταξύ το άρθρο υποννοεί ότι φταίνε οι... μπριζόλες :confused:

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
πολύ ξεπερασμένο νομίζω το θέμα bodybolder ,λένε ότι περισσότερο φανερώνει κάποια υστέρηση σε κάποιον άλλον τομέα του ανθρώπου που με το φουσκωμα μυών το αντικαθιστά.
ΥΓ. όλοι μας σαν παιδιά γυμναστήκαμε με πάθος...αλλά ως νέοι...(18-30-35)...μετά νομίζω ωριμάζεις σιγά σιγα...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Ο τύπος απλά είχε κάτι κληρονομικό που δεν το ήξερε (η συνηθέστερη δικαιολογία των οπαδών μπίλντερς)
Επειδη ασχολουμαι εδω και εικοσιπεντε χρονια με με το συγκεκριμενο αντικειμενο ολοι ξερουμε στον χωρο οτι ο συνδυασμούς φαρμακο ,μαζι με την τεραστια ποσοτητα τροφης ,αυξημενη ενταση στην προπονηση παραδειγμα αρσεις πολλων κιλων κλπ , καπνισμα (μερικοι καπνιζουν) ,σκαει την καρδια ολοι ετσι φευγουν. Η ματιαοδοξια εχει το τιμημα της

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Το χειρότερο είναι ότι κάνουν και κόκες και άλλα ανεβαστικά τέτοια και πάνε και γυμνάζονται υπό την επήρρεια.
Το σώμα δε νιώθει εκεί, μπορείς να κάνεις πραγματικά υπεράνθρωπα πράγματα που δεν θα τα έκανες με τίποτα νηφάλιος.
Αλλά φυσικά δε λειτουργούν και οι αναστολές του οργανισμού, μπορείς εύκολα να μείνεις στον τόπο.
Συνήθως έτσι γίνονται οι καρδιακές προσβολές.

Εντωμεταξύ το άρθρο υποννοεί ότι φταίνε οι... μπριζόλες :confused:
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ.....
Και το σούσι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Ατομο που ασχοληθηκε χρονια με το αθλημα.. πολλα βαρη και γυμναστικη, και τον εβλεπες με ενα ωραιο σωμα αλλα οχι υπερβολες.. μου ειχε πει οτι του προτειναν να παρει οτι τελος παντον παιρνουν αυτοι που φουσκωνουν..και αρνηθηκε.
Ο λογος απλος, δεν θα ζουσα μου λεει τωρα.

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Ναι ρε μπαινουν τα μπιλντερια φαρμακο και θα πεθανουν και πω πω τι κανουν κλπ .Εδω ρε μπηκατε με εκβιασμο κα φοβο φαρμακο δες εμβολια (και μιλαμε για δοσεις ουτε αγωνιστικοι να ησασταν ) οι περισσοτεροι και μιλατε για αυτους που το κανουν επειδη γουσταρουν .
Ενταξη οι περισσοτεροι που δεν κατεβαινουν σε αγωνες δεν εχουν ενα στοχο κλπ απλα μπαινουν για να φανουν ειναι για κλωτσιες .

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.788
Πόντοι
456
Να φανταστώ οτι αυτός κάποτε δεν μπολιάστηκε γιατί ήταν βουνό και δεν είχε ανάγκη. Αχ βρε κακομοίρηδες ψέκες...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Ναι εδω μπαινει ο αλλος φουλ τρεν και δεν σταματαει θα κωλωσει στο εμβολιο ,ειστε για γελια .

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Τελευταία τροποποίηση:

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.302
Πόντοι
2.257
Το ήπαρ και οι νεφροί έχουν αδίστακτη εκδικητικότητα κύριοι...

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
πολύ ξεπερασμένο νομίζω το θέμα bodybolder ,λένε ότι περισσότερο φανερώνει κάποια υστέρηση σε κάποιον άλλον τομέα του ανθρώπου που με το φουσκωμα μυών το αντικαθιστά.
ΥΓ. όλοι μας σαν παιδιά γυμναστήκαμε με πάθος...αλλά ως νέοι...(18-30-35)...μετά νομίζω ωριμάζεις σιγά σιγα...
Σώματοδυσμορφικη διαταραχή λέγεται. Δεν εξηγείται με κάτι τόσο απλο οσο αυτό που λες (υστερεί κάπου και υποκαθιστά με μυς). Επίσης κακώς σταμάτησες να γυμνάζεσαι.

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Ναι εδω μπαινει ο αλλος φουλ τρεν και δεν σταματαει θα κωλωσει στο εμβολιο ,ειστε για γελια .
Όποτε θες στείλε μου pm να σου γνωρίσω Έλληνες και ξένους bodybuilders, θα εκπλαγείς από το ποσό ψεκες είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ατομο που ασχοληθηκε χρονια με το αθλημα.. πολλα βαρη και γυμναστικη, και τον εβλεπες με ενα ωραιο σωμα αλλα οχι υπερβολες.. μου ειχε πει οτι του προτειναν να παρει οτι τελος παντον παιρνουν αυτοι που φουσκωνουν..και αρνηθηκε.
Ο λογος απλος, δεν θα ζουσα μου λεει τωρα.
Εκπληκτική ιστορία. Ψέματα βέβαια αλλά οκ.

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Επειδη ασχολουμαι εδω και εικοσιπεντε χρονια με με το συγκεκριμενο αντικειμενο ολοι ξερουμε στον χωρο οτι ο συνδυασμούς φαρμακο ,μαζι με την τεραστια ποσοτητα τροφης ,αυξημενη ενταση στην προπονηση παραδειγμα αρσεις πολλων κιλων κλπ , καπνισμα (μερικοι καπνιζουν) ,σκαει την καρδια ολοι ετσι φευγουν. Η ματιαοδοξια εχει το τιμημα της
Καλά δεν δουλεύει έτσι. Αυτό είναι bro science.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Από κοβιντ πέθανε ;:confused:

• Χαχα