Νέα

Πέθανε ο Νίκος Δημητράτος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/550/384/2/608116_%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.jpg[/img[/URL]]

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Δημητράτος.   Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1942 στην Αθήνα, στην Πλάκα και σπούδασε Θέατρο, σολφέζ και βυζαντινή μουσική. Πρωτοεμφανίστηκε το 1971 στο θέατρο με το κλασικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη: "Το παραμύθι χωρίς όνομα". Αργότερα έπαιξε στη θρυλική παράσταση "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" (Θίασος Τζένης Καρέζη - Κώστα Καζάκου) του Ιακ. Καμπανέλλη, όπου και τραγούδησε το "Προσκύνημα" του Σταύρου Ξαρχάκου.  

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

Πήρε μέρος σαν ηθοποιός σε πολλές παραστάσεις, ταινίες αλλά και αρκετά σίριαλ όπως το “Ρεμπέτικο”, “Η Ζωή που δεν Έζησα”, “Μη φοβάσαι τη φωτιά”, “Τζιβαέρι” κ.ά. Δισκογραφικά συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 14:00 στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.   Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων, προσφορά χρημάτων στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου».

Πηγή: [URL unfurl="true"]www.lifo.gr[/URL]

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ένας ακόμα σπουδαίος & ταπεινός εργάτης της τέχνης έφυγε  :( :( ! σαν να λιγοστεύουν επικίνδυνα οί καλοί της τέχνης ( καί όχι μόνο ) σε αυτό τον τόπο  :( :( :( !! άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Ένας ακόμα σπουδαίος & ταπεινός εργάτης της τέχνης έφυγε  :( :( ! σαν να λιγοστεύουν επικίνδυνα οί καλοί της τέχνης ( καί όχι μόνο ) σε αυτό τον τόπο  :( :( :( !! άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

+1000 Τα'πες όλα ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.854
Πόντοι
12.056
:rockon:

Συνημμένα

• 1240519_1420939284793996_1948376833_n.jpg
    1240519_1420939284793996_1948376833_n.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί τόσο απαξιωτικός ρε φίλε; Ο Δημητράτος ήταν ένας σεμνός άνθρωπος που δεν είχε προκαλέσει κανέναν, όχι καμιά ξεφωνημένη πούστρα που έπαιρνε σβάρνα τα κανάλια για να μας ζαλίσει με τις παπαριές του.
Άστοχο και άδικο το ποστάρισμα σου.
μπορει καποιους να τους ενοχλει το οτι ο συγκεκριμενος ηταν σεμνος καλλιτεχνης τυπε μου.
οσο να'ναι μια ξεφωνημενη πουστρα ειναι πιο πιασιαρικη.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Γιατί τόσο απαξιωτικός ρε φίλε; Ο Δημητράτος ήταν ένας σεμνός άνθρωπος που δεν είχε προκαλέσει κανέναν, όχι καμιά ξεφωνημένη πούστρα που έπαιρνε σβάρνα τα κανάλια για να μας ζαλίσει με τις παπαριές του.
Άστοχο και άδικο το ποστάρισμα σου.

Σωστος ο πιξι....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.854
Πόντοι
12.056
Hταν προσωπικη μου γνωμη....θα επρεπε να ηταν στα παπαρια μου αλλα δεν ειχα την καταλληλη pic..

Eσεις που χαλαστηκατε να πατε στο μνημοσυνο του και να φατε και κολυβα..

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Hταν προσωπικη μου γνωμη....θα επρεπε να ηταν στα παπαρια μου αλλα δεν ειχα την καταλληλη pic..

ωραιος ρε τυπε. να μας συγχωρεις που χαλαστηκαμε, ειναι που ειμαστε κακοπροαιρετοι και κομπλεξικοι απεναντι σε αντρακλες σαν εσενα.  :thumbsup:

Επισκέπτης

Τον τυπο δεν τον ηξερα και φανταζομε ουτε εσυ. Γιατι αν τον ηξερες δεν θα εγραφες τη μαλακια σου. Και αφου δεν τον ηξερα δεν εκανα κανενα σχολιο. Οταν λοιπον δεν εχεις γνωμη για καποιον κι εφοσων αυτος δεν προκαλει, καλο ειναι να μην πετας μια μαλακια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Ρε αντε μαθε να φερεσαι.....και τραβα  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μπαίνει στα καλά καθούμενα ένας άσχετος που δεν έχει ιδέα ούτε για το έργο ούτε για την στάση ζωής ενός ανθρώπου που πέθανε κιόλας και κάνει ένα τόσο προκλητικό σχόλιο λες και του είχε κάνει τίποτα ο μακαρίτης.......Ρε πάτε καλά ρε ορισμένοι εδώ μέσα;;;;;;;;;;
Το έχω δει και σε άλλα θέματα. Μπαίνει ένας, λέει μια παπάρα ίσα-ίσα για να προκαλέσει, ν' ακούσει το κράξιμό του και να κράξει και ο ίδιος, ξεθυμαίνει και μετά ξανά από την αρχή σε άλλο θέμα. Άμα είναι στ' αρχίδια σου ρε παίχτη, γιατί έκανες τον κόπο να μπεις στο θεματάκι;; Πήγαινε σε κάποιο άλλο θέμα που δεν θα είναι στ' αρχίδια σου και γράψε τις απόψεις σου.
Ψυχοθεραπεία εδώ μέσα θα κάνεις;;;
Παρέκκλινα από το θέμα μας που είναι ο αξιόλογος Δημητράτος, αλλά καμιά φορά δεν μπορώ να αφήσω τόση ανωριμότητα ασχολίαστη. Ντροπή δηλαδή. Λίγος σεβασμός ρε γαμώτο!!!!!!! Τι να πω......

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η λυση ειναι μια:  Αμεση διαγραφη του Altec40 και καταναγκστικα μαθηματα χορου απο τον μπολντη στον Altec40, για παραδειγματισμο. Τελος

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.854
Πόντοι
12.056
Κλαψτε στρακια...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τον τυπο δεν τον ηξερα και φανταζομε ουτε εσυ. Γιατι αν τον ηξερες δεν θα εγραφες τη μαλακια σου. Και αφου δεν τον ηξερα δεν εκανα κανενα σχολιο. Οταν λοιπον δεν εχεις γνωμη για καποιον κι εφοσων αυτος δεν προκαλει, καλο ειναι να μην πετας μια μαλακια.
:rockon:
Oύτε κι εγώ τον ήξερα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πρωτη φορα θα ειναι αλλωστε?  :grin:

(Ζητω συγγνωμη για οσους εθιξα με το ποστ μου...ηταν στιγμιαιο λαθος σαν του Πασχαλη)  :rolleyes:

ρε μακακα... τι σου έμαθα??? την πουτσα και την υπογραφή την βαζομε με προσοχη  :grin:

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1
Ορεστη  απ'το Βολοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ολοι δηλαλη εδς μεσα τον τραγουδάγατε τον συγχωρεμενο  κ τον ειχατε στην καρδια σας?  ο Altec  σας πειραξε.????
:grin:    :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom