Νέα

Πέθανε ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse Μποπ Γκουτσιόνε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
[size=10pt]Δυστιχός , πριν από μερικα λεπτα εμαθα την ΤΡΑΓΙΚΗ απωλεια που συγκλωνιζει τους απανταχου μπουρδελιαριδες και πεοκρουστες του πλανητη 
Παραθετω την ειδηση αυτουσια μιας και γενικολογα δεν αξιονουν αυτόν τον Ανδρα

«το Τέξας των ΗΠΑ και σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse Μποπ Γκουτσιόνε έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Το ανδρικό περιοδικό αντίπαλος του Playboy δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1965 στη Βρετανία
και εκτιμάται ότι κατά το διάστημα που ο Γκουτσιόνε ήταν ο εκδότης του έφερε έσοδα της τάξεως των 4 δισ. δολαρίων.»

Ας είναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει , δεν θα ξεχασω ποτε το ποσες μαλακιες ειχα βαρεσει με τα περιοδικα του πριν ανακαλυψω το Γαμησι .

Δεν εχω αλλα λογια να περιγραψω , πραγματικα ειμαι συγκλονισμενος σημερα

RIP.jpg

ANTIO ......... ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει

Ζωη σε λογου μας  :'([/size]

Επισκέπτης
ασχετο , αλλα δεν ειναι τραγικο να πηγαινεις ας πουμε στην κηδεια καποιου και να λες "ζωη σε λογου μας"? Δλδ μονο να φτυσεις τον κορφο σου εμεινε , να σταυροκοπιεσαι και να λες μακρυα απο μας  :S

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ειμαι πραγματικα συγκλονισμενος σημερα ,

με δυσκολα γραφω αυτες τις λεξεις πραγματικα.

Ηδη εδω οργανονουμε Γκρουπ με ταξιδιοτικο γραφιο για να παμε στην κηδεια του
και να αποδοσουμε Φορο τιμης για αυτον τον αξιον και να αποδοσουμε το Υστατο χαιρε

Η κηδεια του θα γινει την Κυριακη....

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
ασχετο , αλλα δεν ειναι τραγικο να πηγαινεις ας πουμε στην κηδεια καποιου και να λες "ζωη σε λογου μας"? Δλδ μονο να φτυσεις τον κορφο σου εμεινε , να σταυροκοπιεσαι και να λες μακρυα απο μας  :S

και τι να λες ρε ροχαλλα ???  "Και του χρονου???? " :2funny: :2funny: :2funny:

gazofonix1980

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.859
Πόντοι
5.565
θα τρίβονται οι κληρονόμοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν λέμε καλέ "ζωή σε λόγου μας" αλλά "ζωή σε λόγου σας" ή "να ζήσετε να τον θυμόσαστε".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
          :) Ξέρει κανείς να μας πει περισσότερα για τη ζωή του (Οικογένεια, Φίλες, Γκόμενες κλπ.)?

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
           :) Ξέρει κανείς να μας πει περισσότερα για τη ζωή του (Οικογένεια, Φίλες, Γκόμενες κλπ.)?

Ειχαμε παρει παρτουζα 2 εικοσιτριαχρονα μαυρακια στο LA τον περασμενο αυγουστο και περασα με καλα  :2funny:

Δεν ειχε παντρευτει ποτε αλλα εκανε 3 κορες με διαφορες γκομενες κατα καιρους ,

Επισκέπτης
δεν λέμε καλέ "ζωή σε λόγου μας" αλλά "ζωή σε λόγου σας" ή "να ζήσετε να τον θυμόσαστε".... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι αυτο ακομα τραγικο μου ακουγεται. Βρηκαμε ευκαιρια πανω απο τον πεθαμενο να ευχηθουμε μακροζωια στους συγγενεις του? :2funny:

Επισκέπτης
να σας δω , οταν θα πρεπει να ενωσετε τις ψωλες σας σε αψιδα , τι θα κανετε :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
362
Πόντοι
5.795
Ειμαι πραγματικα συγκλονισμενος σημερα ,

με δυσκολα γραφω αυτες τις λεξεις πραγματικα.

Ηδη εδω οργανονουμε Γκρουπ με ταξιδιοτικο γραφιο για να παμε στην κηδεια του
και να αποδοσουμε Φορο τιμης για αυτον τον αξιον και να αποδοσουμε το Υστατο χαιρε

Η κηδεια του θα γινει την Κυριακη....
μέ τό συμπαθειό μου
ο θάνατος ενός τίμιου άνθρωπου μέ συγκινεί
αλλά θ άπροτιμούσα νά πάρω το αεροπλάνο καί νά πήγενα στήν κηδεία εκατομμυρίων βιοπαλαιστών ασήμαντων πού δουλέψαν τίμια γιά τό ψωμί τους καί προσφέραν καί στό κοινωνικό σύνολο...
από τό νά πάω στήν αμερική στήν κηδεία ενος ανθρώπου πού έγινε πλούσιος φωτογραφίζοντας μουνιά πουτάνων...

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
[size=10pt]Δυστιχός , πριν από μερικα λεπτα εμαθα την ΤΡΑΓΙΚΗ απωλεια που συγκλωνιζει τους απανταχου μπουρδελιαριδες και πεοκρουστες του πλανητη 
Παραθετω την ειδηση αυτουσια μιας και γενικολογα δεν αξιονουν αυτόν τον Ανδρα

«το Τέξας των ΗΠΑ και σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse Μποπ Γκουτσιόνε έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Το ανδρικό περιοδικό αντίπαλος του Playboy δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1965 στη Βρετανία
και εκτιμάται ότι κατά το διάστημα που ο Γκουτσιόνε ήταν ο εκδότης του έφερε έσοδα της τάξεως των 4 δισ. δολαρίων.»

Ας είναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει , δεν θα ξεχασω ποτε το ποσες μαλακιες ειχα βαρεσει με τα περιοδικα του πριν ανακαλυψω το Γαμησι .

Δεν εχω αλλα λογια να περιγραψω , πραγματικα ειμαι συγκλονισμενος σημερα

RIP.jpg

ANTIO ......... ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει

Ζωη σε λογου μας  :'([/size]
στην μπουντζ μασ!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like