Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
[size=10pt]Δυστιχός , πριν από μερικα λεπτα εμαθα την ΤΡΑΓΙΚΗ απωλεια που συγκλωνιζει τους απανταχου μπουρδελιαριδες και πεοκρουστες του πλανητη
Παραθετω την ειδηση αυτουσια μιας και γενικολογα δεν αξιονουν αυτόν τον Ανδρα
«το Τέξας των ΗΠΑ και σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse Μποπ Γκουτσιόνε έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Το ανδρικό περιοδικό αντίπαλος του Playboy δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1965 στη Βρετανία
και εκτιμάται ότι κατά το διάστημα που ο Γκουτσιόνε ήταν ο εκδότης του έφερε έσοδα της τάξεως των 4 δισ. δολαρίων.»
Ας είναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει , δεν θα ξεχασω ποτε το ποσες μαλακιες ειχα βαρεσει με τα περιοδικα του πριν ανακαλυψω το Γαμησι .
Δεν εχω αλλα λογια να περιγραψω , πραγματικα ειμαι συγκλονισμενος σημερα
ANTIO ......... ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει
Ζωη σε λογου μας :'([/size]
Παραθετω την ειδηση αυτουσια μιας και γενικολογα δεν αξιονουν αυτόν τον Ανδρα
«το Τέξας των ΗΠΑ και σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse Μποπ Γκουτσιόνε έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Το ανδρικό περιοδικό αντίπαλος του Playboy δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1965 στη Βρετανία
και εκτιμάται ότι κατά το διάστημα που ο Γκουτσιόνε ήταν ο εκδότης του έφερε έσοδα της τάξεως των 4 δισ. δολαρίων.»
Ας είναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει , δεν θα ξεχασω ποτε το ποσες μαλακιες ειχα βαρεσει με τα περιοδικα του πριν ανακαλυψω το Γαμησι .
Δεν εχω αλλα λογια να περιγραψω , πραγματικα ειμαι συγκλονισμενος σημερα

ANTIO ......... ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει
Ζωη σε λογου μας :'([/size]